Gibons Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) WitamSamochód zakupiłem 26 lutego 2013r z przebiegiem 140tyś. Samochód pochodzi z Polskiego salonu. Rocznik 2008 ale po VIN model 2009rWyposażenie:- Silnik CAGA 143KM + Nowa Turbina CAHA + Program Dynosoft - 206KM 420Nm - Hamulce S4 Przód 345mm Tył 330mm- Reflektory Bixenon Plus.- Światła Do Jazdy Dziennej LED- Tylne Lampy Led Neon (2013r)- Halogeny LED Z Opcją Doświetlania Zakrętów.- Zawieszenie S-Line 1BE - Utwardzone- Podsufitka Czarna S-Line- Listwy Progowe Wewnętrzne S-line- Listwy Progowe Zewnętrzne S-Line- Klimatyzacja 3 Strefowa- Wydech Podwójny Z 3.0TDI- Servotronic - Wspomaganie Zależne Od Prędkości Samochodu- Fotele Sportowe Skóra + Alcantara - Pełna Elektryka, Pompowane etc- Kierownica 3-Ramienna Multifunkcyjna S-Line Ścięta Z Białą Nicią.- Gałka Zmiany Biegów S-line Z Białą Nicią.- Zmieniarka 6CD- Immobilaizer- Alarm (nie fabryczny)- Gniazdo Zasilające 230V W Tylnej Konsoli Środkowej.- Kolorowy FIS- Asystent Zmiany Biegów- 4x Elektryczne Szyby- Navigacja MMI 2G - Polskie Menu + Mapy 2014r- Elektrycznie Sterowane, Podgrzewane, Składane Lusterka Z Fotochromem (Samo Ściemniające Się).- Lusterko Wew Fotochromatyczne- High Beam - Asystent Świateł Drogowych.- Nagłośnienie Bang & Olufsen + Profesjonalnie Wygłuszone Wszystkie Drzwi.- Homelink - Otwieranie Bramy Wjazdowej/Garażowej.- Audi Drive Select (Sterowanie układem kierowniczym oraz silnikiem)- Audi Side Assist (Asysten Pasa Ruchu)- Audi Parking System Z Wizualizacją Na MMI - Przód + Tył- Poduszki Powietrzne- ISOFIX (Przód + Tył)- ABS- ESP- EBD- ASR- Coming Home / Leaving Home- Pakiet Oświetlenie Led Ambiente- Pakiet Schowek- Pakiet Optyczny- Needle Sweep- Srebrne Relingi Dachowe- Elementy Dekoracyjne Aluminium Hologram- Zmienna Koncepcja Bagażnika Z Systemem Prowadnic. (Szyny, Belki, Uchwyty)- Podgrzewana Przednia i Tylna Szyba- Elektrycznie Otwierana i Zamykana Klapa - Kluczyk lub Przycisk- Tempomat- Czujnik Zmierzchu- Czujnik Deszczu- Czujnik Jakości Powietrza- Czujnik Wilgotności- Centralny Zamek Z Funkcją Uchylania/Domykania Szyb- Elektryczny Hamulec Ręczny- Wyłacznik AIR BAG ON/OFF- Podłokietnik Przód.- Podłokietnik Tył Z Uchwytami Na Dwa Kubki. (McDonalds)- 3 Gniazda Zapalniczki Przód, Podłokietnik, Bagażnik.- Wyjście AUX W Podłokietniku.- Dzielona Tylna Kanapa.- Dodatkowa Wykładzina Bagażnika Audi- Gumowa Wykładzina Bagażnika- Brak Oznaczenia Pojemności i Modelu- Koło Dojazdowe Zapasowe 19 Cali- Zestaw Naprawczy + Kompresor.- Koła Lato - 245/35/19 GoodYear Eagle F1 Asymetric 2- Koła Zima - 245/40/18 Dunlop Winter Sport 3DPlanowane Zmiany:- Podsufitka S-Line Done- Listwy Progowe S-Line Done- Listwy Wewnętrzne S-Line Done- Znaczki Na Błotniki S-Line Done- Tylny Zderzak S-Line Done- Dyfuzor Na 2 Rury S-Line Done- Wydech Od 3.0TDI Done- Przedni Zderzak S-Line Done- Przyciski Sterowania Chrom Polift 2013r Done- Lampy Neon Tył Done- Zmiana Oświetlenia Na Led Done- PDC Przód Done- Audi Drive Select Done- Tempomat Done- Kierownica S-Line Ścięta Done- Heble S4 Przód 345mm Tył 330mm Done- Nakładki S4 + Podstopnica.- Led W Halogenach Done- Program + Turbo CAHA Done- Intercooler 3.0TDI Done- Felgi S5 19Cali Done- Profesjonalne Wygłuszenie DrzwiDone- Bluetooth Done- Fotele Od S4 ? Edytowane 17 Listopada 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Gratulacje. Super auto i wyposażenie:wink: Powodzenia w modzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolot Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Gratki furacza.Wypasiona b8-czka.Bezawaryjności:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajna i wypasna sztuka ....... ten drugi alarm Powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Piekna sztuka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dzięki Panowie P.s Grześ tych dodatkowych alarmów mam 3szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 jak na audi z polskiego salonu to nieźle wypasione. Ktoś się wykosztował Furka Kox powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mam Fakturkę z zakupu na 200tyś więc faktycznie ktoś sporo kasy wyłożył. ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Do samochodu dostałem jeszcze bagażnik na dach + box otwierany na dwie strony. Przyda się na jakiś dłuższy wyjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Gratulacje. Super autko! Jak założysz czarną tapicerkę i będziesz te 3 alarmy woził ze sobą to mam labradora biszkopta i jedno wejście do bagażnika to 30min odkurzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Spoko te alarmy działają tylko na posesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autko bomba, ale co ty temu zwierzakowi z uszami(i z brzuchem) zrobiłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaiserman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Bardzo ładny super fura zazdroszcze Nagłośnienia Bang & Olufsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Graty zakupu, oby służyła. Dobre wyposażenie jak na PL - konfiguracja prawie taka jak u mnie. Zastanawia mnie tylko ta podgrzewana przednia szyba w b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wydaje mi się że wszystkie to mają, albo tylko te które mają klimę 3-strefową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Bardzo ładna i wypas też niczego sobie:wink: niech się dobrze wozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wydaje mi się że wszystkie to mają, albo tylko te które mają klimę 3-strefową. To jest przycisk nie od ogrzewanej szyby (bo takiej nie ma wogóle) tylko tzw. odraszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wreszcie pokazałeś nabytek Graty zakupu jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wydaje mi się że wszystkie to mają, albo tylko te które mają klimę 3-strefową. To jest przycisk nie od ogrzewanej szyby (bo takiej nie ma wogóle) tylko tzw. odraszanie Oj tam zwał jak zwał ważne że szyba przejrzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wydaje mi się że wszystkie to mają, albo tylko te które mają klimę 3-strefową. To jest przycisk nie od ogrzewanej szyby (bo takiej nie ma wogóle) tylko tzw. odraszanie Oj tam zwał jak zwał ważne że szyba przejrzysta O to mi właśnie chodziło, podgrzewana tylko w A8 jako opcja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi