lukas551 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Chemical Guys Stripper Scent Pocket Size 118ml (3110569048) - motoAllegro to co wyslalem w linku i w/w wymienionych postach zapach tego jest jeden czy jest wybór ? Widze ze tylko jeden Nie bylio pytania:decayed:
Kwinto69 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 W lato 2-3 psiknięcia pod dywanik, nawiew i zapach potrafi się utrzymać do tygodnia. Dzięki chyba się skuszę
msck Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 miałem wcześniej dwa razy CS Coronado Cherry i było dość fajnie. Zapach nie był męczący i długo się utrzymywał. Ostatnio włożyłem CS Malibu Melon i straszna kupa, na full otworzony i nic nie pachniał, jak puściłem na niego nawiew to było czuć, ale strasznie chemiczny zapach moim zdaniem. Pojeździł 3 dni i wywaliłem do bagażnika. Teraz włożyłem CS Monterey Vanilla i też jestem zawiedziony, słabo pachnie i zupełnie inaczej niż choinka WB. Dzisiaj zamówiłem Stripper Scent'a:wink:
MAT1000 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 - California Scents Coronado Cherry - kupiłem bo wiele osób poleca, mnie nie podpasował... Co Tobie nie podpasowało, zbyt intensywny ?
miki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Chyba nie jesteśmy dla siebie stworzeni Tapnięte z SGS III
MAT1000 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zastanawiam się właśnie nad tą wiśnią lub innym zapachem z CS, najwyżej pójdzie do auta taty
valent Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wunderbaum- Black Car Classic i jak na razie nic lepszego od nich wg mnie nie ma. Zapach który mnie drażni to kultowana kiedyś Vanillia, która kojarzy mi się z odpustowym poldżerem o zawigotniałym wnetrzu
Kwinto69 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a może to widzę że już dłuższy czas to kupują KONCENTRAT ZAPACHU 5 LITRÓW - SERWIS RENAULT (3137803375) - motoAllegro
valent Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Codzienne dozowanie dla potrzymania zapachu może być lekko uciążliwe
msck Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 dzisiaj przyszedł stripper scent:) pierwsze wrażenie średnie, nie powalił mnie z nóg. po jakimś czasie poszedłem do auta i o wiele lepiej, bardzo fajny i przyjemny zapach. pachnie jak moja była:grin:
miki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 dzisiaj przyszedł stripper scent:) pierwsze wrażenie średnie, nie powalił mnie z nóg. po jakimś czasie poszedłem do auta i o wiele lepiej, bardzo fajny i przyjemny zapach. pachnie jak moja była:grin: To źle czy dobrze? Tapnięte z SGS III
valent Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 pachnie jak moja była:grin: To źle czy dobrze? I przede wszystkim gdzie
jax82 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 wczoraj jak słonko przez szybę nagrzało wnętrze i Stripper'ek odparował to mistrzostwo świata po otwarciu drzwi
Martinor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wunder-Baum Energy... Polecam, fajny zapach...
Kwinto69 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 nie ma gdzieś tańszego tego Stripper czy tylko allegro?
icecool Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Własnie zamowilem strippera zobaczymy jaki bedzie efekt
Kwinto69 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 czekam na kuriera zobaczymy co to warte Chemical Guys Stripper Scent odświeżacz pow. 188ml (3150837729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Młody Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 To aż takie dobre jest ? nie wali za mocno ?
mineralwater Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Polecam zapachy z Mon AREON. Mam myjnię samochodową i używamy tych zapachów od mniej więcej roku. Polecam : - Apple & Cinnamon (świeży, nie jest ciężki) - Beverly Hills (zapach męskich perfum - naprawdę super, zbliżony do Black z Wunder Baum ale moim zdaniem ładniejszy) - Elegance (typowy do auta kobiety, delikatne perfumy damskie) - Leather (skóra, naprawdę daje zapach skórzaniej tapicerki w aucie) - Miami Beach (ciężko mi określić - ale jest ładny ) - Summer Dream (j.w. - ) - Party (damskie perfumy - delikatne) - Bubble Gum (guma balonowa) nie polecam : - Lilac (pachnie jak bez - moim zdaniem za ciężki do auta) - Mojito (limonka - moim zdaniem do kibelka tak ale nie do auta) - Vanilla Choco (wanilia z czekoladą - dla fanów) - Coconut (kokos - dla fanów, ale ja nim nie jestem ) Ich zapachy można kupić w Tesco - przynajmniej jabłko z cynamonem widziałem - kosztują 3,99 zł. U mnie na myjni też są po 3,99, widziałem też w kilku sklepach motoryzacyjnych. Jeżeli ktoś z Was chce pozbyć się uciążliwych zapachów to polecam szukać neutralizatorów zapachów w atomizerach lub przy praniu/czyszczeniu tapicerki dolać profesjonalnego środka do prania. Na mojej myjni często mamy takie auta - smród papierochów, zwierząt, itp. itd. Profesjonalna chemia wszystko usunie.
wladca_pierscieni Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam polecam ta piabke do czysczenia zapach bardzo przyjemny doskonale czysci bez sulikonu http://www.autokosmetyki.pl/w%C4%82%C5%BArth_cargo_pianka_do_czyszczenia_tapicerki_wewnatrz_samochodu,p836.html Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi