duffy Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No to są już pomalowane A zderzak był u jakiegoś handlarza na poznańskiej giełdzie. jadę odebrać Gril w polysk? ramka i znaczek w połysk, siatka w strukturę nie wiem co z tylnym znaczkiem, na pewno czarny ale w połysku chyba nie ma na allegro? strasznie skrzypi mi jedna z tylnych sprężyn, jak to zniwelować? jakiś olej, smar miedziany albo coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Gwint AP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 no:facepalm: dość mocno teraz skręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mój tata mial w sharanie gwint kw nowe i tez skrzypial aż go wyebal, możliwe że nic na to nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ja kupilem 3 dni temu zdezio z rs4 za 600zl z allegro,koles mial wystawione kratki ale jak wyslalem pw to okazalo sie ze mial tez zdezia...duffy jak masz od gory progi latane na klej czy nitonakretki?zrob foto po otwarciu drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 duffy jak masz od gory progi latane na klej czy nitonakretki?zrob foto po otwarciu drzwiChodzi Ci o mocowanie progu plastikowego do karoserii pod tą ozdobną listwą? Ma na śruby jak ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 duffy jak masz od gory progi latane na klej czy nitonakretki?zrob foto po otwarciu drzwiChodzi Ci o mocowanie progu plastikowego do karoserii pod tą ozdobną listwą? Ma na śruby jak ori dokladnie o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 tak jak max napisał: krzysiek nie chcesz odsprzedać tego zderzaka? ---------- Post dopisany 29-05-2014 at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2014 at 20:54 ---------- powoli ale do przodu, zrobiona geometria (przód w 2 stopniowym negatywie), przegląd śpiewająco (dosłownie bo tak sprężyny skrzypią) wpisany w papiery oryginalny silnik i audi już nie jest dieselem grill w nowych barwach, ramka i znaczek w połysku, siatka odmalowana farba strukturalną jutro jadę wreszcie przerejestrować i zamówię od razu małą rejkę na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Mala rejke na tyl czy chodzilo Ci o kwadrat:myśli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 fiu fiu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mala rejke na tyl czy chodzilo Ci o kwadrat:myśli:No przecież klapę US ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 na placu boju: audi wypluło fmic, coolery z rs4 przymierzone, wyrysowane i we wtorek może uda się dospawać odpowiednie mocowania dziury w tylnej części (pamiątki po poprzednim właścicielu wyrównane, zaspawane i zabezpieczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A sam silnik masz tam z S4 czy RS4? Nie myslales nad inna jednostka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ogr nie w temacie widze, duffy swoją eske wpakowal w skorupe rs`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ale plany sa ponoć na moc równa lub wyższa rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ma k04, celuje w 4xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Będzie szło jak przecinak. Szkoda ze nie miałem sosu bo tez na ta bude się czailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 na placu boju: audi wypluło fmic, coolery z rs4 przymierzone, wyrysowane i we wtorek może uda się dospawać odpowiednie mocowania http://s15.postimg.org/kn3p8ejiy/WP_20140609_003.jpg dziury w tylnej części (pamiątki po poprzednim właścicielu wyrównane, zaspawane i zabezpieczone. http://s15.postimg.org/bthe51ly2/WP_20140609_009.jpg Ja tych dziur nie robiłem Tak wgl. to teraz srebrna buda mi się bardziej podoba niż moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Max przestan cpac bo niebieski o niebo lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Musze znalezc chwile i wpasc w koncu do Was ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi