Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 1 godzinę temu, szafa napisał: Lusterka daj też czarne bo ten chrom do tego koloru mega średnio się komponuje... A własnie na żywo ten chrom tu siadł dobrze, rozbija te dwa smutne kolory Weź pod uwagę ze felgi też będą srebrne. W lusterkach jest już czarny połysk dla spójności. Same lusterka pójdą do polerki na ostatnim etapie.
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Końcówy seryjne do zmiany bo te mizernie jakoś wyglądają ? kóńcówy nie są seryjne, to ulter RS80, wiecej jak 90 tam nie wejdzie.
MARCIN607 Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Tyś Oszalał :-) super posuniecie/kolor świetny. Ale żeś jej nie dał juz body rs. Za rok znowu bedziesz Malował Zboczeńcu. Pełen SZACUNEK. TERAZ ŻADKO NA FORUM WCHODZĘ ALE JAK JUŻ WEJDĘ YO WIEM ŻE TU COŚ DOBREGO SIĘ DZIEJE :-).
Kowi87 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Opublikowano 7 Maja 2020 54 minuty temu, Kristofpro napisał: kurna w ile sekund to zjada setkę? póki nie było pełnego wyposażenia w tym zabudowy audio rekord to 5,4s, teraz 6s, waga ok 1700kg bez kierowcy
Kristofpro Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Teraz, Kowi87 napisał: póki nie było pełnego wyposażenia w tym zabudowy audio rekord to 5,4s, teraz 6s, waga ok 1700kg bez kierowcy Piękny sleeper:) Gratuluję serca i wkładu:) 1
radimm Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 49 minut temu, Kowi87 napisał: póki nie było pełnego wyposażenia w tym zabudowy audio rekord to 5,4s, teraz 6s, waga ok 1700kg bez kierowcy waży swoje locha ale zwija asfalt dobrze
Wandej Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Kowi szcześliwy z Ciebie człowiek skoro masz tyle czasu na grzebanie przy aucie Z drugiej strony IMO daj tej budzie spokój bo wygląda to coraz gorzej a efekt końcówy spodoba się tylko B5-zboczeńcom
Kowi87 Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 4 godziny temu, Wandej napisał: Kowi szcześliwy z Ciebie człowiek skoro masz tyle czasu na grzebanie przy aucie Z drugiej strony IMO daj tej budzie spokój bo wygląda to coraz gorzej a efekt końcówy spodoba się tylko B5-zboczeńcom Jak ja miałbym czas to dawno temu było by to zrobione Nie namówisz mnie na B6/7 1
Randor Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 22 godziny temu, Kowi87 napisał: Jak ja miałbym czas to dawno temu było by to zrobione Nie namówisz mnie na B6/7 Tylko B5! :-) 1
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 Przymiarki dokładki od cupry, pasuje tam jak świni siodło Takze bedzie mały tuning wizualny tej dokładki, w sumie dobrze. Zderzak jest tylko przyłozony, takze nie wytykajcie brak spasu
Pawel12150 Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Podobają mi się te obrysówki w zderzaku, coś nowego 1
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 4 minuty temu, Pawel12150 napisał: Podobają mi się te obrysówki w zderzaku, coś nowego Dzieki, póki co tylko Tobie i mi ale dokładnie o to w tym wszystkim chodzi, próbuje sie wyłamać w kazdym detalu od stereotypu wielu powielaczy. Znudziło mi sie klepanie auta do poziomu serii, seryjnych rozwiązań i ogólnej aprobaty stylu oem, który jest już u kazdego tak samo doprowadzony, to już miałem. Dzisiaj poszła reszta plastików w czarny połysk, jeszcze z tydzień/półtora i będzie wszystko grało ze sobą, mieliśmy małą poprawke elementów, stad opóznienia.
--Rafcio-- Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Kowi myślałeś o projekcie jakiegos innego modelu Audi czy b5 forever?
Kowi87 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 15.05.2020 o 22:02, --Rafcio-- napisał: Kowi myślałeś o projekcie jakiegos innego modelu Audi czy b5 forever? Nie, drugi raz nie bede tworzył w takim stopniu jak teraz. 1
PJUS Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Obrysy wygladaja ciekawie czekam na efekty kocnowe jak to siadzie w polaczeniu do calosci ale zapowiada sie super !
johnnythebest Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 15.05.2020 o 17:29, Kowi87 napisał: Dzieki, póki co tylko Tobie i mi To jest nas trzech 1
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Dwa dni ciezkich walk z drzwiami, ale efekt dla mnie znakomity. Głosniki spasowane i ustabilizowane, nie wadzą o nic, szyby mozna otworzyć do końca bez obaw rozbiórki. Nie zdecydowanym polecam, naprawde jest ogromna róznica w graniu. A teraz efekty Pierwszy etap juz opisywałem, ale do kupy trzeba dopisać, to prace wykonane wczesniej Na drzwi przed lakierowaniem poszła mata 2mm i 6mm gąbka akustyczna, dało efekt jakby drzwi były całe wyszpachlowane(oddzwięk po stuknięciu) Następnie montaż głośników na panelu z mojej dawnej produkcji, troche został stuningowany, głosnik siadł na aluminiowym pierścieniu 10mm, montaż na nity, głosnik w pełni odkręcalny, stelaż nie. Kolejny etap to zamykanie blachą 0,5mm, oklejona matą od wewnętrznej strony. dość problematyczny etap pasowania z tapicerką. Nastepnie na całość poszła pianka 6mm, która to ładnie zamkneła. Tutaj nastąpił już kryzys z tapicerka, dość mocno spręzynuje, wypiera sie, ale udało sie na fabrycznych zaczepach powiesić. Po tym wszystkim wleciał boczek Jako że kazdy pisze ze tyłu nie warto robić, postanowiłem sporóbować, miało być tak samo jak przód zrobione, ale stwierdzilismy że to nie ma sensu. Drzwi oczywiscie zostały wygłuszone od zewnętrznej jak przód, ale z racji że szyba dochodzi do pewnej wysokosci nie warto było pogrubiać tapicerki, powstała skrzynka dla głosnika. Oczywiscie wszystko zostało wygłuszone i usztywnione na stałe. Dodatkowo głosnik na boczku został częsciowo oklejony aby dopełnić tej skrzynki. Dla mnie tył gra teraz świetnie. Mały litraż zrobił swoje. Auto jest już na ukończeniu, tak sie prezentuje przód Zostało umyć i wypolerować. Edytowane 22 Maja 2020 przez Kowi87 3
Pawel12150 Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 Nic tylko podziwiać, coraz bardziej czekam na efekt końcowy
Rekomendowane odpowiedzi