OGr Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Spytaj Gwertego czy czegoś nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 pi9eka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 mojej pani się trochę brokatu pod maską rozlało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sengoku Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ten zbiornik G12 jakoś nie pasuje do całośći:decayed: A co to za osłona na zbiorniku od wspomagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Osłoną zbiorniczka wspomagania ;-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 fajne koło to chiczyk czy ori? china sesja- zapomnijcie, nie da rady, nie umiem Kolego jak to z trwałością biorąc pod uwagę nasze "cudne" drogi ja latam trzeci miesiąc na chińczykach na oponach 215/35 i nic sie nim nie dzieje a śmigam po 400km tygodniowo, po średniej jakości drogach:wink: Daffy Eska piękna, pamiętając żółtka, wiem że bedzie tylko lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Osłoną zbiorniczka wspomagania ;-)Naciapane z sedesu ... To wiem, ciekawi mnie tylko z jakiego auta ta osłona:wink: Bo u mnie jes zdecydowanie inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Osłoną zbiorniczka wspomagania ;-)Naciapane z sedesu ... To wiem, ciekawi mnie tylko z jakiego auta ta osłona:wink: Bo u mnie jes zdecydowanie inna w passatachh b5 fl były takie napewno:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 To wiem, ciekawi mnie tylko z jakiego auta ta osłona:wink: z audi S4/RS4 b5:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jakoś nie do koćna bo u mnie jest ta mała... A w poliftach jak oglądałem to też jest ta mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 4B0422569B dziękuję, dobranoc:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 To wiem, ciekawi mnie tylko z jakiego auta ta osłona:wink: z audi S4/RS4 b5:wink: a w poliftach nie bylo takich oslon? Mam wlasnie taka sama duffy chyba zes przesadzil z tym brokatem co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 To wiem, ciekawi mnie tylko z jakiego auta ta osłona:wink: z audi S4/RS4 b5:wink: a w poliftach nie bylo takich oslon? Mam wlasnie taka sama duffy chyba zes przesadzil z tym brokatem co? osłony były wyblakłe i brzydkie, teraz jest sweetaśnie ta osłona nad filtrem jest pęknięta i będzie wymieniona jak mi się gdzieś trafi a tą po prawej też chcę zmienić na tą większą, po wymianie zostaną czarne a brokat tylko przy"Y" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 To wiem, ciekawi mnie tylko z jakiego auta ta osłona:wink: z audi S4/RS4 b5:wink: w zwykłych A4 B5 tez była taka osłona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 panie felgi normalnie:jerk: jak i cała reszta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Płyn w układzie wspomagania był chyba jeszcze z fabryki:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi