Opublikowano 26 Lutego 201511 l barył, a co z powietrzem ? odpuściłeś temacik ? Edytowane 26 Lutego 201511 l przez Krycha
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Autor Lezy w piwnicy, narazie to ja walcze z yebanym absem, a z powietrzem zobaczymy jak hajs sie bedzie zgadzał te poduchy co mam wymagają uszczelnienia(przód), z tyłu jeden rękaw jest do wymiany, jest od jakiejś scani A dywan przehooj
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Pakuj 225/35, całkiem wysoki profil ale jeszcze wygląda i nadaje się na daily i tak sie być moze skończy Do wnętrza też wpadł nowy fancik jakis czas temu, bo żal było nie zabrać za taki prajs ładniutka bez zbędnych przycisków, jak sie trafi poduszka to załoze, jak bedą dalej głupieć z cenami jaśków to nie bedzie takiej kiery Q ma więcej miejsca z tyłu mi się widzi, bo u mnie 9J et 20 I wystaje sporo tu na fotkach et25 8,5cala od czego dokładnie ta kiera, żebym wiedział czego szukać Pakuj 225/35, całkiem wysoki profil ale jeszcze wygląda i nadaje się na daily i tak sie być moze skończy Do wnętrza też wpadł nowy fancik jakis czas temu, bo żal było nie zabrać za taki prajs ładniutka bez zbędnych przycisków, jak sie trafi poduszka to załoze, jak bedą dalej głupieć z cenami jaśków to nie bedzie takiej kiery Q ma więcej miejsca z tyłu mi się widzi, bo u mnie 9J et 20 I wystaje sporo tu na fotkach et25 8,5cala od czego dokładnie ta kiera, żebym wiedział czego szukać Kowi, nie było problemum z szumami w środku po wywaleniu dolnych listew z drzwi?
Opublikowano 28 Lutego 201511 l Autor sterownik absu zdjęty tak to wygląda, jeżdzić mozna bez abs Powody: - na początku sporadyczne zapalanie sie kontrolki abs np. przy szybkim starcie - brak abs - stale swiecąca kontrolka po jakims czasie - błedy na vagu zwiazane z podzespołami hamulca - na koniec brak łacznosći ze sterownikiem Moze ktos chętny na felgi 4x8,5cala z mojego auta? Sprzedam za 2200zł koszt nowych w tej chwili 2800zł Edytowane 28 Lutego 201511 l przez Kowi87
Opublikowano 28 Lutego 201511 l Autor Dev jak bym nie dzwonil tonby auto zostalo u kolegi a takto instruktarz pierwsza klasa
Opublikowano 2 Marca 201511 l Kowi87 ostatnio gdzieś wrzucałeś link do końcówek tłumika na których jeździsz Ty i podobno połowa forum mógłbyś wrzucić jeszcze raz? nie mogę tego znaleźć
Opublikowano 2 Marca 201511 l Autor 9,5, ae rolka u mnie ranty zagięte ale bez wypychania, przy wakacyjnej glebie miałem tam centymetr szpary jeszcze Kowi87 ostatnio gdzieś wrzucałeś link do końcówek tłumika na których jeździsz Ty i podobno połowa forum mógłbyś wrzucić jeszcze raz? nie mogę tego znaleźć http://allegro.pl/koncowka-wydechu-kw-2-fi-85x68-l-160-owal-i5055963203.htmlna tym pół forum popiertalało jakis czas temu
Opublikowano 2 Marca 201511 l 9,5, ae rolka u mnie ranty zagięte ale bez wypychania, przy wakacyjnej glebie miałem tam centymetr szpary jeszcze Kowi87 ostatnio gdzieś wrzucałeś link do końcówek tłumika na których jeździsz Ty i podobno połowa forum mógłbyś wrzucić jeszcze raz? nie mogę tego znaleźć http://allegro.pl/koncowka-wydechu-kw-2-fi-85x68-l-160-owal-i5055963203.htmlna tym pół forum popiertalało jakis czas temu ale zakladasz zaciski z s4, ktore mocno wystaja
Opublikowano 2 Marca 201511 l Autor 9,5, ae rolka u mnie ranty zagięte ale bez wypychania, przy wakacyjnej glebie miałem tam centymetr szpary jeszcze Kowi87 ostatnio gdzieś wrzucałeś link do końcówek tłumika na których jeździsz Ty i podobno połowa forum mógłbyś wrzucić jeszcze raz? nie mogę tego znaleźć http://allegro.pl/koncowka-wydechu-kw-2-fi-85x68-l-160-owal-i5055963203.htmlna tym pół forum popiertalało jakis czas temu ale zakladasz zaciski z s4, ktore mocno wystaja ty to zawsze spiertolisz plany