Vego Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Witam chcialbym zapytac odnosnie nowych amortyzatorow Ktos poleca jakas firme? ew moze ktos z forum sprzedaje? mam seryjnie amortyzatory i sprezyny do rantu blotnika okolo 69 cm jest a czuc na drodze ze juz sie nie trzyma autko po zimie chyba polecialy amorki, lato kapcie szersze wiec nosi troche chcialbym niunie tez delikatnie opuscic okolo4 cm co o tym myslicie? ;d
andzia883 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ja moge polecic amorki sachs juz troche tys zrobilam na nich i sa ok:wink:
Vego Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Opublikowano 1 Maja 2013 Koledzy/ Kolezanki nikt jeszcze nie podpowie mi cos w tym temacie ? ;d za podpowiedz dziekuje
kandrzej Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Też zamontowłem dzisiaj sachsa - zobaczę jak będzie. Wcześniej był bilstein -polecam.
jarek12 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Najlepiej kup amorki z salonu i na pewno bedą dobre. Ja w swoim avancie właśnie wymieniam fabryczne po 300 tysiacach kilometrów. Zakupiłem Sachsa i mam problem z identyfikacją. Szczególy 6 tematów niżej Amartyzatory_idnetyfikacja. Pozdrawiam,
Vego Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Kolego nie mam zamiaru kupywac anorki na 300k km .... ;d nie mam zamiaru tyle zrobic xd
makovic Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja polecam kayabe Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
mateusz16 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam wszystkich, jeśli już chodzi o amortyzatory to mam pytanie, żeby wymienić z tyłu amorki muszę rozbierać boczki w bagażniku czy dostane się do nich zdejmując nadkola? Może mi ktoś rozjaśnić ten temat Z góry dziękuje
janusz_stg Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 mateusz16 aby dostać się do amortyzatorów trzeba wymontować boczki ale w kabinie a nie w bagażniku.Tu wszyscy piszą boczki a tak naprawdę chodzi o te elementy tapicerki na których z reguły leży pas.Między oparciem fotela a uszczelką nadkola. Sam Naprawiam - Wymiana amortyzatora tył Audi A4
Banan Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 w B6 mocowanie amortyzatorów jest w nadkolu dostępne od zewnątrz , 2 śruby - nic w środku nie musisz rozkręcać
janusz_stg Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 mateusz16 nie zerknąłem ,że masz b6 sorry.
Banan Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 mateusz16 nie zerknąłem ,że masz b6 sorry. można dodać że odkręcenie tych dwóch śrub w sedanie B5 , jest strasznie upierdliwe bo nie ma miejsca , grzechotka przeskakuje o dwa , trzy ząbki - reszta pikuś
Rekomendowane odpowiedzi