Kowi87 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 .. a bixenon to xero nosba, stickersy xero armiego, prosiaki xero iversona, a naklejka klubowa to xero hugo, tu wszystko jest xerem, a mimo to jak stoja obok siebie nie są podobne:wallbash: to jest detal, a nie koncepcja na auto:facepalm: dokładnie, więc nie ma co pisać o kserowaniu, poza tym wiele z tych rzeczy które tu niby są "nowością" już dawno wyrezali chociażby za oceanem które? bixenon od tamtego roku na audizne ma swój wątek(chciałem sie tam pochwalic ale nie miałem dostepu do technicznego:decayed: <- u nas bodajze od 2008r, takze nie wiem o czym piszesz:decayed: bo w cale "nowosci" nie mają ale mniejsza oto rzeście se zrobili rozmowe o nowosciach:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 .. A bixenon to xero nosba, stickersy xero armiego, prosiaki xero iversona, a naklejka klubowa to xero hugo, tu wszystko jest xerem, a mimo to jak stoja obok siebie nie są podobne:wallbash: To jest detal, a nie koncepcja na auto:facepalm: dokładnie, więc nie ma co pisać o kserowaniu, poza tym wiele z tych rzeczy które tu niby są "nowością" już dawno wyrezali chociażby za oceanem które? Bixenon od tamtego roku na audizne ma swój wątek(chciałem sie tam pochwalic ale nie miałem dostepu do technicznego:decayed: <- u nas bodajze od 2008r, takze nie wiem o czym piszesz:decayed: Bo w cale "nowosci" nie mają Ale mniejsza oto rzeście se zrobili rozmowe o nowosciach:facepalm: eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nakręcilliscie sie jak arab na kurs pilotażu:wink: Nie mam nic przeciwko kopiowaniu dobrych wzorcow, pomyslow (zachowujac zdrowy rozsadek) bo od tego forum jest. Uzylem slowa xero bo dziala jak plachta na byka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nakręcilliscie sie jak arab na kurs pilotażu:wink:Nie mam nic przeciwko kopiowaniu dobrych wzorcow, pomyslow (zachowujac zdrowy rozsadek) bo od tego forum jest. Uzylem slowa xero bo dziala jak plachta na byka:decayed: no chyba najbardziej to na Ciebie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Staram sobie tlumaczyc, ze nasladownictwo jest forma uwielbienia:decayed: B5 mi sie znudzila, a xero zmotywowalo do zmiany. EOT Kowi, mam kluczyk do demontazu haka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Kowi, mam kluczyk do demontazu haka 5 lat na to czekam:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 hak jest zawsze można coś powiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Staram sobie tlumaczyc, ze nasladownictwo jest forma uwielbienia:decayed:B5 mi sie znudzila, a xero zmotywowalo do zmiany. EOT Kowi, mam kluczyk do demontazu haka Wziąłeś tą wypaśną spod Katowic ? Fajna opcja, za ile wytargałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 hehehe hak jest co ja zrobie, kluczyk tu nie pomoze bo mam za***any cały zamek szlamem, kluczyk mam taki mały z czerwonym kółkiem:wink: ogólnie jutro jade ogladać tiguana przepraszam chłopaki:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 To Kowiaka wątek:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 hehehe hak jest co ja zrobie, kluczyk tu nie pomoze bo mam za***any cały zamek szlamem, kluczyk mam taki mały z czerwonym kółkiem:wink: ogólnie jutro jade ogladać tiguana przepraszam chłopaki:facepalm: Dla siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 tak:wink: mam piekną okazje, 2,0tdi 170km, 4x4 full opcja że tak powiem patrzac po alegro 46tys przelot 2009r za 60koła, auto znane mi, prawie ciagle stoi bo właściciel prowadzi sklep budowalny i mieszka tam, tak wiec prawie nie jeździ bo wszystko do niego przyjezdza:naughty: jutro sie pochwale bo pewnie go wezme:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak masz kasiorę to bierz. Ja bym chętnie przygarnął Twoje body pod kolor ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 tak:wink:mam piekną okazje, 2,0tdi 170km, 4x4 full opcja że tak powiem patrzac po alegro 46tys przelot 2009r za 60koła, auto znane mi, prawie ciagle stoi bo właściciel prowadzi sklep budowalny i mieszka tam, tak wiec prawie nie jeździ bo wszystko do niego przyjezdza:naughty: jutro sie pochwale bo pewnie go wezme:naughty: a b5 na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ogr nie rozbieram auta na czesci, według mnie to bez sensu:wink: ktoś chce kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zamieniamy i po sprawie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie nie bo bedzie bardziej łaciaty niz jest:grin: teraz kolory prawie idealnie dobrane:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 tak:wink:mam piekną okazje, 2,0tdi 170km, 4x4 full opcja że tak powiem patrzac po alegro 46tys przelot 2009r za 60koła, auto znane mi, prawie ciagle stoi bo właściciel prowadzi sklep budowalny i mieszka tam, tak wiec prawie nie jeździ bo wszystko do niego przyjezdza:naughty: jutro sie pochwale bo pewnie go wezme:naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi