Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tak ..mówiłem o tych IC i pisałem Ci , że trza przespawać boki Tylko pod względem estetycznym..wygladają strasznie dupnie Kurs spawacza dobra kmina ..jak jak sie kiedyś ogarnę z czasem to będe chciał sobie coś takiego zalatwić .. mam dostęp do TIG-a wiec mogłbym sie sam troszkę pobawić Jak część gratów sie podreza samemu w stylu " low budget" to koszta napewno spadną Tylko w niektórych przypadkach całkowicie nie ma sensu
Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 hmm gdyby nie ty to już bym myślał o Audio pożadnym :gwizdanie: a takto znowu sie zaraziłem widząc małe koszta podrąże w temacie u mnie na miejscu co i za ile mógłbym ogarnać łącznie z robocizną A audio wkońcu też zrobie zawsze chciałem mieć takie cooooś :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Na wszystko przyjdzie czas...ja stawia audio na samym końcu ...auto musi wyglądać ..ale musi tez zapi.rdlać ..podlicz sobie ile KM i NM chciałbyś wygenerować ..i podlicz jakie wyjdą Cie koszta
Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dla mojej kieszeni najrozsądnieszym wyjsciem było by chyba zamontowanie turbinki +nadkola S4 ewentualnie ten coolerek od T5 bo w sumie to moc jaka bym chciał uzyskać to ok 150-160 km & 330nm tak aby sprzegło sie nie wysrało :gwizdanie: to narazie wizja na nadchodzący rok jak mi sie nic nie spier%$ do tego czasu to zaczne działać
Reggi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Eeeeee no to zakładaj turbulum ...szukać jakiegoś IC ..końcówki 216 Ja to celuje bardziej w hardocre
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Po małych przedświatecznych przeróbkach ... w PSie :gwizdanie:
janjazda Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 git ten zderzak, to kiedy montujesz??
rafalekx Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 A sprzedasz tanio swojego polifta ze spryskami?
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 To jest tylko przymiarka niestać mnie na zderzaczek S4 narazie :gwizdanie: . Priorytetem jest turbawka i audio
rafalekx Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 A tak swoją drogą to, na żywo autko jakoś sie trzyma kupy, nawet jakoś jedzie, ładne (prawie) kołpaki na zimę zimno w niej... tyłek przymarza Silnik zadbany, wyczyszczony, błyszczy się jak psie jajeczka No... ale ogólnie autko klawe muzyka gra, kukuryny lecą na zimne tyłki A no i przede wszystkim, cyt. "autko ma ładne mapy" Ładniutkie autko
Reggi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja słyszałem , że ostro lansuje sie na Grójeckiej
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 zimne tyłki w modzie tera :polew: silnik wyczyszczony :gwizdanie: o swoim mówiłeś??? ta twoja zawiecha mi sie spodabała jak z radia ZET dadzą mi te 2tys wkońcu to se sprawie takie cudo :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 17:30_________________________________________________ Ja słyszałem , że ostro lansuje sie na Grójeckiej hahaha który taki bo nigdy nie moge spotkać
Kowi87 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Założyłem LEdy postojówki ale na wstępie jedna była cos nie teges mrugała ciagle wiec musiałem załozy inną co widać w barwie
rafalekx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 :> he przekonałem Cię? No i wreszcie jakoś te Twoje lampy wyglądają :gwizdanie: A no i jeszcze chromowane kieruneczki Żeby jaja nie było
Kowi87 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 hmm z tymi kierunkami daj no linka zobacze jak to wyglada :gwizdanie: Musze kupić jeszcze jeden LED bo tu mam dwa innego koloru choinka
rafalekx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wygląda to tak: Miałeś okazję zobaczyć na żywo A żarówki są tanie: - chrom: http://moto.allegro.pl/item503282222_zarowka_zarowki_chrom_do_kierunkowskazow.html - lub tęczowe zastanawiam się nad nimi http://moto.allegro.pl/item502956088_zarowki_teczowe_do_kierunkowskazow.html - lub czyste jakieś http://moto.allegro.pl/item501174743_osram_diadem_do_kierunkowskazow_super_cena.html
xeo1511 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Bardzo ładna furka, jakbyś kiedyś sprzedawał daj znać, a tak a propo na ile ją cenisz ?
otto18 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Kapa , że nie masz w tych fotelach ze skóry airbagów , widać z a4 przed liftem
Rekomendowane odpowiedzi