WhyMe? Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wesele powiadasz? To jak wesele to i cały stół jedzenia i wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 no to se weselniki na ogladają gleboszuraczy :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wesele, to w ogóle nie biorę alkoholu talib, gość na nysie sie oświadczył w ten sposób, ze szedł ze swoją oglądając auta i gdzieś na co 4 aucie stali koleśie który wręczania jej róże, na końcu jak uzbierala bukiet gościu czyni swoją powinnośc Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wesele, to w ogóle nie biorę alkoholu talib, gość na nysie sie oświadczył w ten sposób, ze szedł ze swoją oglądając auta i gdzieś na co 4 aucie stali koleśie który wręczania jej róże, na końcu jak uzbierala bukiet gościu czyni swoją powinnośc Wysłane japkiem kaja To moze tak zrobimy przy prezentacji aut.. moje bedzie stalo na koncu z jakims napisemi np. 2 obok Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wesele powiadasz? To jak wesele to i cały stół jedzenia i wódki jak wesele to wjade z bandem i zrobie konkurencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wesele powiadasz? To jak wesele to i cały stół jedzenia i wódki jak wesele to wjade z bandem i zrobie konkurencje Trochę psytrykam na tamburynie, także mogę sie podłączyć Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wesele powiadasz? To jak wesele to i cały stół jedzenia i wódki jak wesele to wjade z bandem i zrobie konkurencje Ja na gitarze gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Trzeba to przetestowac :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Chlopaki taka sprawa.... mam zamiar oświadczyć sie mojej Martynie zawsze jak gdzies bylismy to nie bylo czasu itp. Mam zamiar do piatku zakupic ringa i mysle czy by nie dalo zrobic tego na zlocie... wiem pomyslicie pierdolniety... itp ale mysle czemu nie ? Co o tym myślicie ? Ps. Czy ew. Moge prosic o wasza pomoc ? Jakies pomysly...? Myslalem czy na paru autach nie napisac na przeenich szybach czegos i zwolac wszystkich pod pretekstem konkursu... potrakrujxie prosze to powaznie Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 Wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Chlopaki taka sprawa.... mam zamiar oświadczyć sie mojej Martynie zawsze jak gdzies bylismy to nie bylo czasu itp. Mam zamiar do piatku zakupic ringa i mysle czy by nie dalo zrobic tego na zlocie... wiem pomyslicie pierdolniety... itp ale mysle czemu nie ? Co o tym myślicie ? Ps. Czy ew. Moge prosic o wasza pomoc ? Jakies pomysly...? Myslalem czy na paru autach nie napisac na przeenich szybach czegos i zwolac wszystkich pod pretekstem konkursu... potrakrujxie prosze to powaznie Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 no spoko tylko czy to jej zapasuje taka formula moze by woala na romantycznej kolacji itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Chlopaki taka sprawa.... mam zamiar oświadczyć sie mojej Martynie zawsze jak gdzies bylismy to nie bylo czasu itp. Mam zamiar do piatku zakupic ringa i mysle czy by nie dalo zrobic tego na zlocie... wiem pomyslicie pierdolniety... itp ale mysle czemu nie ? Co o tym myślicie ? Ps. Czy ew. Moge prosic o wasza pomoc ? Jakies pomysly...? Myslalem czy na paru autach nie napisac na przeenich szybach czegos i zwolac wszystkich pod pretekstem konkursu... potrakrujxie prosze to powaznie Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 no spoko tylko czy to jej zapasuje taka formula moze by woala na romantycznej kolacji itd łona lubi audi także sto lat zaśpiewamy:decayed:, a co do wesela jak pojedzie pociąg to się dołączymy:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 a co do wesela jak pojedzie pociąg to się dołączymy:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Taaa. A orkiestra bedzie rżneła... :grin: Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 osama, pomożemy Ci, tak jak wspominałem przez telefon, coś się wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja dołączę się do pomocy przy zaręczynach:kox: a na weselu jak orkiestra zagra "a teraz idziemy na jednego" to się wszyscy za stoły wbijemy i po jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Na piątek na sobote siedem zgrzewek mineralnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Mineralnej zgrzewa tez jest. A co jak sie bawic to sie bawic Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie http://img.tapatalk.com/d/13/07/31/uzu4u5es.jpg Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ja film chciałem kręcić :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 A tu ujecie nr 2 Caly koszyk chlania Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie http://img.tapatalk.com/d/13/07/31/uzu4u5es.jpg Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ja film chciałem kręcić :polew::polew: Masz pecha ze trafiles pokoj ze mna Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi