Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szuder nie no zartowałem :polew:, wiadomo ze zamówiłem na 2008 rok :polew:

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Slaweq, to całe szczęscie, ze na 2008... :thumbup:

Opublikowano

Ale bym narobił gdybym faktycznie sie pomylił i zamówil na 2007 rok :polew: chyba sciane w pokoju bym sobie nimi wykleił :polew:

Opublikowano

slaweq wtedy byscie mieli miesiac na ich rozdanie.. :polew:

Opublikowano

ykk no tak, ale taki kalendarzyk na 2007 rok przy pierwszym przegladaniu portfela w nowym roku leci w kosz :D I cały trud na marne :confused4:

Opublikowano

Slaweq, ale przynajmniej miałbyś fajną tapetę na ścianie :thumbup:

Opublikowano

A co tu taka cisza :mysli: Czyżby Panowie odsypiali andrzejkowe balety :dance::polew:

Opublikowano

A co tu taka cisza :mysli: Czyżby Panowie odsypiali andrzejkowe balety :dance::polew:

Slaweq cos w tym musi byc :> [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 04:45 _________________________________________________ekipa siedzi cichutko :embarrassed: bo spot sie zbliża :polew:

Opublikowano

GM a co Ty spania nie masz :mysli:, że o 5 rano na forum piszesz? :polew: czy może dopiero z andrzejek wrociles :thumbup:

Opublikowano

GM, nie ma spania... :polew:

Slaweq, jak wyjazd?? Udany???

Opublikowano

Szuder no jasne że wyjazd udany... ;) aż sie nie chciało wracać do szarej rzeczywistości :confused4:

Jak wracalismy przez Boguchwale to mialem do Ciebie dzwonic ale pomyslalem ze nie bede przeszkadzał w niedzielne popołudnie bo pewnie z zonką siedziałes :>

Opublikowano

Slaweq, szkoda, ze nie zadzwoniłes... Siedzieliśmy w domu, a ja odpoczywałem po ostatkach... :kox:

Opublikowano

Rozglądałem sie czy nie stoi gdzieś Twoja :a4fan: ale nie zauwazyłem... :> Niedziela byla po andrzejkach, pora obiadowa to nie chcielismy zawracac głowy :decayed:

Opublikowano

Slaweq, żadne zawracanie głowy, jak juz napisałem, odpoczywaliśmy... Następnym razem zadzwoń... :bicz3:

Opublikowano

Szuder takiego następnego razu to pewnie chwilke nie będzie :D Domyśl sie dlaczego... ;)

Opublikowano

Pytanko nie ma ktoś białej naklejki klubowej albo ramek na zbyciu? -jeśli tak to na spocie chętnie odkupię :)

Opublikowano

Pytanko nie ma ktoś białej naklejki klubowej albo ramek na zbyciu? -jeśli tak to na spocie chętnie odkupię :)

popytaj Keżora może ma jeszcze na zbyciu , bo on się tym zajmuje. :kox:

BTW ramki i naklejka - dobra rzecz!!