Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Kowi87

Rekomendowane odpowiedzi

.. a bixenon to xero nosba, stickersy xero armiego, prosiaki xero iversona, a naklejka klubowa to xero hugo, tu wszystko jest xerem, a mimo to jak stoja obok siebie nie są podobne:wallbash:

to jest detal, a nie koncepcja na auto:facepalm:

dokładnie, więc nie ma co pisać o kserowaniu, poza tym wiele z tych rzeczy które tu niby są "nowością" już dawno wyrezali chociażby za oceanem

które? bixenon od tamtego roku na audizne ma swój wątek(chciałem sie tam pochwalic ale nie miałem dostepu do technicznego:decayed: <- u nas bodajze od 2008r, takze nie wiem o czym piszesz:decayed: bo w cale "nowosci" nie mają:wink: ale mniejsza oto rzeście se zrobili rozmowe o nowosciach:facepalm:

• Odpowiedzi 5.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

.. A bixenon to xero nosba, stickersy xero armiego, prosiaki xero iversona, a naklejka klubowa to xero hugo, tu wszystko jest xerem, a mimo to jak stoja obok siebie nie są podobne:wallbash:

To jest detal, a nie koncepcja na auto:facepalm:

dokładnie, więc nie ma co pisać o kserowaniu, poza tym wiele z tych rzeczy które tu niby są "nowością" już dawno wyrezali chociażby za oceanem

które? Bixenon od tamtego roku na audizne ma swój wątek(chciałem sie tam pochwalic ale nie miałem dostepu do technicznego:decayed: <- u nas bodajze od 2008r, takze nie wiem o czym piszesz:decayed: Bo w cale "nowosci" nie mają:wink: Ale mniejsza oto rzeście se zrobili rozmowe o nowosciach:facepalm:

eot

:decayed: Nakręcilliscie sie jak arab na kurs pilotażu:wink:

Nie mam nic przeciwko kopiowaniu dobrych wzorcow, pomyslow (zachowujac zdrowy rozsadek) bo od tego forum jest. Uzylem slowa xero bo dziala jak plachta na byka:decayed::decayed:

:decayed: Nakręcilliscie sie jak arab na kurs pilotażu:wink:

Nie mam nic przeciwko kopiowaniu dobrych wzorcow, pomyslow (zachowujac zdrowy rozsadek) bo od tego forum jest. Uzylem slowa xero bo dziala jak plachta na byka:decayed::decayed:

no chyba najbardziej to na Ciebie :grin::grin::grin:

Staram sobie tlumaczyc, ze nasladownictwo jest forma uwielbienia:decayed:

B5 mi sie znudzila, a xero zmotywowalo do zmiany. EOT

Kowi, mam kluczyk do demontazu haka:naughty:

Staram sobie tlumaczyc, ze nasladownictwo jest forma uwielbienia:decayed:

B5 mi sie znudzila, a xero zmotywowalo do zmiany. EOT

Kowi, mam kluczyk do demontazu haka:naughty:

Wziąłeś tą wypaśną spod Katowic ? Fajna opcja, za ile wytargałeś ?

hehehe hak jest co ja zrobie, kluczyk tu nie pomoze bo mam za***any cały zamek szlamem, kluczyk mam taki mały z czerwonym kółkiem:wink: ogólnie jutro jade ogladać tiguana przepraszam chłopaki:facepalm: :decayed:

hehehe hak jest co ja zrobie, kluczyk tu nie pomoze bo mam za***any cały zamek szlamem, kluczyk mam taki mały z czerwonym kółkiem:wink: ogólnie jutro jade ogladać tiguana przepraszam chłopaki:facepalm: :decayed:

Dla siebie? :kox:

tak:wink:

mam piekną okazje, 2,0tdi 170km, 4x4 full opcja że tak powiem patrzac po alegro 46tys przelot 2009r za 60koła, auto znane mi, prawie ciagle stoi bo właściciel prowadzi sklep budowalny i mieszka tam, tak wiec prawie nie jeździ bo wszystko do niego przyjezdza:naughty: jutro sie pochwale bo pewnie go wezme:naughty:

mam piekną okazje, 2,0tdi 170km, 4x4 full opcja że tak powiem patrzac po alegro 46tys przelot 2009r za 60koła, auto znane mi, prawie ciagle stoi bo właściciel prowadzi sklep budowalny i mieszka tam, tak wiec prawie nie jeździ bo wszystko do niego przyjezdza:naughty: jutro sie pochwale bo pewnie go wezme:naughty:

a b5 na handel?

:polew::polew::polew: