Arturoo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 pięknie wyglądała subaryna po Twojej pracy
pakotomasz Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Czapki z głów Panowie za wykonaną pracę
kivlov Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Możesz powiedzieć jaki najlepiej kupić sprzęt do mycia auta. Chodzi mi o myjkę wraz z dozownikiem do ValetPRO Advanced Neutral Snow Foam - najtańszy, ale taki co warto kupić. Zawsze lubiłem myć gąbką samochód - nawet przed chwila to robiłem, ale jak widzę jakie są efekty po tej piance. Możesz pisać tutaj, albo na PW.
Kamyk Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 kwestia czasu - predzej czy pozniej sie do was wybiore ....
Griffe Opublikowano 18 Września 2013 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Kamyk Zapraszamy kivlov kwestia budzetu im wiecej tym lepiej. Tanszy, mniejsze cisnienie = slabsze domywanie i slabsze spienienie.
kris-krzysztof Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Poszukaj myjki z serii HD (używanej) i będzie dużo lepsza od seri 7.700. Nie wyglądaja tak pieknei jak seria 7 ale to chyba nie o to chodzi
kivlov Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Np Myjka wysoko ciśn. KARCHER HD 500 S PLUS - .bcm! (3579976572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Będzie dobra? ---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- Chciałbym zaznaczyć, że chciałbym również, aby w zestawie był pistolet ze zbiornikiem na środki czyszczące
Griffe Opublikowano 11 Października 2013 Autor Opublikowano 11 Października 2013 Slabe cisnienie. Prosze nie robic balaganu w tym watku i zalozyc temat o myjkach. Dziekuje. ---------- Post dopisany 11-10-2013 at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany 27-09-2013 at 18:38 ---------- Kolejnym wspolnym zadaniem HOKUS POKUS DETAILING bylo zabezpieczenie Audi A4 B6. Avant w kolorze srebrnym - wiem, ze pare osob czekalo, bo ciagle czarne i ciemne. Auto z 2004 roku przebieg okolo 115000km stan bardzo dobry, nie bylo rozbite co za tym idzie lakier oryginalny - bardzo twardy. Niestety byl mocno porysowany jak na jego twardosc, mielismy spore problemy z cieciem, nie raz nie dwa uzywany byl papier scierny, poza tym z lakierem pracowalo sie idealnie, poza wspomnianym cieciem zero problemow. Po pelnej korekcie lakier zabezpieczony kwarcem od GTechniqa i na to Swissvax Crystal Rock. Felgi to tradycyjnie Swissvax Autobahn, szyby dokladnie oczyszczone GTechniq G4 i zabezpieczone G1, przednia dodatkowo G5, opony Meguiars Endurance. Niestety kolor lakieru nie pozwolil na zdjeciach oddac ani pelnego obrazu rys i zmatowien ani koncowego efektu. W srodku nie mielismy absolutnie nic do roboty, wlasciciel tak dba, ze nowe salonowe moga sie czuc zawstydzone.
Ans Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Piękna robota aczkolwiek mam niedosyt w postaci braku całościowych fot
niestandardowy Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 jak zwykle profi robota :thumbup1:
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Paulo pięknie ale tak jak napisał kolega Ans - fajnie by było po skończeniu rzucić fotę auta z dalszej perspektywy coby całość była uchwycona nie chodzi o zdjęcie na kalendarz czy przedsprzedażowe, ale po prostu wiesz ..... in general, że tak powiem
Griffe Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Wiem Panowie o co chodzi, niestety przez twardosc lakieru korekta wymagala bardzo duzo czasu i auto zostalo oddane po godzinie 20tej - jak wiadomo bylo ciemno, a zdjec "na ulicy" nie ma, bo przed wlascicielem byla bardzo dluga droga do domu.
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 już się nie tłumacz wiadomo, że to detailing, więc chodzi o zdjęcia pokazujące zmiany na lakierze itd niemniej jednak gdyby się udało ogarnąć całość osiągniętego efektu w przyszłości - byłoby bardzo miło
tomekhxc Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 no w koncu jakies sreberko efekt jak zawsze mega:slina:
kris-krzysztof Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Ładnie wygląda na fotkach korekta 100% -brak rys. Ale po zimie i tak coś sie pojawi (holosy/ryski) może nie koniecznie na tym srebrnym aucie bo zastosowałeś powłoke ale mowie głowie o wosku. Wiec może lepiej jest nie traktowac auta papierem a po ziemie odświeżyc lakier pasta lekko ścierna i ponownie nałożyc wosk? Takie jest moje zdanie na temat takich korekt.
Griffe Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Kazdy ma prawo do swojej opinii i postepowania wedlug wlasnego zdania. Przypomne tylko, ze pasta tnaca nie robila wiekszego wrazenia na tym lakierze, takze lekko scierna nie dalaby nic. Wosk nie chroni od zarysowan a daje szajn i ingi powloce, ktora ma chronic lakier. Poprosze wlasciciela Audi B6 o fotki w pelnej krasie i jak dostane zamieszcze. Tymczasem szybka i krotka relacja z valetingu Mercedesa S320. Kawal wygodnej fury, ogolnie niezly stan lakieru zawdzieczal robionej przez kogos polerce, niestety miejscami pozostaly holsy i spore zmatowienia po papierze sciernym. Finalnie lakier przygotowany na zime i zabezpieczony Megsme #16.
Rekomendowane odpowiedzi