Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Kowi ile chcesz za kółka ? Własnie nie wiem ile to warte jest oponki mają gdzieś po 5mm bieżnika jedna felga na ramieniu zarysowana dość[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 14:55_________________________________________________Miałem juznic nie robić w silniku :gwizdanie: Ale promocje swiąteczne nie pozwalaja mi na to :kox: Kolektor ssący do Alhambry kupiony A klamek jeszcze nie ma
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 no to Kowi jeszcze to sobie kup http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_wskaznika_doladowania_na_slupku-t30498.0.html;msg1225468#msg1225468 chyba że masz jakiś inny pomysł
Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 no to Kowi jeszcze to sobie kup http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_wskaznika_doladowania_na_slupku-t30498.0.html;msg1225468#msg1225468 chyba że masz jakiś inny pomysł `Moeze kiedys, z takich bajerów to najchętniej bym kupił turbotimer, ale narazie musze sie zająć zawieszką, bo z moją coraz gorzej
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no to Kowi jeszcze to sobie kup http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_wskaznika_doladowania_na_slupku-t30498.0.html;msg1225468#msg1225468 chyba że masz jakiś inny pomysł `Moeze kiedys, z takich bajerów to najchętniej bym kupił turbotimer, ale narazie musze sie zająć zawieszką, bo z moją coraz gorzej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=830497489 bardziej mi o to chodziło i możesz wziąć wersje bez króćca
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to Kowi jeszcze to sobie kup http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_wskaznika_doladowania_na_slupku-t30498.0.html;msg1225468#msg1225468 chyba że masz jakiś inny pomysł `Moeze kiedys, z takich bajerów to najchętniej bym kupił turbotimer, ale narazie musze sie zająć zawieszką, bo z moją coraz gorzej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=830497489 bardziej mi o to chodziło i możesz wziąć wersje bez króćca Keżor to za drogie jest, moze uda mi sie tańsze ogarnąć , a jak nie to pojade z kolektorem do tokarza i mi zrobi Mowa o takiej przejsciówce Może dzisiaj bede znał ceny[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:49_________________________________________________80zł koleszka za nią ceni[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 14:56_________________________________________________Noi kiera siedzi obyło sie bez żadnych powazniejszych problemów przy montażu polipolifty zostały wyrzucone Trafiły takie jakie powinny być Teraz juz mi sie nie należy chrom madafaka member :polew: został jeden chrom na grilu Nie potrzebnie kupiłem tasme do kierownicy, bo okazało sie że ta z 4-ramiennej pasuje bez problemu do esowej Jak cos mam na sprzedaż taką taśme oraz Airbag z poliftowej 4ramiennej, o kiere nie pytać, jest ale jej nie ma Mikołaj jednak niebył Hooj przyniósł paczke oraz Nawet sie połasił i troche go wyczyscił Jutro zrobie ludzka sesje oraz wymiana oleju
Michał Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 trochę szkoda tych popoliftów wyróżniała się z nimi +15 do lansu za kierownicę-jedna słuszna w b5 czeka Cie czyszczenie kolektora... nie zazdroszczę
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 trochę szkoda tych popoliftów wyróżniała się z nimi +15 do lansu za kierownicę-jedna słuszna w b5 czeka Cie czyszczenie kolektora... nie zazdroszczę Juz nie ma tragedii z nim, jest nieco wyczyszczony przez sprzedawce ja wprowadze drobne czyszczenie jutro jeszcze, czekam teraz na flansze i koniec dłubania w silniku
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 a korekta softu? Korekta bedzie albo przed świętami albo na początku stycznia jeszcze zostały mi do naprawy kierunki, bo dzisiaj reanimacja nie przebiegła według instrukcji forumowej Jutro zaczynam czyszczenie kolektora, zakupie potrzebne graty i jade na wymiane oleju trzeba doprowadzic autko do stanu idealnego :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to tak jak ja... do zrobienia jeszcze małe orurowanie, trochę prac nad wydechem, suszarka i mogę jechać na korektę :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 to tak jak ja... do zrobienia jeszcze małe orurowanie, trochę prac nad wydechem, suszarka i mogę jechać na korektę :gwizdanie: własnie z tym wydechem to moze i ja bym coś podziałał, materiał do spawania mam zostało z metr kwasówki fi52 wiec mysle że powinno starczyc na wywalenie jedengo zapychacza :gwizdanie: Jutro wszystko bede wiedział
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja mam w planach usunięcie tego ostatniego też przy okazji dospawywania jakiejś dwururki chyba że dostane od Daniela ostatni tłumik S4
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja mam w planach usunięcie tego ostatniego też przy okazji dospawywania jakiejś dwururki chyba że dostane od Daniela ostatni tłumik S4 Nie ja ostatni chyba zostawie, nie moze być głośniej już niz obecnie, zamiast kata mam tłumik przelotowy wspawany ale i tak jest głosno powyżej 2,5tys obr Jutro bede miał okazje zrobie fotke podwozia to ktos doradzi co usunąć
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja mam wyjebane wszystko prócz ostatniego tłumika i głośno nie jest
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kowi, do kolektora polecam ten środek: popsikałem i po 2 minutach spłukałem , i tak ze 3 razy :gwizdanie: i oto efekt
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kowi, do kolektora polecam ten środek: popsikałem i po 2 minutach spłukałem , i tak ze 3 razy :gwizdanie: i oto efekt Keżor jestes wielki nie ma co, tylko czy ja takie cuś dostane w mojej małej miescinie Najprędzej dorwe cos ze środków STP na orlenie :gwizdanie: ciekawe czy sprostaja zadaniu
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kowi, do kolektora polecam ten środek: popsikałem i po 2 minutach spłukałem , i tak ze 3 razy :gwizdanie: i oto efekt Keżor jestes wielki nie ma co, tylko czy ja takie cuś dostane w mojej małej miescinie Najprędzej dorwe cos ze środków STP na orlenie :gwizdanie: ciekawe czy sprostaja zadaniu ja używałem wcześniej jakiegoś innego to był ch.j nie robota a ten jest mega koksiarz ale zawiera tyle trucizny , że trzeba go używać w rękawicach , powoduje oparzenia itp
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 No na alegro dziada nie moge trafić, jutro przejrze lokalny rynek, jak nic nie bedzie to zostanie internet :gwizdanie: http://www.autokosmetyki.pl/crc_motor_clean_srodek_do_czyszczenia_silnika_bardzo_silny_500ml,p1327.html
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 I jak tam, działałeś już coś w sprawie kolektora? Masz już flanszę? bo jakoś nie mogę się doczekać na swoją...
Rekomendowane odpowiedzi