Pelex Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Spoko rozumie Pucek ale tobie naprawdę nie wiele brakuje jak z barburka policzysz, a reklama na NK nie jest dla Ciebie tylko dla tych co jeszcze nie wiedza ze istnieje tak przewspaniała społeczność jak nasza A ta S4 od Kosiniaka jest nie zła nawet z ta bananowa skórką
MAJKI Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Guru, okej zmieniam zdanie i olewam Quattro i PB, kupie diesla i wtedy mi dołożysz a tak na poważnie, co by każdy z Was kupił mając tyle kasiorki? ale pytam poważnie Pucek mnie jak przyciśnie kryzys to bede celował w coś takiego http://moto.allegro.pl/item717493177_seat_leon_top_sport_2003_krajowy.html[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 23:08_________________________________________________ mam ETKE 7.2 jak ktoś chce to mogę na piątek nagra na płytkę... (muszę tylko coś jeszcze z cenami porobić) Krolu jakby to nie był problem to ja bym poprosił jedną płytke, a ceny mogą byś nieaktualne, wazne czy szuka czesci po nr VIN??
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 myślałem żeby pokusić się na coś ze znaczkiem eSsss ale jednak rozsądek pozostaje i muszę tanio i dużo jeździć no Pelex, jak dojdzie mi ta kasa z barbórki i 14stki to bym miał dopiero około 40 tyś zł więc i tak mi brakowało a ubezpieczył bym go za wszy chyba nie no poprostu dałem ciała i tyle, ale mam dopiero 22 lata więc B5 mi wystarczy
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 mam ETKE 7.2 jak ktoś chce to mogę na piątek nagra na płytkę... (muszę tylko coś jeszcze z cenami porobić) Nagrywaj
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Guru, okej zmieniam zdanie i olewam Quattro i PB, kupie diesla i wtedy mi dołożysz a tak na poważnie, co by każdy z Was kupił mając tyle kasiorki? ale pytam poważnie Pucek mnie jak przyciśnie kryzys to bede celował w coś takiego http://moto.allegro.pl/item717493177_seat_leon_top_sport_2003_krajowy.html[br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 23:08_________________________________________________ mam ETKE 7.2 jak ktoś chce to mogę na piątek nagra na płytkę... (muszę tylko coś jeszcze z cenami porobić) Krolu jakby to nie był problem to ja bym poprosił jedną płytke, a ceny mogą byś nieaktualne, wazne czy szuka czesci po nr VIN?? Nie wiem, nie sprawdzałem, sciagam aktualizacje nagram kilka razy
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 JANUSZ TEZ PROSI O 1 NAGRANIE DZIĘKI Nie używaj wielkich liter
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 x3 nagraj z góry dzięki KUCYK oj pucek pucek w piątek poniżę cie na strefie...
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Guru Ty to jak wyskoczysz to nie wiem czy się śmiać czy płakać Królu...weź mnie NIE ROZŚMIESZAJ eSeMeS dostał w dupsko a co dopiero TY, zresztą Czesterek tylko odrobinę mi odjechał, poprostu zdrowe ADRy dobrze jadą
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Guru Ty to jak wyskoczysz to nie wiem czy się śmiać czy płakać No co drażni mnie coś takiego jak ktoś pomimo upomnień dalej robi to samo Przecież wielkie litery np użyte w słowie "dzięki" nie oznaczają "wielkie dzięki" tylko krzyk tak; to co, jak dziękujesz za coś kumplowi to co robisz; mówisz "wielkie dzięki" czy drzesz mu się prosto w ryja "DZIĘKI" tak że trzy osiedla obok słyszą Pittera chyba zaczynam się uczyć
d4rk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A ma ktoś z was może program ELSA? Bo ja mam już trzy wersje i coś z nią nie halo... Pelex niestety tych przetwornic znajomy już nie ma. Będzie ktoś miał ramki do sprzedania teraz w piątek?
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 nie no ale jaja, Guru spokojnie, co się martwisz, dostanie kropka to się nauczy nie żebym coś sugerował Darku, Keżor wozi w bagażniku, więc pozostaje Ci liczyć na to że będzie, a My musimy porozmawiać
keżor Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 siema Ludki chyba będzie turbo z AWXa do sprzedania , w dobrym stanie , dostępne logi , w przystępnej cenie królu??
piterra Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam wszystkich i od razu zaczynam nie ma MIĘKKIEJ GRY Pucek to już przechodzi ludzkie pojęcie a nawet Cię lubiłem ale zachowujesz się jak rozkapryszona 15 letnia jedynaczka :wallbash: :wallbash: po prostu porażka ile ty masz lat ?????????????????? Guru, okej zmieniam zdanie i olewam Quattro i PB, kupie diesla i wtedy mi dołożysz a tak na poważnie, co by każdy z Was kupił mając tyle kasiorki? ale pytam poważnie "zmieniam zdanie" sranie w banie zmieniam zdanie :blink: :blink: co post to inne masz zdanie ale mam radę dla Ciebie tą gotówkę to daj swojej "Babie" na zakupy a swojego paździocha najlepiej sprzedaj i kup sobie coś do jedzenia i bilet miesięczny bo chyba jeszcze nie wyprodukowano na świecie takiego samochodu który by Ci odpowiadał :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Jesteś jak stara panna przed okresem i chciałbyś za 30 tysiaków kupić wózek warty 130 kawałków SYNEK TY SIĘ ZASTANÓW CO TY WOGÓLE CHCESZ KUPIĆ bo krytykujesz innych za ich gusta, że im się felgi podobają a Sam jesteś STRASZNIE niezdecydowany Dobra chyba Ci wystarczy a taka moja propozycja: kupuj angola i zrobimy SWAP'a i takie rozwiązanie w Twoim przypadku będzie chyba NAJROZSĄDNIEJSZE I już więcej nie pisz i nie pytaj ludzi co sądzą o jakichś A4 TYLKO qr** KUP SE CO UWAŻASZ I NIE MARUDŹ TY STARA BABO
MAJKI Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 piterra Ty jak sie nie odzywasz to sie nie odzywasz ale jak już coś napiszesz to Z GRUBEJ RURY.. A tak wogole to
Guregoru Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Z rańca Widzę że riposta już poszła
Guregoru Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dawno go nie było to się musiał chłopak na kimś wyżyć [br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 09:38_________________________________________________Ps. Gregor ty będziesz teraz w piątek na spocie :?:
Skydiver Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Po 700-setnym poście widzę że zrobiło się tu ciekawiej Piterra ładnie naświetlił temat ........ :gwizdanie: Co teraz qpi Pucek
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam Kolegów. Mam pytanko. Koleżanka z pracy ma problem ze swoim VW Passatem z silnikiem 1.9 tdi PD. Objawy: brak mocy, wyłącza się turbo. Wygląda to na przepływke, ale lepiej było by to sprawdzić. Czy jest ktoś w stanie podjechać w godz 8-16 do Pyskowic z komputerem i zdiagnozować problem? pzdr
Rekomendowane odpowiedzi