P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 JAAAAAAAA:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tyy ale było tam takie auto i pamietam z kims gadałem, marcinkiem albo dominem że rejestracja jak koleś na forum srb... To nie ja pewnie Robert ma b6 srb i był w BT ale RObert ma taka rejestrację jak Ty nick?? Puma auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wojtek to jest jakaś Niemiecka produkcja. Mają bardzo dobrą opinię też u forumowiczów:wink:8.5J 225/35/19 Vredestein Ultrac Sessanta ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- kurde te hamulce są za***iste, i pewnie za***iście hamują to są oryginalne tarcze z s4 ? Oryginalne czyli jakie? czyli tarcze nie nawiercane chyba były w oryginale tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W S4 też możesz sobie kupić jak do A4 różnych firm tarcze. Ja mam akurat nawiercaną wersję Zimmermann Sport:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W S4 też możesz sobie kupić jak do A4 różnych firm tarcze. Ja mam akurat nawiercaną wersję Zimmermann Sport:wink: są za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W S4 też możesz sobie kupić jak do A4 różnych firm tarcze. Ja mam akurat nawiercaną wersję Zimmermann Sport:wink: są za***iste Jak malowałem to wyczyściłem te otwory bo całe pozapychane były. I po drugie mam wrażenie że sa juz pokrzywione. Tak to jest możliwe pokrzywić 345mm:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 W S4 też możesz sobie kupić jak do A4 różnych firm tarcze. Ja mam akurat nawiercaną wersję Zimmermann Sport:wink: są za***iste Jak malowałem to wyczyściłem te otwory bo całe pozapychane były. I po drugie mam wrażenie że sa juz pokrzywione. Tak to jest możliwe pokrzywić 345mm:decayed: Trzeba było kupić Brembo ORO:kox: Ich chyba nie idzie pokrzywić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 W S4 też możesz sobie kupić jak do A4 różnych firm tarcze. Ja mam akurat nawiercaną wersję Zimmermann Sport:wink: są za***iste Jak malowałem to wyczyściłem te otwory bo całe pozapychane były. I po drugie mam wrażenie że sa juz pokrzywione. Tak to jest możliwe pokrzywić 345mm:decayed: Trzeba było kupić Brembo ORO:kox: Ich chyba nie idzie pokrzywić a jak to cenowo wychodzi bo te juz drogie byly Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 W S4 też możesz sobie kupić jak do A4 różnych firm tarcze. Ja mam akurat nawiercaną wersję Zimmermann Sport:wink: są za***iste Jak malowałem to wyczyściłem te otwory bo całe pozapychane były. I po drugie mam wrażenie że sa juz pokrzywione. Tak to jest możliwe pokrzywić 345mm:decayed: Trzeba było kupić Brembo ORO:kox: Ich chyba nie idzie pokrzywić a jak to cenowo wychodzi bo te juz drogie byly Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk Ciężka sprawa z nimi ogólnie jest bo są za***iście drogie i nikt tym nie chce handlować To hebel z S4 przód tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przód i tył jest z S4:hi: Te zimermanny co są na przodzie wyszły 740zł za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devey Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tylko pozazdrościć fury To jest Q? Jak się lata na 19'? ps: wspomnieliście o heblach, 320 na przód i 288 na tył podejdą do biedronek 16 ori w zimowym setupie? ps2: jeszcze tylko zapytam zanim zacznę się zagłębiać w VAG'a, miał ktos podobną dolegliwość, że nie szło nagrzać silnika powyżej 80' C? Nie dawno zauważyłem coś takiego u siebie... Termostat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 PS. Tak wejdą. PS 2. Najprawdopodbniej termostat świruje . Pięknie wygląda na tej feldze, też uważam, że srebrne ładniejsze. O wiele lepiej jest jak zacisk jest czarny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tylko pozazdrościć fury To jest Q? Jak się lata na 19'? ps: wspomnieliście o heblach, 320 na przód i 288 na tył podejdą do biedronek 16 ori w zimowym setupie? ps2: jeszcze tylko zapytam zanim zacznę się zagłębiać w VAG'a, miał ktos podobną dolegliwość, że nie szło nagrzać silnika powyżej 80' C? Nie dawno zauważyłem coś takiego u siebie... Termostat? Nie to nie Quattro. Na 19" trochę gorzej niż na 17" nie ma katastrofy. Co do tych kolejnych pytań to wątek z moim autem. Takie coś pytaj w odpowiednich działach:hi: ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- PS. Tak wejdą.PS 2. Najprawdopodbniej termostat świruje . Pięknie wygląda na tej feldze, też uważam, że srebrne ładniejsze. O wiele lepiej jest jak zacisk jest czarny . No na dniach muszę ogarnąć tył i powycinać trochę nadkola bo w 3+ bagaż przyciera ładnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No no, piękny avancik felga tutaj robi robotę z tymi heblami Ogólnie furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przód i tył jest z S4:hi:Te zimermanny co są na przodzie wyszły 740zł za komplet To ORO koszuje 500zł za komplet 288mm na przód:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 http://s10.postimg.org/7ul510by1/DSC_2258.jpg---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- http://s23.postimg.org/fspzbipwb/DSC_2260.jpg Pięknie! 19ka to jest to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Super się prezentuje ale jak dla mnie to troszke za nisko... ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Oj bo to z wiekiem przychodzi, super siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 swietnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi