Sebastiano87 Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Śmiali sie ze mnie na forum rts co to jest pytali ? a jeżdżę dalej 100tys zrobilem na tym rzekomy ,,szajsie,, Pozdrawiam opiniotwórców i bajkopisarzy.
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 2 godziny temu, Sebastiano87 napisał: Śmiali sie ze mnie na forum rts co to jest pytali ? a jeżdżę dalej 100tys zrobilem na tym rzekomy ,,szajsie,, Pozdrawiam opiniotwórców i bajkopisarzy. Ja wybierałem miedzy mastersport, fortuna line i tym RTS(najdroższe) z tych 3, miałem fortunaline, z tego co @BARTEKAUDI mówił ze mam juz filharmonie tylko nie słychac bo sciśniete, to zawias wytrzymał 4 lata, z czego 2015r był ostatnim rokiem jak robiłem jakieś tam przebiegi bo dwa ostatnie lata to łacznie jakieś 14tys bedzie. czyli szacunkowo 30-35tys zrobione na glebie
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Kolejna graciarnia W trakcie piaskowania Osłony W8 nowe z ASO Nowy wałek SDI
staniek Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Siemka, jakiej firmy wałek,wałeczek? tak podpytuje bo mój już domaga się wymiany.
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 3 minuty temu, staniek napisał: Siemka, jakiej firmy wałek,wałeczek? tak podpytuje bo mój już domaga się wymiany. Kolbenschmidt
Zbychuwow Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 W miedzyczasie jak auto pojechało na swapy kompletuje graciarnie. Nowe fanty które pójdą w lakier czarny połysk Blaszki do zacisków od użytkownika [mention=113821]Brdm[/mention] Potrzebuje jeszcze osłony tarcz passata W8, jak myslicie czarne zaciski czy złote? Ile takie blaszki do zaciśków ? Bo to nie ori prawda? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 1 minutę temu, Zbychuwow napisał: Ile takie blaszki do zaciśków ? Bo to nie ori prawda? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka W dziale sprzedam są wystawione, płaciłem 110zł z wysyłką
Zbychuwow Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 W dziale sprzedam są wystawione, płaciłem 110zł z wysyłkąTo lajcik właśnie od dłuższego czasu szukam dzięki za info (y)Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
wodz Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 21:38, wesz82 napisał: Piotrek nie jest jak u wodza bo on ma tarcze z 5 skrzyni a Ty z 6 o srednicy 240 mm. Na aucie mam nadal sztywne 228mm ,ale w zbiorach leży komplet od Krzyśka (to samo co ma Piotrek) Tak jak kiedyś wspominałem będę nadal koksił obecny silnik,aż się rozleci W razie czego leży zapasowy słupek.Najsłabsze ogniwo w obecnej konfiguracji to sprzęgło,które ograniczyło obecny wynik.Kiedyś wpadnie skrzynia 6gang i sprzęgło.
wesz82 Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 12 minut temu, wodz napisał: Na aucie mam nadal sztywne 228mm ,ale w zbiorach leży komplet od Krzyśka (to samo co ma Piotrek) Tak jak kiedyś wspominałem będę nadal koksił obecny silnik,aż się rozleci W razie czego leży zapasowy słupek.Najsłabsze ogniwo w obecnej konfiguracji to sprzęgło,które ograniczyło obecny wynik.Kiedyś wpadnie skrzynia 6gang i sprzęgło. Cin ale nie musisz dawac 6 skrzyni do tego. Ten setap daje nam moc jak 6 skrzynia bo tarcza z niego jest taka sama jak w 6 skrzyni. Tylko jak smigales na wzmocnionym docisku i bylo ciezko to tu moze byc podobnie jak nie gorzej. To juz jest mega mocne do diesla Tomek pourywal poduchy w ajl a co dopiero porobiony na 500nm klekot. To zmieniaj sztywne wkladaj ten komplet i zobaczymy kiedy wrzucisz ahu:-D
wodz Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 58 minut temu, wesz82 napisał: Cin ale nie musisz dawac 6 skrzyni do tego Ale po to kupiłem miedzy innymi ten zestaw. 58 minut temu, wesz82 napisał: Ten setap daje nam moc jak 6 skrzynia bo tarcza z niego jest taka sama jak w 6 skrzyni. Ale wieloklin się różni w tarczy do 5b od 6b,ja kupiłem pod 6b i wpadnie DQS. Godzinę temu, wesz82 napisał: To zmieniaj sztywne wkladaj ten komplet i zobaczymy kiedy wrzucisz ahu:-D Zapasowy słupek jest z AHH ,obecny 1Z Godzinę temu, wesz82 napisał: Tylko jak smigales na wzmocnionym docisku i bylo ciezko to tu moze byc podobnie jak nie gorzej Ja wzmocniłem sobie docisk dodając sprężynę i dlatego było mega twarde.Zestaw od Krzyśka jest na pojedynczej,będzie jak seria Sorry Piotrek za zaśmiecanie tematu.
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Przyszły nowe nakrętki do gwintu 52x2, zostało mi skompletować chłodniczke oleju i chyba koniec zakupów
Arturoo Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Kolejna graciarnia Osłony W8 nowe z ASO Tyś jes dzik [emoji849][emoji6][emoji3]Mi się trafiły używki kiedyś na szczęście... po kosztach czteropaku
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 40 minut temu, Arturoo napisał: Tyś jes dzik Mi się trafiły używki kiedyś na szczęście... po kosztach czteropaku Nikt nie chciał sprzedać
staniek Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 W dniu 23.11.2017 o 13:13, Kowi87 napisał: Kolbenschmidt Kowi sorry, że męczę/głowę Ci zawracam, ale jeśli to nie kłopot to podrzuc numer tego wałka (kolbenschmidt'a, nie o OE). Pozdr
Kowi87 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 A wiesz co nie mam numeru tego wałka, zamawiany był w Turbo-Spaw
staniek Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Spoko, już znalazłem. Na kiedy furka do odbioru? Pewnie mega ciężko się doczekac
SnOOpie Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Kowi a jak Ci sie sprawuje kamerka cofania? ta z lampką 2w1. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 W dniu 27.11.2017 o 10:14, staniek napisał: Spoko, już znalazłem. Na kiedy furka do odbioru? Pewnie mega ciężko się doczekac Sądzę że dopiero po nowym roku, narazie prace nie ruszyły jeszcze. Zwrotki i zaciski odbieram na dniach, mega paka gratów doleci do auta moze coś ruszy wtedy W dniu 29.11.2017 o 20:34, SnOOpie napisał: Kowi a jak Ci sie sprawuje kamerka cofania? ta z lampką 2w1. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Kamerka ok, kąt widzenia niezgadza sie tylko, trzeba go zmienić, od jego montażu w sumie autem niewiele zrobiłem Teraz mam dylemat nad montażem chłodnicy oleju, Czy montować chłodnice ala mocal uniwersalną Czy fabryczną z 2,5TDI allroada
Rekomendowane odpowiedzi