guziczek Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 nie mogę się już doczekać zdjęć, aby podziwiać Waszą dobrą robotę
Animal Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Czyli kolejna Audi będzie mega dopieszczona
Griffe Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Sądzę, że będziesz mega zadowolony, ale roboty... jeszcze nieskończona.
pablo15005 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Czekam na fotki z postepu prac i nie moge sie doczekac czerwca jakiś wolny termin i odstawiam auto
Grzesiek1985 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Myślę że będziesz mega zadowolony tak jak ja :-)
gusiak11 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W tak zwanym międzyczasie coś tam sie działo w garażu, za mało żeby dzielić to na oddzielne tematy... szersza relacja z tego co sie działo na blogu może wybaczycie
wodzu1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam, cały dzien czytałem zamiast pracować..... ufff... efekty powalają.... Do Lublina jeżdzę 1 raz na rok i to służbówka. Ale mojej Audi by sie przydało zrobic komplet.... A może macie jakiś dobrych znajomych w Poznaniu lub okolicy :-)
Griffe Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Griffe
Animal Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 za***isty fotel to Recaro? A poważnie to odbicie jest mega czekam na pełną relację.
Griffe Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Zgodnie z zapowiedzią opis prac nad ostatnim autem. Dość szybki sedan z logo czterech pierścieni - podrasowane, forumowe S4. Po przyjeździe nie wyglądał źle, nie był też zbytnio brudno- jak pozory mogą mylić... Naszym zadaniem było przywrócenie blasku i zabezpieczenie lakieru woskiem - prosta, szybka i przyjemna robota - pozory...Zaczynamy:Szczególnie brudny nie był I do garażu pierwsze oględziny i próby - nie jest źleMoże tu trochę gorzejOk, nie jest dobrzeJest wręcz źleDo dziełaNa szczęście jakoś idzie, pierwsze 50Z tym wżerem nie będzie łatwoOstra amunicjaPo cięciu jak zwykle wymywaniePolerowanieWymywanieFiniszJakoś nawet szło ale o czym mowa raptem maska i jeden błotnik.Sprawdziło się niestety stare przysłowie "im dalej w las tym więcej drzew" albo jak kto woli"skończyły się żarty, zaczęły się schody"Krótko i na temat - prawdziwa masakraKtoś zmatowił i zapomniał wypolerować?Może "eleganckie" przejścieTrudno, jedziemyTeraz trzeba to wyprowadzićWymywanieCzy mogło być gorzej? Tak wyglądały lampy:Przecież tak tego nie zostawimyNa domiar złego niedoleczona choroba, wysoka temperatura i dreszcze skutecznie wyeliminowały mnie z tych trudnych zmagań. Z tego powodu wielu etapów na zdjęciach nie ma. Prace dzielnie kończył sam Marcin.Pamiętacie rysy, zmatowienia i super przejście w tym miejscu? To był jeden z "cięższych" elementów w mojej karierze.Dzięki za uwagę Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Griffe
niestandardowy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Takie relacje sa najlepsze. Jak zwylke pelna profesja ... Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez niestandardowy
sector Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Ładna robota -a fotograf miał niezłą sesje . Griffe ,życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez sector
Animal Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Relacja jak i cała robota na najwyższym poziomie. Mega efekty.
gusiak11 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 niby relacja ta sama ale zawiera mały bonus zapraszam na bloga
Grzesiek1985 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeszcze raz wielki ukłon w waszą stronę chłopaki Auto nie do poznania Tylko teraz dbać i się cieszyć :-)
gusiak11 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Auto nie do poznania miło nam ze jesteś zadowolony
kris-krzysztof Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jakiej Firmy jest ta maszyna ?
Rekomendowane odpowiedzi