fuso Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Moje cacko Audi A4 Avant 97' silnik: 1,9 TDI 110PS skrzynia: 5 manualna koła: tymczasowo 205/50 R16 /planowane 225/45 R17 zawias: amory FK / sprezyny obnizajace EIBACH pare rzeczy chce pozmieniac bo poprzedni wlasciciel mial z deka inny gust niz ja
mcm Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 ogólnie wporzo :th: ale grill lepiej w oryginale wygląda i felgi jakieś nie takie PS lampy przód tez jakiś soczewki by się zdało
fuso Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2008 tu sie zgodze :th: grill tylko oryginal kola beda inne te sa zastepcz ze wzgledu na to ze do auta nie dostalem opon letnich a tylko zimowki wiec zalozylem co mialem letniego pod reka no i w planie sa soczewki chociaz powiem szczerze ze zastanawiam sie nad czarnymi
Bartq997 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autko 1wsza klasa mam taki sam kolor i tez kombiaczka i tez orginalny gril wycignolem i wyglada extra, do zobaczycha w gdynia pozdro
fuso Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 no i pozmienialo sie troszke w aucie kombiak dostal nowe buciki felgi 17" i oponki 225/45 niestety nie mam fotek bo nie mialem narazie czasu ich zrobic oprocz tego powymienialem wszystko co trzeba bylo filtry, kpl. rozrzad, pompe wody koncowki drazkow kierowniczych, lacznik stabilizatora zostal mi do wymiany jeszcze olej i filtr oleju i teraz mam pytanie czy nie wiecie jak sprawdzic jaki rodzaj oleju byl lany do tej pory?? mineral/polsyntetyk/syntetyk bo nie chcial bym narobic przez to balaganu pozdro
freon Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Bordo dobre jest:) "moj ( ()()() ) bordo kombiak" to chyba powinien być "moj ( ()()()() ) bordo kombiak"
fuso Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 od kiedy to znak audi ma 5 kolek?? ( )( )( )( ) 4 kola po zsunieciu beda wygladac tak ( ()()() ) wiec jest dobrze prosze pana
patrykSz Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 fuso ma rację odnośnie kółek xd Avancik piękny i choć zasadniczo takie felgi nie podchodzą mi to jednak do tego kolorku pasują doskonale pozdr
domelq Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 ładna wisienka. Felgi bym nawet zostawił, ale grilla orginalnego to bym wstawił. Taki ujdzie, ale jakbyś dodał do niego jeszcze kilka rzeczy.
grzes1150 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Też mam AFNa tylko w sedanie. Szkoda ze nie masz klimatronika. Mi ten gril się nawet podoba chociaż mam ori.
freon Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Chwilę myślałem, nawet dłuższą i wyobrażałem sobie zsunięcię... i załapałem wkońcu o co chodzi Gdzieś na Forum były znaczki aut pisane w ten sposób i te boczne nawiasy ( XXX ) zawsze oznaczały bok auta.
miczek.mk Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Szkoda ze nie masz klimatronika. Fakt, auto ładne i kolor ciekawy, ale brak klimatronika to ogromna wada. I w życiu codziennym (nie tylko w lecie), i przy sprzedaży... Z ciekawości jaki jest kraj pochodzenia tego auta?
fuso Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Opublikowano 26 Lipca 2008 auto jest z niemiec mi brak climatronica nie przeszkadza moze dlatego ze nigdy nie mialem w aucie klimy i jestem przyzwyczajony do jej braku edit: fotka auta na nowych felgach niestety z telefonu[br]Dopisany: 20 Lipiec 2008, 22:12 _________________________________________________[br]Dopisany: 26 Lipiec 2008, 09:50 _________________________________________________Nowa sesja
pre_pl Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 enoo, całkiem fajna sesyja fuso Ten przód już zdążyłeś odświeżyć, czy "zamaskowany" ?? Gdzie znalazłeś w ogóle to miejsce ? Co to jest? To jest przy Buraczanej, czy jak to się tam nazywa...?
fuso Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Opublikowano 26 Lipca 2008 porzod nie ruszony, na szczescie na fotkach nie wyglada zle, jedynie co z nim zrobilem to umylem i recznie wypolerowalem miejscowka jest mi znana z treningow rajdowka to jest miedzy dabrowa a wiczlinem
Saritankian Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 samochodzik bardzo ładny felgi super i grill też... dołożyłbym tylko jakąś fajną końcówke wydecu
Rekomendowane odpowiedzi