afroo. Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) DP oraz końcówki siedzo. Foty na szybko u rodziców, fura brudna, co robisz jak nic nie zrobisz. Wizualnie zostałem zaspokojony. Przynajmniej dopóki końcówki czyste. Dźwięk po wywaleniu kata, który swoją drogą po oględzinach był w bdb stanie, delikatnie bardziej basowy. Furka jakby delikatnie żwawsza, reakcja na gaz jakby szybsza. Często zauważalny metaliczny dźwięk po montażu dp u mnie nie występuje. Jedynie trochę intensywniej czuć spaliny za samochodem. Teraz znaleźć trochę czasu i jeszcze trochę więcej $$$ na softa bo fura wygląda na szybszą niż w rzeczywistości jest. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez afroo.
robertjudi Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Końcówki mega robota. Dużo pierdzielania się z wstawieniem dp? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
qruku Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Bardzo ładnie siadło cały czas mam rozkmine u siebie czy zostać przy pojedynczych czy wstawić podwójne, dzisiaj mi bliżej do podwójnych co to za końcówki wrzuciłeś ?
afroo. Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 Godzinę temu, robertjudi napisał: Dużo pierdzielania się z wstawieniem dp? Trochę roboty jest. Rozpięcie wydechu na łączeniu przed środkowym tłumikiem, odkręcenie kata od turbo, wyciągnięcie puchy filtra powietrza, zsunięcie ze śrub turbo i wyciągasz górą. Godzinę temu, qruku napisał: co to za końcówki wrzuciłeś ? Custom od blade13. ; )
m-nokian Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Końcówki spoko ale czy nie za duże do tej dokładki? Nie było problemu z poziomowaniem? Wygląda jak by delikatnie krzywo ustawione byly. Pytam bo u mnie też czeka dokładka z S4
afroo. Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Wchodzą idealnie. Większe też pakują do tej dokładki, co kto woli. Są równo spasowane, kwestia zdjęcia ze srajsunga. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez afroo.
afroo. Opublikowano 14 Października 2017 Autor Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Nic się nie dzieje. Czasem myjemy. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez afroo.
FroS-t Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Idzie pora roku gdzie bez takiego prewasha ciężko będzie utrzymać auto bez rys
afroo. Opublikowano 14 Października 2017 Autor Opublikowano 14 Października 2017 Gdyby tylko tło było nieco lepsze to pokusiłbym się o zgłoszenie do kalendarza. Nie było jeszcze takiego foto jak dobrze pamiętam.
Aleq Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 8 godzin temu, afroo. napisał: Gdyby tylko tło było nieco lepsze to pokusiłbym się o zgłoszenie do kalendarza. Nie było jeszcze takiego foto jak dobrze pamiętam. Nie było, zawsze to coś nowego. A co do tła to nie jest złe. Dla mnie foto jest bomba:) Tak samo jak i auto. Szerokości i bezawaryjności. Co do kalendarza przemyśl to.
HOLMATRO Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Ładny projekt, przejrzałem, poszło PW z kilkoma pytaniami ?
afroo. Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Była przerwa. Graty się zbierały. Trza coś tam wreszcie powkładać przez zimę. Wpadło lustro wsteczne czarne fotochrom z kompasem. Taka w sumie zachęta na więcej czarnego środka. Zobaczymy. Długo szukane nakładki chrom na pedały, ciężko to dorwać w wersji pod automat. Soczewki B8.5 z kropkami już są od pewnego czasu. Na wiosnę będzie robione z bixami. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez afroo.
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Myślę coraz intensywniej nad zmianą felunku na nowy sezon. Byłby ktoś chętny na felgi z oponami? Parametry rolek na foto, opony Uniroyal RainSport3 235/35. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez afroo.
daglas Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zmieniaj natylko jakies czarne,bandycko wtedy wyglada grafit to chyba najlepszy kolor jaki mozesię byc i wizualnie i uzytkowo.
KoJ@K Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Gdybym miał czarne lub jakieś ciemne auto to robilibym machniom, bo jak sam widziałeś do tej jasnej budy średnio to wyglądało
blade13 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Ile za lustro dales jesli mozna wiedziec, bo mam bez kompasu a w sumie fajnie by bylo miec P.S. moje koncowki mega siadły u Ciebie !! Edytowane 22 Stycznia 2018 przez blade13
afroo. Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: Gdybym miał czarne lub jakieś ciemne auto to robilibym machniom, bo jak sam widziałeś do tej jasnej budy średnio to wyglądało Gdybyś miał jeszcze ten cal więcej to może... 12 minut temu, blade13 napisał: P.S. moje koncowki mega siadły u Ciebie !! Co prawda to prawda.
KoJ@K Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cal więcej, ale w którą strone ? Zeby bylo 10J czy 20' ?
Rekomendowane odpowiedzi