hause18 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Koledzy czy organizujecie jeszcze zlociki ? I czy macie kogos konkretnego kto sprawdzi mi vagiem czujnik temp. Bo Moja A4 niechce palic :/ Pozdro.
Bulik Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 siema czopki i rezacze , dziękować za pamięć :notworthy: .... kolęda w urodziny i jeszcze tego kutasa niema
Mario22 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 siema czopki i rezacze , dziękować za pamięć :notworthy: .... kolęda w urodziny i jeszcze tego kutasa niema Daj mu za kare 2 zł
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 siema czopki i rezacze , dziękować za pamięć :notworthy: .... kolęda w urodziny i jeszcze tego kutasa niema Daj mu za kare 2 zł resztę zostaw na piątkowego kebsa
Bulik Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 siema czopki i rezacze , dziękować za pamięć :notworthy: .... kolęda w urodziny i jeszcze tego kutasa niema Daj mu za kare 2 zł resztę zostaw na piątkowego kebsa batman dostał Uja a nawet dwa ,ze spotem może być kiepsko ,bo załapałem się na mieszkanie z miasta(mam klucze) i jak to w naszym państwie jest ,,,,w kwadracie prościej jest wymienić rzeczy których nie trzeba zmieniać .dzień w dzien jestem jak nie w UM to spółdzielni i wszędzie mają swoje racje których normalny człowiek nie przeskoczy ....
neimaD Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi