gusiak11 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Środki też robimy, nie zawsze jest to w relacjach ale w 8 na 10 jest środek robiony
disem Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Tak myślałem ale relacje nie pokazują wiec zaczołem się zastanawiać. To dobrze bo chociaż kompleksowo za jednym razem wszystko
kubabkb Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Jaka cena mniej wiecej za taka usuluge wykonana na tym citroenie? i Ile mniej wiecej czasu wam z tym zeszlo?
gusiak11 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Jaka cena mniej wiecej za taka usuluge wykonana na tym citroenie? Cena za każdym razem ustalana jest indywidualnie bo zależy od wielu wielu czynników Ile mniej wiecej czasu wam z tym zeszlo? około 3 dni
tomekrks Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam. Skad jestes? Interesuje mnie odnowienie lakieru. Lakier w stanie tragicznym i jaki mniej wiecej koszt takiej operacji.
gusiak11 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Skad jestes? Lublin Interesuje mnie odnowienie lakieru. Zapraszamy jaki mniej wiecej koszt takiej operacji. Ciężko powiedzieć bo nie widzieliśmy auta... poza tym co do za auto... no i co by Cię interesowało szczegóły na PW może
Michal94 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Z waszego garażu wychodzą dużo piękniejsze i błyszczące auta niż z salonu ! Zaprawki na masce pięknie zrobione W mojej b6 odpryski na masce są tragiczne i robią sie coraz większe a lakier oryginalny czyli twardy. Nie długo będę się za to zabrać, dobrze by było jakby wyszło coś podobnego jak u ciebie ale jeszcze muszę dużo o tym poczytać, popytać
Griffe Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dzięki za słowa uznania. Powodzenia.
mario.mario Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Kolejna zaległa relacja, tym razem miejskiego wozidełka, żony mego kumpla ze szkolnej ławy. Citroen C3 w półautomatycznej skrzyni biegów, bogatym wyposażeniu i czarnym lakierze zdegradowanym niemalże do granic możliwości. Francuskie lakiery mają to do siebie, że nie są tak twarde jak niemieckie, a jak do tego dorzuci się czystą czerń oraz lata złych praktyk czyszczących mamy taki oto wynik. Z racji, że korekta i zabezpieczenie powłoką kwarcową miało być poniekąd niespodzianką dla właścicielki, tym bardziej starania o jak najlepszy wynik były uzasadnione. Jedyną drogą do wspaniałego wyglądu okazał się wetsanding - ilość oraz głębokość rys i wypiaskowania nie pozostawiały innej możliwości, a że grubość powłoki lakierniczej pozwalała na taki zabieg zabraliśmy się do dzieła. Jak zwykle miłego oglądania: Citroen zawitał w takim stanie Wieloetapowy proces mycia zaczęliśmy jak zwykle od "oprysków" Piana od APP - tradycyjnie u nas. Po spłukaniu Słońce już zaszło Ręcznie mycie Po reszcie zabiegów wjazd do garażu i czas na inspekcję - jest FATALNIE Sprawdzamy jak cięcie na miękkim francuskim lakierze Jak widać bez rewelacji, więc szlifujemy na mokro Powierzchnia po wetsandingu Jakieś fotki do relacji Czas odzyskać blask Postaraliśmy się również zająć wgnieceniami Na szczęście nie wszystkie elementy wymagały szlifowania, na niektórych wystarczyło cięcie Jak widać nie brakowało "grubych tematów" Były różne "kwiatki" Hokus Pokus Dzięki za poświęcony czas. zajebi...., chyba się w końcu skuszę ;-)
Vengazo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nooo kawał roboty odwalasz przy autach, jesteś kolego samoukiem czy po specjalnych kursach ? Co trzeba zrobić żeby móc się tym zająć ? Pytam z ciekawości .Czekam na reszte prac
Griffe Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Samoukiem. Polerowaniem zajmuje się już kilka ładnych lat. Pierwszy wet sanding swoje samochodu zrobiłem w 2000 roku Sprawia mi to ciągle bardzo wiele radości. To pasja w dążeniu do doskonałości.
Vengazo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Samoukiem. Polerowaniem zajmuje się już kilka ładnych lat. Pierwszy wet sanding swoje samochodu zrobiłem w 2000 roku Sprawia mi to ciągle bardzo wiele radości. To pasja w dążeniu do doskonałości. właśnie też mnie zawsze to interesowało i tak się zastanawiałem czy takiego kursu nie zrobić bo coś tam przy swoim działam ale bez maszyny nigdy nie chciałem ryzykować utraty lakieru haha
Griffe Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak coś zapraszamy - prowadzimy również szkolenia z powodzeniem.
TOM3K Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Griffe wrzuć jakąś relacje bo nie mam motywacji żeby się za swoje auto wziąć
lukirks83 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak coś zapraszamy - prowadzimy również szkolenia z powodzeniem. napisz na pw gdzie macie siedzibę???
gusiak11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Griffe wrzuć jakąś relacje bo nie mam motywacji Już niedługo ... powinno się coś pojawić, narazie nie będę zdradzał co to będzie
Vengazo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jak coś zapraszamy - prowadzimy również szkolenia z powodzeniem. A gdzie kolego robicie te szkolenia jaki to koszt ? Macie jakaś stronkę ? Kiedy najbliższy kurs ?
Griffe Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Szkolenia robimy rzecz jasna u siebie. Rezydujemy na Sławinku. Strony typowej www nie posiadamy.
gusiak11 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Macie jakaś stronkę ? Może nie strona... ale poczytać można http://carsdetailing.blogspot.com/2015/09/detailingowe-arkana.html
Rekomendowane odpowiedzi