Kowi87 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Coś tam z AMS Skaryszew... Auto na dniach idzie na remont głowicy, od ponad pół roku zbieram sie z tematem, przy okazji ogarnie sie pare detali, prace z airride stoja w miejscu... być moze wpadnie nowa kiera, zastanawiam sie nad kupnem, miała być od TT(którą mam ponad rok w piwnicy), ale raczej wróci na alegro. Plan jest by zrobic auto na frampol. Pozatym zbieram chetnych na komputer VFIZ (diagnostyka auta z poziomu FIS w liczniku obsługiwana manetką), potrzebny do tego licznik z pełnego liftu VDO, takze jakby ktos był chętny to pisac tu nalbo na PW. Ceny znajdziecie na http://www.qmatis.com/pl/hs-menu-for-products-listing/product/1-vfiz-for-audi, jest tam też specyfikacja, temat dla zdecydowanych A co do kiery, costakiego planuje założyć http://allegro.pl/audi-a4-a6-a8-kierownica-s-line-sport-4b0-i5940379809.html wiem ze ludziom sie średnio podoba, ale mi sie widzi i prawdopodbnie bedzie zmiana na dniach
radimm Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 ta kiera jest za***ista! ładują ją i się nawet nie zastanawiaj. To z jakiegoś modelu, czy custom?
radimm Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 to custom jest dla mnie ona do B5 jest idealna. Dużo bardziej pasuje, niż ta ścięta z okrągłym środkiem bodajże z TT
Kowi87 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 Gdyby ktos był zdecydowany jak ja to zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/362630-vfiz-pelna-diagnostyka-z-poziomu-fis-zakup-grupowy-dla-b5/
Mozgu Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kowi87 Zniszczyłeś mi życie... Masz tyle fajnych modów które chciałbym u siebie że rozważam sprzedaż domu albo kredyt pod zastaw
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kowi87 Zniszczyłeś mi życie... Masz tyle fajnych modów które chciałbym u siebie że rozważam sprzedaż domu albo kredyt pod zastaw dasz rade ja sprzedałem mieszkanie na dniach wpadnie troche gratów
hunter91 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Kowi87 Zniszczyłeś mi życie... Masz tyle fajnych modów które chciałbym u siebie że rozważam sprzedaż domu albo kredyt pod zastaw dasz rade ja sprzedałem mieszkanie na dniach wpadnie troche gratów co trzeba zrobic by ta kiera pasowała ? A puduszke skąd wezmiesz ? ori bedzie pasowac ? w sumie bardzo podobna jest Edytowane 17 Czerwca 2016 przez hunter91
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kowi87 Zniszczyłeś mi życie... Masz tyle fajnych modów które chciałbym u siebie że rozważam sprzedaż domu albo kredyt pod zastaw dasz rade ja sprzedałem mieszkanie na dniach wpadnie troche gratów co trzeba zrobic by ta kiera pasowała ? A puduszke skąd wezmiesz ? ori bedzie pasowac ? w sumie bardzo podobna jest odkręcić i przełożyć poduche Kierownica druga odłożona juz, dzisiaj dogadam tylko kwestie przeróbki kiery i moze uda sie zdobyć na frampol
hunter91 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Na ori mocowania wszystko pasuje ? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zamówienie na kiere złożone, za jakieś 2tyg będzie, wiec nie dam rady na frampol ogarnąć wnętrza W następnym tygodniu auto wreszcie odstawiam na wymiane uszczelki głowicy, dawca to mój stary silnik będzie też: - zmiana amortyzatorów na KW - zmiana licznika na poliftowy FIS - przerobienie miski olejowej pod czujnik oleju - spasowanie plastików konsoli - poprawienie instalacji dla CB - wymiana gałki na S-line
hunter91 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ty chyba swoją wysyłasz kiere i ci przerabiaja nie ? Bo taki czas oczekiwania .
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ty chyba swoją wysyłasz kiere i ci przerabiaja nie ? Bo taki czas oczekiwania . Leci do mnie na dniach druga, własciwie to odrazu do nich, a moja zostaje, mam ją obszytą na nowo to nie będe zdzierał, wystawi sie na sprzedaż(bez poduchy), choc jeszcze zastanawiam sie nad kupnem kiery pod tiptronik i poduszki do niej, moze by wykorzystał do czegos te przyciski...
hunter91 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tez kupuje ta kiere .z ściągnięciem poduchy nie będzie problemu ? Bym nie zapamiętał tego do końca życia [emoji14] Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tez kupuje ta kiere .z ściągnięciem poduchy nie będzie problemu ? Bym nie zapamiętał tego do końca życia [emoji14] Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka moze być problem z odkręceniem poduchy jak nikt tego nie ruszał, moja była demontowana 2 lata temu, takze nie powinno być problemu
hunter91 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kowi,znów musze wydać kasę bo zaraziłes mnie modami. ..jak nie vfiz to kiera...:/
Kowi87 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Kowi,znów musze wydać kasę bo zaraziłes mnie modami. ..jak nie vfiz to kiera...:/ A bo mi sie nudziło, dawno nic nie robiłem, w robocie nastało kilka dni wolnego to od 2 dni na alegro przesiaduje Numer śrub dla czujnika N 01470512M6x25, dla AJM M6x28 N 10472001oraz oring wrazie problemów 038103196 Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Kowi87
pablo15005 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) wiela galka i skad brales? p&p? jak to wykonane? podrzuc allegro Edytowane 17 Czerwca 2016 przez pablo15005
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 ...choc jeszcze zastanawiam sie nad kupnem kiery pod tiptronik i poduszki do niej, moze by wykorzystał do czegos te przyciski... Adres daj to paczkę dostaniesz
Grzesiek1985 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Podrzuć linka gdzie kupiłeś tą gałkę z mieszkiem
Rekomendowane odpowiedzi