sharg Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 pozdro dla kolegi ze srebrnego Avanta B5 widzianego na Statoil k 11.30 pozdrawiam
Texi89 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 W dniach 3-4 lipiec 2010 na lotnisku w Svidniku- Słowacja już po raz trzeci odbędzie się impreza Xedos Tuning Show Więcej info : http://xedos.rzeszow.pl/en/partnerzy Wybiera się ktoś może ??
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 cos mnie korci tam podjechac i poogladac pare lasek
Texi89 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ja chyba też pojadę o ile pogoda będzie ładna bo w sumie nie mam daleko wrclaguna a Ty nie bierzesz udziału w konkursie na najlepiej stuningowane auto zlotu ??
Texi89 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 no to najwidoczniej Cie z kimś pomyliłem :evil:
bracus Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 mysle ze samochód nie mający około 30 neonów i z 500 diód nie został by doceniony generalnie tak było w tamtym roku :> może (oby) się coś zmieniło
aramis Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 No to dziś widziałem jednego kandydata z diodami w wydechu, i to była zielona A-4 + zielone diody dookoła rury wydechowej ;(
Tygrysiczka Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 jest jakiś dobry sposób na zacieki po myciu na aucie ? mam dość tego pucowania bez rezultatu ;(
TezFakt Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Osobiście preferuję mycie bezdotykowe, w sezonie wiosenno-jesiennym jeżdżę na myjnię bezobsługową BP lub tą nową która powstała przy własnie tej stacji BP. A w lecie sam przed domem myję w ten sposób. Na tych bezobsługowych mają dobry detergent/proszek, za 5zł da się tak auto umyć, że ani jednego zacieku nie będzie
skalarx Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Osobiście preferuję mycie bezdotykowe, w sezonie wiosenno-jesiennym jeżdżę na myjnię bezobsługową BP lub tą nową która powstała przy własnie tej stacji BP. A w lecie sam przed domem myję w ten sposób. Na tych bezobsługowych mają dobry detergent/proszek, za 5zł da się tak auto umyć, że ani jednego zacieku nie będzie pewnie i połowy lakieru przy okazji
TezFakt Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 5 lat myłem starą b5 i nic sie nie działo. Dodatkowo raz na miesiąc ręcznie woskowałem, dosyć dokładnie. Mam sąsiada który myje co kilka dni ręcznie swoje auto, na słońcu pięknie widać miliony mikro rys od gąbek/ścierek/itp. Wszystko dla ludzi, wystarczy z głową używać.
Tygrysiczka Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 no niby bezdotykowe najlepsze, ale jak sie nie ma pod ręką 20 zł zeby dac za myjnie bezdotykowa to trza w domu ręcznie.. no i dzisiaj tak pucowalam auto 3 razy :| ciagle sie jebuckie zacieki robily i trzeba bylo od nowa jechac, bo wycieranie sciereczka nic nie dalo.. ehhh no coz ;] w dodatku moj bolid stoi bod sweetaśnym drzewkiem zwanym WISIENKA a z drugiej strony CZERESIENKA no i jak owocki przekwitnal to spadaja gdzie? na auto!!!! a na drzewach oprocz owocko co?? listeczki! i jak jakis postanowi zejsc z drzewa to gdzie leci? NA AUTO!!! a oprocz owockow i listeczkow co na drzewach siedzi? PTAKI!!! a co takie ptaki robia?? SRAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ranting1: nie moglam sie tego paskudztwa doczyscic... ;( w dodatku sila z jaka dmuchal wode karcher przesuwala mnie z miejsca ciężki mój żywot..
Andrzej Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam, gdzie w Rzeszowie mogę kupić najtaniej listwy drzwiowe dolne do A4 B5 .
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 wiem ze do B5 troche kosztuja te listwy w ASO cena pewnie kosmos a uzywki jak to uzywki
bubers Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 pytanie glownie do wrclaguna bo wiem ze myslisz o rezaniu solara czy moglbys mi podac jakie czesci potrzebuje zeby podmienic dachy ? mam zwykly i drugie widzialem u Ciebie fajna oslone po prawej stronie w komorze silnika, znasz numer czesci ? bede zamawial cos w getem to bym wzial tez ta oslone
Gość Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zapraszamy wszystkich na Spoty organizowane w Rzeszowie - najbliższy już 11-go lipa - sławeq "c" zgubiłeś :gwizdanie:
Tygrysiczka Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Urodzinowo.. tzn mam 12-stego ale i tak przywiozę szampana
Rekomendowane odpowiedzi