Szuder Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Szuder[/b] zabieraj rodzinke i smigamy do Wisły... a jesli masz maleństwo(?) w domu to poproś kogos zeby sie zaopiekował na te dwa dni Do marca duzo czasu, napewno cos wymyslisz Slaweq, dzięki za precyzyjny plan działania... Myśle nad tym nieustannie... :mysli: Mam małą córeczkę - Milenkę i dlatego ciężko się wybrać... Ale mam nadzieje, ze coś wymyślę...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 08:33 _________________________________________________ ile jutro orientacyjnie bedzie osob? ja postanowiłem ze sobie nie odpuszcze chocby niewiem co i przyjade na spocik Lista obecności na spocie w sobotę, tj 8 grudnia 2007: 1) Szuder 2) Slaweq 3) GM 4) Hauzer 5) mA4ciek 6) Aramis 7) Elmo 8) Szogun0 9) 10) 11) UWAGA JESZCZE SĄ WOLNE MIEJSCA!!!!! ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 ja mam szkolenie na 10:00 w Łańcucie ale myślę że się wyrobie i przyjadę na 13 albo z mA4ciek albo z kolegą Roverem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 elmo, najważniejsze, ze będziesz... [br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 13:13 _________________________________________________Coś nam Slaweq dzisiaj zaginął.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Szuder w pracy nie bardzo moge wlazic na forum bo mi zagladają co robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 rzuć tą robotę w cholerę!!!! co to za praca ,że na forum nie możesz sobie posiedzieć-ja bym tak nie mógł!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 To nie o to chodzi ze nie moge... pracuje tam od niedawna dlatego troche mi niezrecznie siedziec na necie długo bo luknac chwile to luzik..., a praca jest spoko, poniedzialek-piatek od 7 do 15 :> Takze jak wracam do domu to mam nadmiar czasu na net [br]Dopisany: 07 Grudzień 2007, 16:26 _________________________________________________Niestety kalendarzyki nie doszły także jutro na spocie nie bedzie... dostałem ostatnio kilka sztuk to dam Wam po jednym :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ale się rozgadaliście. Slaweq albo Szuder z którymś z Was muszę się umówić w Rzeszowie w tygodniu do południa na odbiór kalendarzyków. Niestety na spota nie mogę jechać choćbym chciał. Żona ma termin na poniedziałek i nie bardzo mi jest ani z nią jechać ani zostawiać w domu samą. A w tygodniu pracować trzeba więc kiedyś się zgadamy. Będę zamawiał smycze klubowe od Lukasa. Jak ktoś ma ochotę to pisać. Myślę że w poniedziałek zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Miro jak dojda kalendarzyki to napisze Ci PW i jakos sie umowimy... a ze smyczami to sie wstrzymaj narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Już się wstrzymałem. Poszło PW :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam. Dzieki za zaproszenie na spot zimowy[szuder],ale ten muszę jeszcze opuscic, na następny juz postaram sie napewno przyjechać.Po wymianie plynu w chłodnicy nie może osiągnąć temperatury 90 stopni.Jutro pracuje tylko do dwunastej wiec się tym zajmie,a to jedyny dzień w tygodniu kiedy kończę tak wcześnie. Życzę udanego spotu . Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Już się wstrzymałem. Poszło PW :th: Miro jutro zapytam chlopaków na spocie czy są zainteresowani smyczami i wtedy zamowie dla wszystkich tak jak Ci pisalem na PW czyli przez Angele a ona sie na spocie w Wawie rozliczy z Lukasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Super. Jeszcze raz dzięki za organizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No mnie na spocie niebędzie bo oczywiście mojej A4 zachciało się zepsuć grrr niepytać co bo mnie szlak trafia z tym gratem przerobie to na żyletki i będzie święty spokuj, żeby to jeszcze kosztowało jakieś rozsądne pieniądze a tu za 10 latka trzeba w pierdu kasy wywalic i jeszcze dokładac ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 tak to jest , audi ma focha i tyle. dlatego nigdy więcej 10-latków!! lepiej poczekać , doskładać i kupić 2000 rocznik, ja tak właśnie robię i już zakończyłem inwestowanie furę. chociaż nie narzekam , bo coś tam ma prawo się wysrać, ale na szczęście dużo tego nie było. głowa do góry-jeszcze bedzie kox Najwyżej zrzucimy ją w kamionkę!! hhhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 kur*** z deszczem, taką miałem czystą bryke i tylko raz wczoraj wieczorem do miasta pojechalem.... brudna po szyby :bicz3:, więc dziś przed spotem będzie trzeba ją troche podczyścic , Szuder nie wybierasz się na BP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja pewnie wybiore sie na BP przed spotem przepłukac furke bo troche brudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 będzie mikro spot na BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Napisz o ktorej bedziesz na BP umyc to tez sie zjawie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja nie dam rady dzisiaij do was wbic ;/ ale porobcie jakies fotosy to poogladam z checia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 sorka panowie ale moge sie delikatnie spóźnić ok 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi