snajper1998 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam! Jak wiadomo moja była a4 b7 trafiła w dobre ręce do Sevesa a ja musiałem zakupić jakieś wozidło. Ze względu na małego potomka auto musiało być w kombi i słusznych rozmiarów. Myślałem nad A6 3.0 TFSI ale niestety upatrzony egzeplarz okazał się troche w słabym stanie dodatkowo spalanie "zabiło". Po czterech dniach za Odrą udało mi sie kupić furkę która mam nadzieję zostanie ze mna na długo. Rok: 04. 2010 Silnik: 3.0 TDI 239KM CDYA Quattro Kolor: szary, srebrny (?) metalik Wyposażenie: - Pełny pakiet S-LINE zewnętrzny i wewnętrzny (czarny sufit , fotele pełne skórzane , zawiecha , łamana kiera z łopatkami itd.) - Tylnie lampy LED, przednie LED drl - Bixenony - Klimatyzacja Plus - nawiewy w słupkach - Kolorowy komputer - składane i dzielone oparcie tylniej kanapy - Nagłośnienie Bose Surround Sound - Duża Nawigacja MMI plus z obsługą głosową 3G - SDS - Bluetooth - Audi parking system tył z wizualizacją na MMI - 19 fele opony 255/35 - Czujnik zmierzchowy świateł - Sensor deszczu - Elektrycznie regulowane i podgrzewane i składane lusterka - ogrzewane dysze spryskiwaczy - Reflektory przeciwmgielne - Elektroniczny hamulec ręczny - Podłokietnik przedni i tylny - Servotronic - wspomaganie układu kierowniczego zależne od prędkości jazdy - Elektryczna regulacja podparcia odcinka lędźwiowego kręgosłupa dla siedzeń przednich - Funkcja wychodzenie z domu - "Leaving Home" - Funkcja przychodzenia do domu - "Coming Home" - elektryka szyb - zawias 1BV - duze hamulce TO DO LIST -kompletny wydech ala S6 plus duzy IC i program - dyfuzor tylnego zderzaka od s6 albo rzezba obecnego sam nie wiem - przyciemnienie szyb - aktualizacja , spolszczenie i nowe mapy w MMI - fototermiczne lusterko - grzane d*py - jakies fele na zime - oswietlenie wnetrza led - moze kamera cofania - tv w zaglowkach - i pewnie jeszcze inne Narazie wykonane: -oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED - troche pier**l odblokowanych vagiem (test wskazowek predk i obrot, znizajace lusterko w czasie cofania, oblokowanie ogladania dvd w czasie jazdy, ukryte menu mmi, stan aku, brak infa o niezapietych pasach...) Jak narazie jezdzi sie super , brakuje mocy w porownaniu do poprzedniej fury a i spalanie 2 litry większe no ale mam nadzieję że już niedługo to ogarnę
milart Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ładna sztuka. Jak na "Tatowóz" to już można tym pojeździć a po programie będzie jeszcze lepiej. Polecałbym jednak trochę węższe kapcie bo przy stosunku takich gabarytów samochodu do mocy to musi trochę zamulać no i aquaplaning przy większych prędkościach też zapewne się pojawia. Gratulacje i bezawaryjności:gicior:
snajper1998 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 ładny kolor. to nie jest grafitowo szary? LY7G widnieje jako oznaczenie koloru i jest to chyba grey ale sam nie wiem , ja rozrozniam 3 kolory ---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ---------- Ładna sztuka. Jak na "Tatowóz" to już można tym pojeździć a po programie będzie jeszcze lepiej. Polecałbym jednak trochę węższe kapcie bo przy stosunku takich gabarytów samochodu do mocy to musi trochę zamulać no i aquaplaning przy większych prędkościach też zapewne się pojawia. Gratulacje i bezawaryjności:gicior: wiesz moja a4 miala 311 km , nie wyobrazam sobie aby ta miala miej , co do opon to ta szerokosc jest dedykowana do tych felg- wlepa na drzwiach ---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- Ładna sztuka. Jak na "Tatowóz" to już można tym pojeździć a po programie będzie jeszcze lepiej. Polecałbym jednak trochę węższe kapcie bo przy stosunku takich gabarytów samochodu do mocy to musi trochę zamulać no i aquaplaning przy większych prędkościach też zapewne się pojawia. Gratulacje i bezawaryjności:gicior: wiesz moja a4 miala 311 km , nie wyobrazam sobie aby ta miala miej , co do opon to ta szerokosc jest dedykowana do tych felg- wlepa na drzwiach
Maniek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Graty zakupu, auto Powodzenia w modach i bezawaryjnosci zycze
jedrekx Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 muszę zobaczyć jaki mój ojciec ma kolor w Q7 bo wydaje mi się, że ten sam a na 255/35 spokojnie da radę jeździć..
David Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 marzenie swietny kolor kiera w standardzie ? az dziw bierze ze nie ma grzanych foteli...
dziadek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Śliczna , co wam powiem to wam powiem ale c6 polift do mnie bardziej przemawia niż c7
peter22 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 furka daje rade , plany do modzenia tez zacne .
milart Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Śliczna , co wam powiem to wam powiem ale c6 polift do mnie bardziej przemawia niż c7 Coś w tym jest. Z A4 B8 jest podobnie. Nowe tracą coś z charakteru.
snajper1998 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 marzenie swietny kolor kiera w standardzie ? az dziw bierze ze nie ma grzanych foteli... kiera w standardzie jakis special edition audi tt s-line czy jakos tak
seves Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Piękna jest:kox: świetny kolor:wink: jeden z nielicznych s-linów poliftowych jakie widziałem Niech Ci służy Łukasz i oby wszystkie zaplanowane mody wyszły co najmniej tak dobrze jak planujesz:naughty: (czyt. moc i moment:decayed: ) bo myślę że uda Ci się wykrzesać więcej niż 310 i 600
snajper1998 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Piękna jest:kox: świetny kolor:wink:jeden z nielicznych s-linów poliftowych jakie widziałem Niech Ci służy Łukasz i oby wszystkie zaplanowane mody wyszły co najmniej tak dobrze jak planujesz:naughty: (czyt. moc i moment:decayed: ) bo myślę że uda Ci się wykrzesać więcej niż 310 i 600 dzieki wielkie , mysle ze mody zrobie u rogala
rafi a4 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Auto piękne, ale gumy z tyłu... -o co kamam
snajper1998 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 z przodu mam bridgstone a z tylu micheliny no i wjechalem gdzies i z jedej z tylu schodzilo mi powietrze , a ze w zapasie mam 5 fele nowke z nowka pirelli to zaminilem , musze podjechac do wulkanizatora zeby wywazyc kola i zeby zobaczyli w jakim satnie sa te opony. ale narazie kuzwa nie da sie dostac , wszyscy wymieniaja opony tak wogole co lepsze pirelli p zero czy bridgstone potenza ?
szymeniu Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Spoko furr, ale te felgi to styrane trochę
Rekomendowane odpowiedzi