sparki Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie HAŃBA który z was przehandlował ramki
M@rk Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie HAŃBA który z was przehandlował ramki hahaha chyba wiem kto to jest i gdzie to jest :polew: :polew: Miron a ty tez wiesz ??? :evil:
19Martin86 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam !! Też niedawno kupiłem sobie audiczke Mam sporo pytań, więc chętnie przejechałbym sie na jakiś spocik Do Gliwic mam niedaleko - jestem z okolic Chorzowa Bedzie miał ktoś VAGA pod mój model samocodu? Bo chciałbym dowiedzieć sie to i owo o tym aucie Ja jestem chętny na spot i napewno bede !!
MAJKI Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie HAŃBA który z was przehandlował ramki Hehe przecież to żona Mirona wiec Jej wolno miec takie ramki bo też czesto jest na Arenie :gwizdanie:
czester Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dobry dzień, może mnie ktoś pamięta, przypadkiem wiosną trafiłem na Waszego spota pod Forum (granatowe A4 B5 ). Driftowałem tam modelem na zdalne stertowanie. Witaj jeśli dobrze kojaże to Twój syn driftował autkiem zdalnie sterowanym Witam !! Też niedawno kupiłem sobie audiczke Mam sporo pytań, więc chętnie przejechałbym sie na jakiś spocik Do Gliwic mam niedaleko - jestem z okolic Chorzowa Bedzie miał ktoś VAGA pod mój model samocodu? Bo chciałbym dowiedzieć sie to i owo o tym aucie Ja jestem chętny na spot i napewno bede !! Witamy i zapraszamy na spota, tylko prawdopodobnie w ten piątek tj. 26 czerwca spot się nie odbędzie z powodu urodzin 27 czerwca, kolejne spoty normalnie co piątek Panowie HAŃBA który z was przehandlował ramki Sparki a Ty byś wpadł na spota a nie szpiegował żone mirona :>
keżor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 hehe , czester, to właśnie ten syn to Gracjan i był z tatą
Pelex Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dokładnie to będzie mioronowóz za ramki dla Żonki Witam !! Też niedawno kupiłem sobie audiczke Mam sporo pytań, więc chętnie przejechałbym sie na jakiś spocik Do Gliwic mam niedaleko - jestem z okolic Chorzowa Bedzie miał ktoś VAGA pod mój model samocodu? Bo chciałbym dowiedzieć sie to i owo o tym aucie Ja jestem chętny na spot i napewno bede !! Kolego przyjedź pogadamy a na pewno ktoś Ci kompa podepnie jak nie za pierwszym razem to może za drugim ważne żebyś przyjechał do Nas a nie tylko po to żeby sobie Vaga podpiąć :> Obserwuj nasz temat bo w ten piątek raczej Spotu nie będzie tylko w sobotę na Gliwickim poligonie ale o tym przeczytasz http://www.a4-klub.pl/smf/pierwsze_urodziny_spotow_slaskich_2009-t78085.0.html
Gracjan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dokładnie tak jak napisał keżor To ja driftowałem
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dokładnie tak jak napisał keżor To ja driftowałem Pamiętamy pamiętamy widzę że trafiliście (z ojcem) na nasze forum ciągnij ojca i wpadnijcie jeszcze do nas na spocik
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie HAŃBA który z was przehandlował ramki Jaka żona przecież Miron pisał że kryzys w robocie i chyba corsą będzie jeździł to już pewnie audica sprzedana :naughty: [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 19:24_________________________________________________ Napewno kiedyś wpadniemy Trzymamy za słowo Panowie a gdzie reszta elyty :?: pusto coś się zrobiło ostatnio [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 19:54_________________________________________________ Witam !! Też niedawno kupiłem sobie audiczke Mam sporo pytań, więc chętnie przejechałbym sie na jakiś spocik Do Gliwic mam niedaleko - jestem z okolic Chorzowa Bedzie miał ktoś VAGA pod mój model samocodu? Bo chciałbym dowiedzieć sie to i owo o tym aucie Ja jestem chętny na spot i napewno bede !! Zapraszamy
maxxxx263 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam panowie a ta fotka to nie przypadkiem skrzyżowanie trasy 44 na Gierałtowice Makoszowy?
SoMeS Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Elo elo Pusto tu jakoś jak mnie nie ma
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Elo elo Pusto tu jakoś jak mnie nie ma Tak jakoś :gwizdanie: wiesz nikt nie gada już o rezaniu autka i ucichło
SoMeS Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 wróce to nadrobię.. rezanie ale nie nacieszycie się mną bo będę chwile tylko :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 :polew: same debeściaki na tym forum :polew: żone mi fotografują na drodze tą corsę z ramkami to wszyscy znają fajnie mieć takich kolegów - zapytam żonke gdzie była ( sprawdzę jej prawdomówność )
maxxxx263 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 panowie może orientuje się ktoś gdzie mozna dostać tylnią lotke na szybe
gregory Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 głosujcie na kogo chcecie, a jak nie macie na kogo to możecie na mnie :decayed: http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/all_b6_czerwiec_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67125.195.html Ktoś tu forum nie czyta Nie prawda, czytam forum Ale nie wiem czy mam taką, zamułe czy to tak trudno znaleźć te zdjęcia. Powiedzcie mi gdzie one są!!???? Bo w temacie konkursu ich nie ma
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 W temacie jest coś takiego jak "zwijak" (pod czerwonym napisem) po prostu kliknij na niego
Rekomendowane odpowiedzi