Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] by -miki- / s-line / quattro / TDI POWER! /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten kolor kolego ma jedną poważną wadę, trudno będzie Ciebie pomylić z kimś innym :decayed:, (chyba że ze mną :grin:)

Ja się już z nim męczę piąty rok :facepalm::whistling:

Opublikowano

Kolor :slina: piękność :slina:

Opublikowano
  • Autor

Witam:hi: trochę się w ostatnim czasie działo:wink: więcej fot i opis co wyrezałem wrzucę jak bd trochę wolnego czasu... Pozdrawiam:-)

DSC_0074.jpg

Opublikowano

w kierunki jeszcze tylko żarówki w chromie i będzie :kox:

Opublikowano

Wywal tą srebrną ramkę na tab. rej. bo pasuje tam jak świni siodło.

Opublikowano

+1

Ogólnie bardzo ładny projekcik.

Opublikowano

+1

Ogólnie bardzo ładny projekcik.

+1, i nie będę pisać ze "tobie ma się podobać":grin:

Robiłeś już jakąś polerkę? W Concorso wygląda obłędnie :kox: Ja k... musiałem swoja sprzedać bo rdzewiała:kwasny: Ale na koniec zrobiłem ja tak, ze Francuz poszczał się prawie w gacie:slina:

Opublikowano
  • Autor

Wszystko się zrobi:wink: narazie nie mam czasu nawet żarówek zmienić:kwasny: polerki nie robiłem, wosk raz na jakiś czas

Opublikowano

znaczek s4 wywal i rejestracje zamontuj na taśmę będzie idealnie :)

Opublikowano
  • Autor

a więc tak... trochę się tego wszystkiego uzbierało i wkońcu mam trochę czasu żeby napisać co przez to pół roku udało się wyrezać. Do auta wpadło pare gratów:

- lampy wysłane do Grześka (Gwerty). Grzechu pomalował środki na czarno, wywalił pomarańczowe szkło, założył soczewki z b8 (kolosalna różnica w świeceniu), wypolerował halogeny, do kierónków wpadły żarówki chromowane. Efekt pracy Grześka zobaczycie na foto poniżej prze gość z niego, profi robota. Dzięki Grzesiu:wink:

- obudowy lusterek od s4 by siemian. Dzięki Maroo:wink:

- grill od s4 oryginalny był grafitowy z chromowaną ramką, przemalowałem go na czarny mat a ramke na czarny połysk

- sprężyny fk -35, po sprawdzeniu na wlepce okazało się że ori jest 1bv dlatego nic więcej nie chciałem zmieniać, auto dość sporo siadło, do jazdy na co dzień troche uciążliwe

- końcówki ultery fi 90

- dokładka od leona cupry

- ledy w halogeny, drl, postojówki, całe lampki led do oświetlenia tablicy rej.

na dzień dzisiejszy i godz 13.20 auto wygląda tak...

DSC_0095.jpg

DSC_0097.jpg

DSC_0111.jpg

DSC_0116.jpg

DSC_0130.jpg

DSC_0139.jpg

DSC_0144.jpg

DSC_0154.jpg

DSC_0155.jpg

DSC_0156.jpg

pozdrawiam:hi: c.d.n:decayed:

Opublikowano

No panie kawał dobrej roboty :jerk: tylko jedno ale :wink: wywal ten znaczek s-4 z grila :doh:

Opublikowano

Piękna! :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki:wink:

Andrzej znaczek się wypnie albo sam odpadnie jak trafie znów na taką na 4 nogach:decayed:

Grześku Ty kupiłeś te ledy?:wink:

Opublikowano

O ledach w DRLe mówisz? Jeszcze nic nie kupiłem a ty które zapodałeś? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie:wink: ja kupiłem wszystkie od gościa z allegro, ma tego dużo jest gdzieś od krk. Tylko ja kupiłem takie bez can busa bo Grzesiek (gwerty) mi tak doradzil że te z canem się bardzo grzeją i dlatego się przepalaja i przez to się brudzi lampa od środka:wink:

Opublikowano

Jak kupiłeś bez CANa to masz błędy? Wyślij mi na PW link do aukcji. :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Kupiłem u niego od razu rezystory i jest ok:wink:

---------- Post dopisany 13-10-2013 at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2013 at 13:21 ----------

siemka:wink: w ostatnim czasie wpadło pare gratów do auta:

rns-e z pl menu i mapami 2012 by siemian

DSC_0327.jpg

led w drl i halogeny

DSC_0234.jpg

DSC_0235.jpg

"niby" spoiler na tył:facepalm:

DSC_0251.jpg

do założenia czekają jeszcze elektrycznie składane lusterka z fotochromami oczywiście od Marka:decayed: w aucie została wyprana cała tapicerka, zrobiona geometria całego zawieszenia, wymienione wszystkie wahacze górne, wymieniona uszczelka pod deklem od rozrządu, wymieniona chłodniczka oleju, wyczyszczona turbina, egr, dolot:wink:

Po prawie roku użytkowania i włożeniu kupy kasy do auta a4 jest do sprzedania więcej info wkrótce w dziale sprzedam i na allegro... pozdrawiam:wink::hi:

Opublikowano

Miki, ile wołasz? Ma ogniska rdzy? PW

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

- Audi A4 S4 - SLINE - quattro - MAXX OPCJA - (3632234126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dla forumowiczów 41k...:wink: ktoś chętny?:naughty:

---------- Post dopisany 17-05-2014 at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany 16-10-2013 at 17:57 ----------

Witam forumowiczów:hi:

Mały aktual...

Po nieudanej próbie sprzedaży auta w tamtym roku za troche dość wygórowaną cene doszedłem do wniosku że niema co kombinować tylko trzeba! działać dalej i nie oddawać jej w inne ręce przez pare kolejnych lat:decayed: i tak oto powstał setup wiosna 2014:wink:

Do auta na wiosne wpadło pare gratów:wink:

- zawieszenie gwintowane Abt

- felgi repliki Audi R8 v10 z oponami 235/35/19 Bridgestone Potenza, felgi zostały wypiaskowane i został zmieniony kolor srebrny na czarny połysk

- auto przeszło przez ręce lakiernika bo po zimie ranty nadkoli i nakładki na progach praktycznie całe białe były, został "poprawiony" tylny zderzak i grill po małych przygodach:facepalm:

- w ostatnich dniach goście z krakowa (firma Teefka) ściemnili szyby folią najjaśniejszą, wszystkie szyby jednakowo oprócz przedniej i okleili ramki wokół szyb folią w czarny połysk. Polecam gości:wink: profi robota:hi:

- na przód wpadła nowa dokładka z Leona Cupry

Pare fot z rozpoczęcia sezonu VAG KRK:decayed:

tutaj jeszcze bez szyb i ramek...

DSC_0460.jpg

DSC_0458.jpg

DSC_0461.jpg

DSC_0463.jpg

lepsze fotki wrzucę jak tylko pogoda na to pozwoli:facepalm:

pozdrawiam:decayed::hi:

---------- Post dopisany 18-05-2014 at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 21:57 ----------

kilka szybkich fotek przed niedzielnym wypadem:wink:

DSC00324.jpg

DSC00334.jpg

DSC00361.jpg

DSC00330.jpg

DSC00348.jpg

DSC00336.jpg

DSC00343.jpg

DSC00331.jpg

pzdr:hi:

Opublikowano

Ładniutka franca! :kox: