Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 tym bardziej ze to góra 4 razy bedzie uzyte jeśli za pierwszym razem spierdziele:bag:
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 90 % sukcesu to przygotowanie pod malowanie.. reszta to już malowanie warstwami
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 jaki emblemacik, gdzie? jak kupie to zobaczysz jaki i gdzie póki co wiem ze nikt o nim nie myślał wiec bede pierwszy, Ci co wiedzą nich czekaja z komentam aż kupie
MaxsteRR Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 90 % sukcesu to przygotowanie pod malowanie.. reszta to już malowanie warstwami Nie zapominaj o pomieszczeniu bez kurzu i pyłów oraz temperaturze... O połysku lakieru decyduje nie tylko nakładanie cienkimi warstwami, ale też dość wysoka temp. otoczenia Koło oklepane, ale sam o takim myślałem
Maxcudo Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 No jeśli dorwe dysze do tego wynalazkahttp://allegro.pl/wagner-project-119-agregat-malarski-gwarancja-i2124570150.html to sie uda samemu pomalowac, bo ta co jest w zestawie jest do malowania scian, coś węższego potrzeba Kowiacz, w Poznaniu mam sklep, co ma cały sprzęt do Titan'a i wiem że dysze pasują do tych pistoletów Wagner'a, bo tata ma Wagner'a EP 3000 i pełno dyszy do niego Jaki rozmiar dyszy byś potrzebował?
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie zapominaj o pomieszczeniu bez kurzu i pyłów oraz temperaturze... O połysku lakieru decyduje nie tylko nakładanie cienkimi warstwami, ale też dość wysoka temp. otoczenia Wiesz co... 80 % lakierników których znam nie ma komory i nie dbają o warunki ( temp. powietrza ect. )..a wychodzi im malowanie całkiem dobrze.
MaxsteRR Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Wiesz co... 80 % lakierników których znam nie ma komory i nie dbają o warunki..a wychodzi im malowanie całkiem dobrze. Całkiem dobrze to wychodziło też lakiernikowi niedaleko mnie, ale od kiedy ma komorę to jest idealnie
paput Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Kowi ja też ci zdradzę tajemnice co kupiłem jak ty mi powiesz co tam masz za emblemat walisz do strucla;-)
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Kowiacz, w Poznaniu mam sklep, co ma cały sprzęt do Titan'a i wiem że dysze pasują do tych pistoletów Wagner'a, bo tata ma Wagner'a EP 3000 i pełno dyszy do niego Jaki rozmiar dyszy byś potrzebował? Właśnie nie wiem jaki bedzie nadajny, ten co mam podbno za grubym ziarnem daje, ojciec mówił tez o zmianie węża wtedy ---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:56 ---------- Kowi ja też ci zdradzę tajemnice co kupiłem jak ty mi powiesz co tam masz za emblemat walisz do strucla;-) pewno felgi, bo widziałem ze twoje sie wystawiły i chyba sprzedały
MaxsteRR Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Kowi, wąż jest ważny, ale ważne jest też stałem równe ciśnienie a do tego potrzebny jest reduktor
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Musze posiedzieć w tym temacie troche bo narazie zielony jestem
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 sprzedajesz avusy ? sprzedaje:wink: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?226579-Avus-II-17-quot-5szt-opony
Krycha Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 okej mam, troszkę za drogo jak dla mnie, ale cena normalna powinny zejść
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 5szt też mysle, wrzucam je na ogłoszenia miejscowe, ktos z passata kupi
Maxcudo Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Właśnie nie wiem jaki bedzie nadajny, ten co mam podbno za grubym ziarnem daje, ojciec mówił tez o zmianie węża wtedyWąż na upartego mógłby zostać, tylko dysza w pistolet inna Ten Wagner ma regulacje ciśnienia? Czy daje ciągle stałym?? Podjadę jutro do tego sklepu i podpytam jaka dysze musiałbym kupić żeby malować. Jaką farbę Ty chcesz rzucać?
Krycha Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 kowi daje 1k i jutro rano czekam pod Twoim blokiem
Rekomendowane odpowiedzi