Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale wali .....5cm juz spadło .....faktycznie ta wiosna przyjdzie w maju chyba dopiero :kox:

Opublikowano

zima_wiosn.jpg

dzisiaj jest prima aprilis ale to co dzieje się za oknem nie jest żartem i przestało to być zabawne :facepalm:

wiosno wróć :decayed:

Opublikowano

pablo u mnie pod Jelenia góra rano było 8cmm ..a teraz jest +6st takze zaczyna topniec.......napisałes "wiosno wróc" to kiedy ona była?? mi sie wydaje , ze powinno byc : "przyjdz" :kox:

Opublikowano

Spokojnie, od przyszłego roku na rynku nie będzie mozna dostać opon letnich. Dostępne będą tylko zimówki... do rowerów także :grin:

Tour de Pologne ma być rozgrywany na oponach minimum 2.10 :decayed:

Opublikowano

hehe zapewne...

Opublikowano

A ja zakupiłem sobie oponki 26 x 1,25 :banan:wreszcie bo tamte stare już były i dość wytarte, ponad 15tyś zrobiły chyba jak nie więcej. Gładkie i powinne iść na asfalcie :wink: ale kiedy to wypróbować jak śniegiem wali, wożą się w avancie narazie.

Opublikowano

co do opon ja sie jebnałem i kupiłem 2,25, a miałem 2,40:facepalm:

maxxis-holy-roller-.jpg

cos takiego, na miasto fajna oponka, dosć mocna, ale po piachu też dobrze szła

Opublikowano

a co sadzicie o schelby czy cos takiego?

Opublikowano

nie miałem nigdy,

te oponki co wyzej wkleiłem, uzywam już z 6-7lat:wink: 3 para

Opublikowano

Jak sprawdzone to warto, ja potrzebowałem czegoś szybkiego na asfalt :decayed: miasta omijam

Opublikowano
a co sadzicie o schelby czy cos takiego?

A nie Schwalbe przypadkiem? :wink:

Opublikowano

no no o to mi własnie chodziło:)

Opublikowano

No rewelacja...hmmm....firma dobra.

Ile chcesz przeznaczyć na 1 oponę?!

Opublikowano

To bylo kiedys teraz mam 2, 25 ale jezdzie totalnie normalnie a wczesniej byl singlespeed zrobiony i rower do wyglupow to grubsza opna byla wymagana

wysłane snickersem

Opublikowano

Chłopcy możecie mi pomóc w znalezieniu roweru da siebie ?

Jeżdżę rekreacyjnie, sporo po nie utwardzonych drogach, choć wiadomo że w mieście też się troszkę śmiga. Także nie mogę jednoznacznie ustalić cross czy rower miejski, powiedzmy uniwersalny. Kwota na rowerek około 1000zł. Ale szkopuł tkwi w tym że mam prawie 2m wzrostu.

Opublikowano

Kolego dokładnie modelu itd ci nie wymienię, jeśli chodzi o wzrost to duża rama + długi mostek i nie powinno być problemu :wink:

A ja mam pytanie z innej beczki. Gdzie na ciężarówce zamontować sobie rower :decayed: (na czyli na zewnątrz)

Opublikowano

no nie wiem jak wy , ale u mnie co prawda snieg lezy tu i ówdzie , ale jest + 6 st drogi zcarne wiec wybywam na rower ...jak wróce to sie odezwe;P

---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ----------

po zawodach: wietrznie i zimno jak diabli walnąłem 14,60km w 45 min ze średnia koło 19km/h ...nie jest to nie wiadomo jaki wyczyn biorac pod uwage, ze to 2ga w tym roku trasa asfaltowa(20% po prostej,40 pod górkei 40 z górki)....ale jestem zadowolony ...od czwartku ma byc 12st to juz znacznie lepsza podoga na rower

Opublikowano

:hi:

Rower już kupiony - teraz tylko trzeba zamówić pogodę i parę przydatnych rzeczy :grin:

Możecie polecić jakiś licznik rowerowy? Jak ze wszystkim - wybór ogromny i ciężko się zdecydować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...