Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nic nie wyskoczy niespodziewanego to będę się starał być

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak ktoś wymieni mi termostat to będe...

a jak mi nikt go nie wymieni to też będe...ale pojade jak emeryt :polew:

guruguru ale obrazek w profilu... :naughty: jeszcze dłuuuuga droga Cie chyba czeka żeby posiadać to autko :naughty:

Opublikowano

Ja tyz bede :)

Opublikowano

guruguru ale obrazek w profilu... :naughty: jeszcze dłuuuuga droga Cie chyba czeka żeby posiadać to autko :naughty:

No co ty już mam zamówione :cool1:

Opublikowano

ja będę - ludziska potrzebuję klucz torx 30 - jak ktoś ma może zabrać, muszę porezać przy Bi-xenku

Opublikowano

klucza niemam ale za to właśnie wyjeżdzam na spocika... :)

dozobaczenia :a4fan:

Opublikowano

ale cciiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssszzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no no chyba wszyscy śpią albo łącza pozamarzały

hoho

Opublikowano

No cichódko jak dzwon :polew: PITERRA pamiętasz jak w piątek odtajały mi te spryskiwacze, dałeś mi troszkę płynu i wychodziło na to że już będzie dobrze :naughty: no to po paru metrach przejechanych na mrozie sytuacja się ponowiła :( wkurzyłem się pojechałem do NURAUTO i kupiłem koncentrat do -60 wlałem go i na drugi dzień po laniu jeszcze gorącą wodą po spryskach w końcu ukazał się płyn :tongue4: przydały by się grzane spryski :good:

Opublikowano

sorry ze w tym miejcu sie odzywam ale mam problem z tempomatem i chcialbym go usunac chcialem podjechac na spocik ale jak zawsze nie zdazylem no i nie moge z wami pogadac na ten temat. Mam pytanie czy ktos z okolic knurowa moglby mi pomóc moze podpiac na komputer sprawdzic czy nie ma jakis bledow wymienilem czujnik stopu niedawno i przestal mi dzialac tempomat jestem na miejscu tylko w weekend czy ktos moze mi pomóc

Opublikowano

diman postaraj się podjechać na jeden ze spocików - chętnie poznamy Ciebie i furke oczywiście :hi:

A co do Twoich problemów to osobiście jedynie mogę Ci pomóc podając namiary na kogoś kto powinien sobie z tym bez problemu poradzić ( mnie osobicie jeszcze nie zawiódł ) i jest z terenu Knurowa

Ps. Jaki masz kolorek furki - czarny czy srebrny ? bo nie wiem która z Knurowskich B7 jest Twoja :wink4::)

Opublikowano

siemano moja jest srebrna

:hi:

Opublikowano

diman postaraj się podjechać na jeden ze spocików - chętnie poznamy Ciebie i furke oczywiście :hi:

Podjedź podjedź bo furka od Mirona już nam się znudziła i potrzebujemy nowego świeżego mięsa do ujeżdżania :polew: :polew:

Opublikowano

Podjedź podjedź bo furka od Mirona już nam się znudziła i potrzebujemy nowego świeżego mięsa do ujeżdżania :polew: :polew:

nie pisz tak bo nam kolege wystraszysz :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 22:08_________________________________________________

siemano moja jest srebrna

:hi:

a to już wiem która - nawet wiem gdzie parkuje :wink4: - ładniutka :good:

Opublikowano

nie pisz tak bo nam kolege wystraszysz :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 22:

Nie no chyba skumał że to żart był :kox: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

spoko spoko jak tylko uda mi sie zjechac szybciej z roboty to wiedzcie ze bede tam jako pierwszy z moja srebrna miloscia

Opublikowano

spoko spoko jak tylko uda mi sie zjechac szybciej z roboty to wiedzcie ze bede tam jako pierwszy z moja srebrna miloscia

trzymamy za słowo :wink4: oczywiście zapraszamy :hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 22:21_________________________________________________diman jak podjedziesz ocenimy co tam można u Ciebie poprzerabiać :naughty:

Opublikowano

no ja wlasnie na to licze zeby ktos mi doradzil a widze ze masz doswiadczenie twoja furka jest zaj.....sta

Opublikowano

no ja wlasnie na to licze zeby ktos mi doradzil a widze ze masz doswiadczenie twoja furka jest zaj.....sta

bez przesady - stary purtok :decayed: - już nie bardzo mam się czym w niej bawić :disgust:

Opublikowano

Ha Ha Ha wiedziałem Miron że będziesz się starał załapać an tą L-kę :polew: :polew: :polew: