fafnasty Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Przyszły graty pod xenon Mam problem ciągle z ABSem, wywala mi taki błąd Control Module Part Number: 8D0 907 389 D Component and/or Version: ABS/ESP front D36 Software Coding: 04255 Work Shop Code: WSC 06435 1 Fault Found: 00526 - Brake Light Switch-F 27-00 - Implausible Signal Miał ktoś do czynienia z tym? ee mam takie same pochwal sie jak podłączysz ja musze tydzień poczekać.... podwiesiłes gdzies info o tych przetwornicach?? mistrzu mi sie wydaje że masz zaEbany czujnik ABS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Przetwornice kupowałem na alegro, sa z renault velsatis, dokładnie to samo co avensis. Cenowo okazja bo 59zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 zobacz czujnik stop przy pedałach wg mnie tam jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czujnika jeszcze nie ogarnałem... Ale dzisiaj wpadły setup zimowy, zmiana nadkoli przednich i zabezpieczenie gwintu na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Można tez było zapodac taka większą termokurczke która zaslonilaby resztę gwintu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Można tez było zapodac taka większą termokurczke która zaslonilaby resztę gwintu góre potraktowalismy białym spreyem do siłowników w wózkach widłowych pozatym do góry kręcic bardziej nie zamierzam, głównie dół był wazny by go dobrze zabezpieczyć. Gwint na poczatku pod karszera poelciał, w Quattro jest lepiej go wycianać na stół niż pierdzielic sie z regulacją na aucie, demontaż trwa krócej niż jego czyszczenie po sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 czemu nadkola zmieniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) czemu nadkola zmieniałeś? bo moje były pociete pod glebe wakacyjną, a na zime nie potrzebna mi tam japa by waliło śniegiem za nadkole, troche lipa to było spasowąc jak ranty pozaginane, ale jako tak wyszło, z jednej strony japa na jakieś 3mm po długosci rantu że tak powiem, mam nadkola podjebki na sezon zimowy i sezon letni do przekladki jeszcze tylko kratki boczne w zderzaku do zmiany na te pełne i auto przygotowane do odśnieżania Edytowane 28 Listopada 2014 przez Kowi87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 pojął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 przyjebie śniegiem, będziesz żałował ze nie kreciles do góry chyba ze Q tak pomoze; -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 przyjebie śniegiem, będziesz żałował ze nie kreciles do góry chyba ze Q tak pomoze; -) bywało ciezko Ale da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 taka plyta śniegu na osłonie wyrwala mi ją w calosci :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 taka plyta śniegu na osłonie wyrwala mi ją w calosci :-/ dlatego warto na zime montować zaślepione kratki boczne jak sie ma FMIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ja wiem czy to była wina kratek, w pewnym momencie auto zawislo :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ja wiem czy to była wina kratek, w pewnym momencie auto zawislo :-0 wystarczy ze są koleiny, temperatura 0(rozstopy) i ulica nie dsniezona, jedziesz koleiną i zgarniasz wszystko kratkami na osłone silnika bo inaczej tam sie przecież śniego nie dostanie, no chyba że na wstecznym zagarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 2 lata temu jechałem w październiku trasę 1tys km i tak mi na biło śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 sprawdza się ta alu osłona co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) sprawdza się ta alu osłona co?? jedyne co to mocowania mi sie nie sprawdziły, co jakis czas sie odkręca, bo tylne mocowania mi sie nie zgrywaja z tym co jest uspawane grudniowa aura mnie urzekła Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Kowi87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 fajnie sie auto prezentuje ...... zdjecia pewnie robione przez zawodowca lub za***istym aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi