Multis Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Też dziękuję za świetny wypad i spontan w Ogrodzieniec Castle Maniek organizacja I wielkie dzięki Młodej Parze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bardzo to fajne ,że Ekipa sie zebrała i pojechała by być z kumplem w takim dniu .... (hmmm...czasami to nawet na niekorzyść bo Młoda ma więcej świadków takiego zdarzenia i może ich na rozprawie wykorzystać ) ... ...dzięki ,że byliście delegacją dla tych co nie mogli być ...przykro mi ,że nie jechałem z Wami ale niestety praca od zawsze krzyżuje mi wiele planów .... PS.Młody żonkiś musiał być w nocy nieźle przez Pannę Młodą testowany bo telefonów do tej pory nie odbiera .... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ja również podziękuję za wypad był co najmniej mega ...dla Młodych NAJwspanialszego życzę ...a Majkelowi za świetną organizację i spontan:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 bry I ja się dołączam do życzeń dla Młodej Pary, szkoda, że i mi praca pokrzyżowała plany... Ale fajnie, że się udało :drunk::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bry:hi: Już po Chopie..... Wszystkiego Najlepszego na Nowej Autobanie Życia dla Was ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 SebaMC pełna skrzynka pw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania Hammer Wszystkiego Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 SebaMC pełna skrzynka pw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie zauważyłem i usunąłem Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ---------- Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania Przecież Tyś to prawie jak prezes jest, może nie aso ale w klubie Vip jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian_1821 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Na fotkach orszak robi mega wrażenie, na żywo musiało być zdecydowanie lepiej:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania Ile piasku na Saharze, tyle szczęścia Młodej Parze! Wszystkiego naj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania Wszystkiego dobrego VIPie Oby Wam się darzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wszystkiego naj h4mm3r. Wasze zdrowie. Szatodejabol rocznik bieżący otwarłem właśnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Najlepszego Młodej Parze, jak zawsze przed samym wyjazdem musi się coś wysrać i znowu mnie nie było:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mnie niestety też nie było bo miałem już coś innego zaplanowane Trzeba pochwalić Majlkela za organizacje Super, że się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 H4mm3R najlepszego dla Was na tej nowej drodze zycia Ja tez niestety nie moglem jechac bo akurat bylem na innym weselu w ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi