Madas Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 A co kontrolujesz ?? ogólnie czy grzeczni jesteście Ja byłem grzeczny a mikołaj i tak nie przyniusł tego co trzeba mało precyzyjny list do Mikołaja napisałeś :gwizdanie:
dsz33 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Następnym razem mu wyśle dokładny opis poparty fotkami jak to ma wyglądać :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja sie wybieram na większą imprezkę na której będzie tez jeden z naszych Klubowiczy a jaka to wieksza imprezka trzeba spytac sie GM-a
Plugibugi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Hmm nie było mnie 2 dni na koncie i tu takie aferki o odległości dla chcącego nic trudnego zresztą 30 km to nie tak daleko i nawet szybko sie tam jedzie bo moje dawne strony zamieszkania ale z ankietą dobry pomysł kilka miejsc i możemy robić grilla pozdrowionka :> dla wszystkich ...[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 20:32_________________________________________________Zastanawiam się czy nie ma w okolicach Strzyżowa jakiegoś jeszcze miejsca Hmm To jak taki Mrozik Będzie 10 stycznia to już kompletnie tam się zamrozimy hhe ...
dsz33 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Plugibugi najbliższy spot na Podpromiu, a ten grill to w planie dopiero jak bedzie cieplej końcem kwietnia
Si?a Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dokładnie, jeszcze może ktoś znajdzie jakąś konkurencyjną miejscówkę, może ankieta będzie i głosowanie. Także zanim wybierzemy miejsce akurat będzie ciepło
Plugibugi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 dsz33 Wiem na Podpromiu a co do kwietnia lub innego miesiąca to jeszcze się ociepli hi i może się znajdzie jakieś super miejsce ....
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 10-ego przy szampanie spotowym omowimy co i jak
slaweq Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja sie wybieram na większą imprezkę na której będzie tez jeden z naszych Klubowiczy a jaka to wieksza imprezka jakieś 150 osób .......... oj będzie się działo oj bedzie bedzie :kox:
Tygrysiczka Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego ROKU wszystkim zycze oby sylwester byl dla was niezapomniany!!! :):)
slaweq Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja również składam całej bandzie spotów rzeszowskich wszystkiego najlepszego w nowym 2010 roku !
daemon Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Również podpinam się pod życzenia i życzę wszystkim klubowiczom Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i udanej zabawy Sylwestrowej Do zobaczenia w Nowym Roku
Plugibugi Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Niech w Nowym Roku 2010, świat będzie dla wszystkich klubowiczów, pełen ciepła, radości i przyjaciół,atrakcji, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Szczęśliwego Nowego Roku... :wink4:
wrclaguna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 С Новым годом Я желаю Тебе счастя здоровья и удачи! Чтобы каждый день, не только праздник, быль очень радостный. Я желаю Тебе также мира и добра. В Новам годоу Я желаю Тебе ещё любьи и успехов.
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 С Новым годом Я желаю Тебе счастя здоровья и удачи! Чтобы каждый день, не только праздник, быль очень радостный. Я желаю Тебе также мира и добра. В Новам годоу Я желаю Тебе ещё любьи и успехов. dzięki iwzajemnie
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 wszystkim kolegom i koleżankom z Rzeszowa życzę w Nowym Roku pomyślności i samych sukcesów
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 wszystkim kolegom i koleżankom z Rzeszowa życzę w Nowym Roku pomyślności i samych sukcesów dzięki stary wzajemnie
mech15 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 dzięki stary wzajemnie taka selekcja
Rekomendowane odpowiedzi