krolu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 te anikety są bez sensu... bo można głosowac tylko na 1 opcję Ja naprzyład lubię herbatę z cytryną i bez na raz ( tak dziś mija mi dzień w pracy - same absurdy)
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 te anikety są bez sensu... bo można głosowac tylko na 1 opcję Ja naprzyład lubię herbatę z cytryną i bez na raz ( tak dziś mija mi dzień w pracy - same absurdy) hehe a u mnie w pracy od jakiegoś czasu kryzys na całego jak tak dalej pójdzie to będę B6 sprzedawał i B5 szukał
krolu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 U mnie też kryzys, strasznie dużo inwestycji zawieszonych... płytki nie idą, EURO drogie lipa na całego... premii nie będzie, koni/alufelg też nie będzie... jedynie nową przepływkę sobie kupie...
kris_kilt Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 to witam w "klubie" u mnie podobnie , niewiele jest delegacji , wyjazdów , a co za tym idziee wypożyczeń .... premia jakaś tam będzie , ale właśnie "jakaś" heheh , na kilka dodatkowych kulek na sobotnie paintball powinno styknąć i z pół kiełbaski
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 co za czasy chyba będę corsą wpadał na zloty [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 12:25_________________________________________________jak tak dalej póljdzie to coś czuje tej A5 za rok nie kupię
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam więc, ja non stop obserwuję pogodę, i niestety w SOBOTĘ ma być 26 stopni ale burze i deszcz, i to właśnie nad Gliwicami trzeba pomyśleć nad zadaszeniem i wogule, bo inaczej może być jedna wielka lipa odnośnie spotu, ja bym na piątek się nie pisał, bo jak wiadomo nie mam za blisko, a i tak widzimy się w sobotę odnośnie kryzysu, u mnie od dawna daje swoje znaki, niestety 500 zł mniej na wypłacie, pracuję 4 dni w tygodniu w piątek wolny, dlatego też mogłem bywać na spotach odnośnie autka, na mus chcę go zmienić do wiosny przyszłego roku, ale czy to będzie B6/7, Leon, S4 B5 czy też B5 TQ II lift to się okaże
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 500zł mniej dużo kurcze [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________Diman bujam się cały czas z tą ramką na tablice dla Ciebie - o której zawsze już w domu jesteś ?
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 miron ja tez chce ramki co jest przewidziane w sobote u was ? prosze o jakąs informacje
krolu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 miron ja tez chce ramki co jest przewidziane w sobote u was ? prosze o jakąs informacje wszystko w temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/pierwsze_urodziny_spotow_slaskich_2009-t78085.0.html
czester Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 To jest niemozliwe, zeby padalo do soboty, musi sie wypadac, wszystko kiedys sie konczy nawet deszcz :> ale jezeli bedzie padac to lipa postaram sie zalatwic jakies namioty wojskowe ale to nic pewnego, a moze ktos ma jakies zadaszenie przenosne ? [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 16:21_________________________________________________Aha pucek jak masz do wyboru to bierz S4 albo B7
MAJKI Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam Miron mój głoś też oddany na twojego furacza a co do ankiety to ja nie głosuje bo nie bedzie mnie ani w piatek ani w sobotę, w środe sie zawijam na Rajd Polski (wycieczka 6 dniowa) takze bedzie odjazd. Hehe panowie moze moja żona zawita na Arene w piatek jak bedziecie sie spotować, mówiła że tam do Was podjedzie bo niestety ale ona ma kluczyki do fury od środy ;(
diman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 500zł mniej dużo kurcze [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 13:14_________________________________________________Diman bujam się cały czas z tą ramką na tablice dla Ciebie - o której zawsze już w domu jesteś ? panowie no ja ciagle czekam na spoty jezdze na zabicie bo mowie ze miron bedzie z moja ramka a tu lipa moze wreszcie do soboty do mnie dotrze co do powrotu do domu to do konca tygodnia mnie nie bedzie jade na delegacje do tomaszowa a jade moim takze moze na jakies mazowieckie albo lodzkie spoty zawitam no mnie narazie kryzys nie siega naszczescie i oby tak dalej bylo
Guregoru Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Do końca tygodnia czytamy do piątku
maxxxx263 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Siemanko wszystkim Miron mój głosik też masz
Guregoru Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Maxxxx nie odpisałeś mi jak pytałem się czy wszyscy którzy z tobą jadą na urodzinki są dorośli
maxxxx263 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 pisałem 2osoby dorosłe +dwoje dzieci
gregory Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 co za czasy chyba będę corsą wpadał na zloty Albo zamontujesz lpg do B6 :gwizdanie: więc, ja non stop obserwuję pogodę, i niestety w SOBOTĘ ma być 26 stopni ale burze i deszcz, i to właśnie nad Gliwicami trzeba pomyśleć nad zadaszeniem i wogule, bo inaczej może być jedna wielka lipa A myślał ktoś nad jakimś namiotem "ogrodowym" takim jakie były kiedyś w modzie na wypadek opadów. Rozkłada się go 5 minut. Jeśli udałoby się dwa załatwić takie to dość dużo miejsca by było, no chyba że jeden duży A gdzie można te zdjęcia obejrzeć i zagłosować bo jestem nie ogarnięty w temacie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 głosujcie na kogo chcecie, a jak nie macie na kogo to możecie na mnie :decayed: http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/all_b6_czerwiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.195.html Ktoś tu forum nie czyta
Rekomendowane odpowiedzi