miferA4B5 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Zakupiona w dniu moich imienin tj. 10.04.2013 od kolegi z forum "pieciajek" Na pokładzie: -Wspomaganie -ABS -ESP+EDS -4 Jaśki -4 szybki w prądzie -Elektryczne regulowanie części lędźwiowej fotela -Podgrzewane lusterka -Tempomat -1/2 FIS -2 x podłokietnik -Climatronic -Centralny zamek z pilota -Domykanie szyb z kluczyka -Otwieranie klapy bagażnika z kluczyka -i inne poliftowe bajery które są większości znane Pod machą... 1.9 TDI 115 kunia 328 tys. przebiegu (obecnie 205 tys :gwizdanie:) Serwisowana w Niemczech do 280 tys. W kraju od 2009 roku Na koniec najlepsze PLANY : -Zmiana kiery, ale nie wiem na jaką chyba od esy kiera od esy siedzi -Zmiana gały do biegów chyba tyż uj wi na jaką.. ale cuś się znajdzie -Xenon - HID 8000K z allegro, ale jest i chyba tragedii nie ma -Jakaś konkretna polerka mechaniczna co by żadnych rysek nie było -Oklejenie dekorów czerwoną alcantarą - zrobione ! -wymiana rozrządu, oleju, filtrów - zrobione -Gwint siedzi SUPERSPORTA, -Kubły w skórze + najlepiej elektryczna regulacja i grzane d*py Kubły siedzą, bez elektrycznej regulacji ( poza lędźwiami), ale grzanie jest tylko klimatronica z grzaniem jeszcze nie ma -przelot - siedzi -Jakieś Alu - są 18" RIAL NOGARO 8J -wywalić kata - zrobione przy przelocie -Sofcik -Montaż 16cm w drzwi przednie - drzwi wygłuszone matami GMS, wdupcone głośniczki u-dimension el comp 6 -zmiana Radia na stacje multimedialną 2DIN - Keenwood DDX3053 -wlepy - już są, ale chyba je odkleje [emoji107] -zmiana oponek z 225/40/18 na jakieś węższe co by naciąg z deka był, może 205/40 - Riale poszły do żyda, teraz siędzą 3SDM 0.06 4x9,5" i 215/40 -jakiś porządek pod machą, żeby się lepiej patrzyło na komore obecnie coś tam tylko poczyszczone. -pełny fis - szukam -Ledy do całego wnętrza + rejestracja - done ! -dziaba w alcantarze zrobione, ale i tak poluje na ręczny w skórce -maznąć zaciski w jakiś fajny kolor są jakieś złote -chyba zespawanie dokładek ze zderzakami, maznięcie ich w kolor, dokładka od cupry + wygładzenie miejsca na rejestracje w przednim zderzaku, ewentualnie zderzaki od esy - narazie wpadła dokładka od cupry -wydech na dwie strony -prawe lustro od angola -nowe dywaniki -dokładka PDC -przyciemnić delikatnie szybki -niedawno naszło mnie na malowanie lamp, także zostały rozklejone, pomalowane na czarny mat, a przy okazji folie na kierunek USA nakleilem ode wewnatrz, duzo lepiej to wyglada. Tak było na początku [emoji107] Ze starszym bratem 1.8 ADR + Podtlenek LPG 1997 Poliftowe podświetlenie nocą Polerka pastą K2 TEMPO Zabawa w oklejanie dekorów alcantarą i usuwanie znaczków OOOO BYŁA KOZA KONKRET 08.2013 Gwincik Na początku poniosła mnie fantazja Zostało tak Wiosna 2014 jak się nie mylę Radomszczański spocik !! kawałek rurki Nowe fanty [emoji14] Dziabunia Obecnie bździągwa wygląda tak o Ujowe opony Obniż auto mówili.... By BRAZZERS :DD Symphony poleciało w piz*u jak coś to mam do sprzedania Na jego miejsce wleciał "Kenłut" DDX3053. Po odpaleniu tego monstrum w końcu zauważyłem, że u-dimki które mam w drzwiach potrafią zagrać A tak sobie USB wyprowadziłem o A to mój dzisiejszy wynalazek Nowe kółeczko [emoji7] [emoji7] [emoji7] 18" 4x9,5J ET35 Edytowane 31 Stycznia 2016 przez miferA4B5
SHITERS Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 znaczek z tylu w czarnej chyba krzywy
Marc!n Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 zgubiłeś laczka na 3 focie przed poliftem? Dobry motor, wyposażenie też nie złe. Jak chcesz żeby długo służyła to na początek zadbaj o rozrząd, filtry i dobry olej:wink:
apaczinio Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 śliczna "podtlenek LPG" Jebłem normalnie hahe ;D więcej zdj. !
miferA4B5 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 znaczek z tylu w czarnej chyba krzywy O cholera ;O w rzeczywistosci wygląda, że jest prosto ;D ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- śliczna "podtlenek LPG" Jebłem normalnie hahe ;D więcej zdj. ! Więcjej zdjęć dodam jak wypoleruję ;> ---------- Post dopisany 13-04-2013 at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany 12-04-2013 at 20:04 ---------- zgubiłeś laczka na 3 focie przed poliftem?Dobry motor, wyposażenie też nie złe. Jak chcesz żeby długo służyła to na początek zadbaj o rozrząd, filtry i dobry olej:wink: Dzięki za pomoc ;D a laczka to hitler wyniósł (mój psiurek)
Marc!n Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 już widzę reakcję ludzi jak wołasz hitler do nogi! Myślę, że jednym z pierwszych modów powinno być pozbycie się kata i virus co by miec banana za każdym razem gdy prostujesz prawą nogę
miferA4B5 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Panowie.. nie mogę dodać nowych zdjęc ;/ podpowiedzcie jak to zrobić
sokal Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 wstaw adres zdjęcia w miejsce kropek (bez spacji) ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- I dawaj te fotki bo ładna czarnulka
miferA4B5 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/czarnulkaaa-mifer-269508/ ................... wstaw adres zdjęcia w miejsce kropek (bez spacji) ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- I dawaj te fotki bo ładna czarnulka dzięki za pomoc ;D fotki już są
sokal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Uh jak to wszędzie błyszczy Wypoleruj jeszcze fajki z tyłu
miferA4B5 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Uh jak to wszędzie błyszczy Wypoleruj jeszcze fajki z tyłu Już wypolerowane , ale muszę poprawić bo kiepsko wyszło. Swoją drogą fajna morda w lusterku wstecznym się pokazała ;D haha ---------- Post dopisany 25-04-2013 at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2013 at 19:05 ---------- Nowe fotki ;>
SHITERS Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 nie zebym sie czepail, ale popraw ten znaczek z tylu hehe Sprawdz prawa strone, bo cos drzwi do deski rozdzielczej nie pasują, albo odwrotnie
miferA4B5 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 prawdopodobnie odkleje wszystkie ;] albo zostawie tylko OOOO, więc jak zostawie to go poprawie ;d drzwi wczoraj troszeczke poprawiłem, ale i tak jest średnio.. deska rozdzielcza jest troszke za nisko ---------- Post dopisany 27-04-2013 at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2013 at 13:32 ---------- Fotka bez znaczków Zastanawiam się czy nie przykleic OOOO tylko, że prosto Jak myślicie? Zostawić tak jak jest?
miferA4B5 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 już widzę reakcję ludzi jak wołasz hitler do nogi!Myślę, że jednym z pierwszych modów powinno być pozbycie się kata i virus co by miec banana za każdym razem gdy prostujesz prawą nogę Nie chodzę z nim na spacery ;D już jest starszy i sam sobie wycieczki robi ;D kata mam w planach ;d a nad virusem też się pomyśli ;> ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- OOOO przyklej Może jakies propozycje jak to zrobić aby bylo prosto ?
łukasz1986 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ładna furka:naughty: ale zdecydowanie przyklej znaczek audi bo jakoś łyso ta klapa wygląda bez niego. życzę bezawaryjnosći:decayed:
Marc!n Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bez znaczka wygląda całkiem fajnie, przecież buda na tyle rozpoznawalna że znaczek niemal zbyteczny....no właśnie niemal, bo oooo nie ma się co wstydzić nawet jak jest krzywo:decayed: To mówisz, że Hitler chodzi własnymi ścierzkami:grin: pejsaci muszą mieć się na baczności:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi