Zemis Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Afroo no ja spokojnie do tego podchodzę i mam duży dystans do siebie ale szczerze to nie widziałem sie w taki obcisłych gaciach wiec dlatego zapytałem;) ale jeśli jest lepsze takie rozwiazanie to takie zastosuje:)
pajda Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 A ja tam jeżdżę w obcislych getrach i sie nie przejmuje
boguc Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Panowie miał ktoś do czynienia z rowerami Onill ?Chodzi dokładniej o model Onill Q2 z 2015 , mam okazję go kupić.Jeździłem i pasuje mi ten rewer , cena 1550Alivio 9 rzędowy, XCM z blokadą , hydraulika disc shimano
szakal222 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 A ja tam jeżdżę w obcislych getrach i sie nie przejmujeJa tez ,i sobie lacha targalem z takich co na rowerach dh nie mogli pod wieksza gorke podjechacWysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
sebul Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Mam pytanko, mojej dziewczynie w rowerze sie rozwlaily przerzutki, ma go tydzien i juz takie cos , rower to kross, dokladniej to wypadla ta czesc zaznaczona na czerwono jest tam bolec ktory ma zwezenie na koncu i wyglada jakby tam jakis simering wchodzil czy cos, ale go nie ma i sie to nie trzyma wogole, tylko czy tylko simerring tam jest czy jeszcze jakas sprezyna ? szybko to idzie naprawic ? Bo zamierzamy jechac do serwisu i nich na gwarancje robia , ale tak bym chcial wiesziec czy da sie to szybko naprawic
afroo. Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 sobie lacha targalem z takich co na rowerach dh nie mogli pod wieksza gorke podjechac Jak sama nazwa wskazuje te rowery służą do jazdy w dół, a nie w górę.
majkel20 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Jeździ ktoś rowerami ROSE? Bo na przyszły sezon zamierzam sobie kupić szosę i szukam czegoś taniego na 105: https://www.rosebikes.pl/bike/pro-sl-2000-bike-now-821326/aid:821329
szakal222 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Mam pytanko, mojej dziewczynie w rowerze sie rozwlaily przerzutki, ma go tydzien i juz takie cos , rower to kross, dokladniej to wypadla ta czesc zaznaczona na czerwono jest tam bolec ktory ma zwezenie na koncu i wyglada jakby tam jakis simering wchodzil czy cos, ale go nie ma i sie to nie trzyma wogole, tylko czy tylko simerring tam jest czy jeszcze jakas sprezyna ? szybko to idzie naprawic ? Bo zamierzamy jechac do serwisu i nich na gwarancje robia , ale tak bym chcial wiesziec czy da sie to szybko naprawic Masz tam lozyska i sruby skrecajace wozek i zebatki ,mozna dokupic w rowerowymWysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
sebul Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Mam pytanko, mojej dziewczynie w rowerze sie rozwlaily przerzutki, ma go tydzien i juz takie cos , rower to kross, dokladniej to wypadla ta czesc zaznaczona na czerwono jest tam bolec ktory ma zwezenie na koncu i wyglada jakby tam jakis simering wchodzil czy cos, ale go nie ma i sie to nie trzyma wogole, tylko czy tylko simerring tam jest czy jeszcze jakas sprezyna ? szybko to idzie naprawic ? Bo zamierzamy jechac do serwisu i nich na gwarancje robia , ale tak bym chcial wiesziec czy da sie to szybko naprawic Masz tam lozyska i sruby skrecajace wozek i zebatki ,mozna dokupic w rowerowymWysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Dokaldnie to takie cos sie stalo : da sie to latwo naprawic ? Edytowane 25 Lipca 2016 przez sebul
szakal222 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 A to nie za bardzo myslalem z kolka .oddaj na gwarancje lub wymien ulamalo nit Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
sebul Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Tak zamierzam, tylko myslalem ze moze da sie to szybko naprawic za grosze zeby rower byl szybcije sprawny Dzieki
Steav Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Trochę dziwna sprawa, bo acera to teoretycznie 3 grupa z shimano [licząc od najgorszej]. Jak nie chcesz utracić gwarancji na rower, to nie możesz sam wymienić. Pytanie gdzie kupiony, bo jak w markecie, to raczej bez znaczenia I da się to szybko naprawić, dajesz z 80zet i ci w serwisie założą nową w 5min. Edytowane 26 Lipca 2016 przez Steav
sebul Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Trochę dziwna sprawa, bo acera to teoretycznie 3 grupa z shimano [licząc od najgorszej]. Jak nie chcesz utracić gwarancji na rower, to nie możesz sam wymienić. Pytanie gdzie kupiony, bo jak w markecie, to raczej bez znaczenia I da się to szybko naprawić, dajesz z 80zet i ci w serwisie założą nową w 5min. Kupiony przez neta, ale jest gwarancja bo to sie stalo jakos 2 tygodnie od kupna wiec bedziemy to tak zalatwiac Myslalem ze moze wystkarczy jakas pier**le kupic za 10 zl i by bylo ale widocznie musi to serwis narpawic
stanley Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 licytujemy http://allegro.pl/show_item.php?item=6383022119
Steav Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Koledzy leci do mnie szosa, po 15 latach mtb się przesiadam. I tu rodzi się pytanie, jaką pompkę kupić?? Chce mieć z sobą coś co mi pozwoli nabić te 100psi by dokulać się awaryjnie do domu. Są takie w ogóle?? te naboje co2 dają radę?? Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Steav
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 te naboje co2 dają radę?? dają radę i zajmują mało miejsca szczególnie na zawodach, gdzie nie masz czasu za wiele- koło popmpujesz w skundę-dosłownie
Steav Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 I o to chodzi To szukam w takim razie coś na amunicję.
mo2 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 ma ktoś z was rower enduro? Co kolega rozumie przez rower enduro? Generalnie enduro to styl jazdy i większość fulli ścieżkowców/AM posiada geometrię ramy itd. wystarczającą do takiej jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi