Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Kowi87

Rekomendowane odpowiedzi

nie będą pasować bo dziś przymierzałem

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

mowa oczywiście o flatach takich jak ma kowi

no to widocznie "flaty" mają inaczej usytuowane gniazda. ja jeździłem na ori śrubach i dystansach 5 mm i nie było problemu

ori śruba ma 27mm gwintu

ori śruba do stali ma 27 mm gwintu, ori śruba do alu ma 30 mm gwintu:wink:

• Odpowiedzi 5.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Kowi pytałem jednego kolesia na allegro czy zrobi 10mm z centrowaniem powiedział że da radę zrobić tylko muszę podać długość oryginalnego kołnierza w piaście. Jak by ktoś chciał namiary to pisać.

do naszych aut nie zrobisz i nie wierz we wszystko co mówią sprzedawcy:wink:

Dlaczego w to nie wierzysz spotkałem się u tomasza z dystansami 10mm z centrowaniem więc dlaczego nie dało by się wytoczyć takich samych.

bo nie ma takiej fizycznej możliwości aby zrobić kołnież w dystansie 10 mm który podejdzie pod ori felgi Audi. co innego jeśli będzie to dystans pod inne felgi to wtedy da się to wykonać:wink:

Czyli dystanse Tomasza są fizycznie nie możliwe do wykonania. Zobaczcie że H&R oferuje takie dystanse więc nie piszcie że się nie da.

Czyli dystanse Tomasza są fizycznie nie możliwe do wykonania. Zobaczcie że H&R oferuje takie dystanse więc nie piszcie że się nie da.

a czy te dystanse mają na wlocie i wylocie 57,1 mm ?

miałeś je założone na samochodzie?

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

może nie róbmy burdelu w tym temacie, tu jest odpowiedni temat do takich rozmów

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?227537-ALL-Dystanse-z-kołnierzem-czy-bez&p=2739034#post2739034

jutro mam nadzieję znajdę rano chwilę, a jakie są przeciwwskazania?

przecież kowi szuka dystansów:naughty:

takie mam

przecież kowi szuka dystansów:naughty:

Kowi już na dystansach jeździ:decayed:

Ostatnia sesja przed zabiciem kozy

DSC00570a.jpg

DSC00573w.jpg

DSC00579.jpg

DSC00592g.jpg

DSC00598k.jpg

DSC00616j.jpg

cccc.jpg

fota.jpg

Zderzak z jednej strony odstaje, pozostałosci po zimie... ale niebawem bede robił wgniotke na błotniku i montował progi to sie wszystko ładnie spasuje, a tym czasem kopiujcie sobie na tapety pulpity i gdzie tam chcecie:polew:

hak fabryczny westfalia, nie zdejmuje:decayed:

Kowi masz pierwsze miejsce w wielkości szpary między zderzakiem , a błotnikiem :notworthy:

Fotki fajowe.

Kowi masz pierwsze miejsce w wielkości szpary między zderzakiem , a błotnikiem :notworthy:

Fotki fajowe.

ja dzis bede szedl na rekord w tej dziedzinie z "wynalazkami ":jerk::decayed:

No troszkę koza :decayed: ale to koło ładnie jej leży :wink: pójdzie do ziemi to już będzie kox! długo siedziałeś nad tymi zdjęciami w jakimś programie? (najlepsza rejestracja na każdej focie)

O dziwo zaskocze Cie, jedyny retusz to rejestracja, tan aparacik mi sie coraz bardziej podoba

Teraz czatuje na alegro na to

http://allegro.pl/aj-teleobiektyw-smc-takumar-135mm-f-3-5-bajkowy-i2221957931.html

http://allegro.pl/s-m-c-takumar-1-1-4-50mm-i2217953448.html

w dobrej cenie

Fotki fajowe.

to zwróć uwage na lewą lampe a maske:grin: , zderzak w tym momęcie jest oderwany od prawego ślizgu, ślizg do zmiany, stąd ta zmiana(na drugiej fotce widać)

A co do miejsca, jest konkret jeszcze tam wróce:naughty:

no ja na aparatach się nie znam za mocno, ale podobno 3/4 sukcesu to właśnie obiektyw, ta? btw, miejscówka świetna, niech PUMA się ruszy z tym gwintem i glebuj dziada :)

Nie wiesz kolego jak wygląda sytuacja z gwintem to nie pisz komentarzy typu "Niech się ruszy"

dla mnie ta nowa felga jest genialna :kox: autko godne podziwu, gartuluje dobrego gustu i serca włożonego w prace przy Szaraku :decayed:

no ja na aparatach się nie znam za mocno, ale podobno 3/4 sukcesu to właśnie obiektyw, ta? btw, miejscówka świetna, niech PUMA się ruszy z tym gwintem i glebuj dziada :)

Nie wiesz kolego jak wygląda sytuacja z gwintem to nie pisz komentarzy typu "Niech się ruszy"

owszem nie wiem, ale nie ma się co ciśnieniować :decayed: z niecierpliwością czekam na efekt Szaraka na glebie :wink:

owszem nie wiem, ale nie ma się co ciśnieniować :decayed: z niecierpliwością czekam na efekt Szaraka na glebie :wink:

Dlatego następnym razem normalnie napisz a nie będziesz pisał komentarza mającego kogoś poganiać.