kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oli daj mi adres, wyśle Ci mojego trampka do prania, coś go tą wódką uj***ł, zamiast wychylić ze mną jaworem i syskiem, to pod stól pizgłeś prosto mi na trampka I na dodatek ogorkowa wylał To to to!! ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- GDZIE BROŃ BOŻE , ogórkową piłem pozniej czystą lali to organyzm odmawiał a polewali dalej to młody głupi wylał 2 kolejki:facepalm::facepalm: Ps. To tam pił jawor z nami ? bynajmniej tak mi się wydaje i była to ogórkowa na pierdylion procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 GDZIE BROŃ BOŻE , ogórkową piłem pozniej czystą lali to organyzm odmawiał a polewali dalej to młody głupi wylał 2 kolejki:facepalm::facepalm: Ps. To tam pił jawor z nami ? Dzień dobry:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki Nie byl, spałem obok i nie moglem zasnąć przez to walenie w drzwi i okna :/ Naciapane z sedesu ... Tylko, że Mefjowi nie otworzył czornego kumpel, a MAGIC był w pokoju z Olim i kkrawatem dwie różna historie, ten sam finał. Najlepsze, wchodzę rano do magica, oliego i krawata, zapalam światło, magic się podnosi i do oliego z ryjem: "OSAMA I TAK CIE za***rdoli" <------ YEBŁEM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ogórkową itd pamiętam , pozniej po czystej straciłem kontakt ze światem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki Nie byl, spałem obok i nie moglem zasnąć przez to walenie w drzwi i okna :/ Naciapane z sedesu ... Tylko, że Mefjowi nie otworzył czornego kumpel, a MAGIC był w pokoju z Olim i kkrawatem dwie różna historie, ten sam finał. Najlepsze, wchodzę rano do magica, oliego i krawata, zapalam światło, magic się podnosi i do oliego z ryjem: "OSAMA I TAK CIE za***rdoli" <------ YEBŁEM!! Hehrhehehe, jeblem z krzesła :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 http://img153.imageshack.us/img153/6193/uz5r.jpgtaka ruina ze mucha nie siada:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 GDZIE BROŃ BOŻE , ogórkową piłem pozniej czystą lali to organyzm odmawiał a polewali dalej to młody głupi wylał 2 kolejki:facepalm::facepalm: Ps. To tam pił jawor z nami ? Bo trzeba umieć pić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzieki Panie i Panowie za zlocik Trzeba sie teraz na zimowy szykowac choc by TAAAAAAAAAAAAAKI c**j na c**ju stawal to bede Hiszpan dzieki za rolke Jednak to moje padlo jeszcze cos jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 również dzięki wszystkim za imprezke Pozdrowienia dla kolegi który przyniósł własny alkohol (przypalanke chyba) smaczna była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 GDZIE BROŃ BOŻE , ogórkową piłem pozniej czystą lali to organyzm odmawiał a polewali dalej to młody głupi wylał 2 kolejki:facepalm::facepalm: Ps. To tam pił jawor z nami ? Hahaaha A ja Wam powiem, ze nic nie wiem na temat walenia do drzwi. Odprowadzilismy admina, sprobowalismy jeszcze raz namowic jego dziewczyne na nocleg u nas (nie zgodzila sie ), grzecznie zdjalem butki, wlaczylem TV i razem ze szwagrem zasnelismy nim zdarzylismy sie zorientowac jaki film leci w TV. W sobote bylem niedopity ale za to po piatkowej imprie u kaja i po tej wodzie z gwinta do 16 godziny tak mnie leb napierdzielal, ze zyc sis nie dzialo hah Podpuscili mnie na wode.. z gwinta, a rano szwagier jechal, bo jedziem 0, 6 wydmuchalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzieki Panie i Panowie za zlocik Trzeba sie teraz na zimowy szykowac choc by TAAAAAAAAAAAAAKI c**j na c**ju stawal to bede Hiszpan dzieki za rolke Jednak to moje padlo jeszcze cos jedzie Co wy tam macie? 2.7? to jest ESA? Nie to jest 2,5 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mając 15lat na karku to cięzka sprawa Ale musze przyznać , takiej ilości rudej i innych specyfikow to jeszcze nigdy nie przyjałem . Mega udany zlocik :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 również dzięki wszystkim za imprezke Pozdrowienia dla kolegi który przyniósł własny alkohol (przypalanke chyba) smaczna była trzeba dać przepis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 GDZIE BROŃ BOŻE , ogórkową piłem pozniej czystą lali to organyzm odmawiał a polewali dalej to młody głupi wylał 2 kolejki:facepalm::facepalm: Ps. To tam pił jawor z nami ? Bo trzeba umieć pić :polew: Cwiara mistrz picia.. Ale gwozdzia takiego przybiles, ze od stolu Cie uwolnic nie mogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzieki Panie i Panowie za zlocik Trzeba sie teraz na zimowy szykowac choc by TAAAAAAAAAAAAAKI c**j na c**ju stawal to bede Hiszpan dzieki za rolke Jednak to moje padlo jeszcze cos jedzie Co wy tam macie? 2.7? to jest ESA? Nie to jest 2,5 TDI Beka ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mając 15lat na karku to cięzka sprawa Ale musze przyznać , takiej ilości rudej i innych specyfikow to jeszcze nigdy nie przyjałem . Mega udany zlocik :banan: Oj mama bedzie lac po d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ale diesel Syśka drze się cudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzieki Panie i Panowie za zlocik Trzeba sie teraz na zimowy szykowac choc by TAAAAAAAAAAAAAKI c**j na c**ju stawal to bede Hiszpan dzieki za rolke Jednak to moje padlo jeszcze cos jedzie Co wy tam macie? 2.7? to jest ESA? Nie to jest 2,5 TDI Beka ze mnie jak co druga osoba tak myslała:decayed: i co ESA??? no ESA:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Duds, te slowa padly na obwodnicy A osoby ktore uwazaja ze jedyne sluszne kola do jazdy po nasych drogach to 15/16" niech zaluja ze nie jechaly i nie wracaly z nami Uwierzyly by ze sie naprawde da i to zdrowo dop****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Duds, te slowa padly na obwodnicy A osoby ktore uwazaja ze jedyne sluszne kola do jazdy po nasych drogach to 15/16" niech zaluja ze nie jechaly i nie wracaly z nami Uwierzyly by ze sie naprawde da i to zdrowo dop****** dało sie dało.... słowa z CB ,,, tylko zebyscie sie tymi A4 nie pozabijal'' po drodze na sam koniec jadac z Olim zapałało sie B5 2,5 TDi:decayed: chciał sie brac, ale dostał sromotny wpi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi