Armi Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 ori ori 8E5861869 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 no taki miałem pomyślunek.. może na przyszły sezon będzie bez napisiksa Wladymircu toć tam byś raptem dwie koszulki i jeansy wsadził Toć przecie mówił, że na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Krzychu , czy Ty przestaniesz ... bo mi " gul skacze" . Czego by nie szukał , to zaraz ma oj tam zaraz zaraz, przeca czekałem dwa dni na siateczke ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- no taki miałem pomyślunek.. może na przyszły sezon będzie bez napisiksa Wladymircu toć tam byś raptem dwie koszulki i jeansy wsadził Toć przecie mówił, że na tydzień no jo Wladi dwie pary majtasófff, t-shirt i heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A co... ja spałem w opakowaniu a Domin z głową w walizce więc musi waliza być pusta ewentualnie jeszcze żeby spawa do środka walnąć:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Lato poszło, zima przyszła, więc czas nadszedł na grzejniczek a zatem prezentuje W jak Webasto zarazem pragnę serdecznie podziękować Mario za genialne towarzystwo i mega pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 webasto piekna sprawa gratki moda:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 miałem w golferze więc i tu było jak znalazł no i teraz tylko Cieszyć się ciepełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 hmm gdzieś to trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 oooo Panie kuna już od pół roku leżało w garaża ale że było cieplutko to potem potem, no ale ostatnio parę razy dupka przymarzła więc czas nadszedł najwyższejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kurde zawsze chcialem miec w aucie ale nigdy nie bylo dane... Super MOD:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Lato poszło, zima przyszła, więc czas nadszedł na grzejniczek a zatem prezentuje W jak Webasto zarazem pragnę serdecznie podziękować Mario za genialne towarzystwo i mega pomoc Weź se ten kanał przekop, bo na schodach średnio się leżało Niech dobrze grzeje i mało kopci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kurde zawsze chcialem miec w aucie ale nigdy nie bylo dane...Super MOD:wink: Bardzo bardzo Polecam ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Lato poszło, zima przyszła, więc czas nadszedł na grzejniczek a zatem prezentuje W jak Webasto zarazem pragnę serdecznie podziękować Mario za genialne towarzystwo i mega pomoc Weź se ten kanał przekop, bo na schodach średnio się leżało Niech dobrze grzeje i mało kopci no się czepia noooo może jeszcze podgrzewane cooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Caly watek przeczytany dobra lektura.. Maszynka przednia :thumbup1::thumbup1: GRATY:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dziękuję jeszcze parę modzików trza pyknąć, a parę leży w garaża ale już rąk brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mam to samo , a tym bardziej że dzień krótki a ja garażu nimom Tapnięte z audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 łuuuu no ja niby mam ale ciasno cimno no ale ważne że ciepło i rezanka robić można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 wlasny garaz to podstawa zimowego rezanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 no i jakiś porządny zestaw kluczy który muszę sobie sprawić na święta jak nic ---------- Post dopisany 21-12-2013 at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2013 at 19:30 ---------- łooot i dziad moroz był tego lata trochu wcześniej i przytargał 12kg stali ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ile za taki zestawik trzeba dac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Mom, pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi