jozek726 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 ale do Cro możesz tak lecieć nic to nie przeszkadza gorzej na OEM to wstyd
Reggi Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Ten znaczek dope mi sie nie widzi jakos... Podzielam zdanie.
peacenotwar Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 A ja powiem, że mi się dope podoba ^^ To tylko samochód i bycie jakimś mega poważnym na jego temat też się mija z celem.
KoJ@K Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Lux audina, kolko dobre, (noo moglo by tu byc o cal wieksze) tylko te opony troche kluja w oczy.
Armi Opublikowano 18 Października 2014 Autor Opublikowano 18 Października 2014 B6 aktualnie jest u lakiernika. Malowany nie tylko tył ale i przód (był cały w odpryskach od kamyczków). Mam nadzieję, że uda się wyjechać na zakończenie sezonu. Opony są jakie są (18" wygląda na 19") ale dojdą dystanse z przodu i z tyłu i zacznie wyglądać. A później będę myślał o zwiększeniu mocy tzn GTB22.
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 To az tak na grubo pojdziesz? Sam bedziesz ogarnial czy gdzies oddajesz?
Armi Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Większość rzeczy mechanicznych robię sam. W A3 GTB17 montowalem sam to i w B6 GTB22 ogarnę. Tak samo fmic-ki, wydechy, polerki, zawieszenia, wymienialem tez silniki. Komuś oddaje jak nie mam czasu. A jesli chodzi o przerobienie turbo to pewniaki ma min. juby_p i Spanky (od Krzyska, ktorego nicku nie moge sobie teraz przypomniec).
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Robione samemu (przeważnie nawet mimo trudności, które stają na drodze) cieszy w... dużo dużo bardziej, przynajmniej mnie - wtedy jest dopiero satisfekszyn.
RicS3 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Robione samemu (przeważnie nawet mimo trudności, które stają na drodze) cieszy w... dużo dużo bardziej, przynajmniej mnie - wtedy jest dopiero satisfekszyn. Zgadzam się w 100%...ale często gęsto co raz mniej czasu już zostaje żeby coś samemu pomodzić:/
KoJ@K Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 To ja wtedy przekładam na moment w którym wygospodaruje się coś czasu na to.
Adasko19 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Genialny Avant :-) może mój kiedyś tak będzie wyglądał :-D Wysłane z Xperii
Armi Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 Byłem sprawdzić jak przebiegają prace przy lakierowaniu. Wyszło ekstra Jak widać, prawa lampa zaparowana ale doktor Gwerty już się nią zajmuje. Na początku przyszłego tygodnia odbiór.
KoJ@K Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 No nie wierze, pasta 3M u lakiernika. co malowales?
Bielun22 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Świeci się jak psu ... ahhh to koło...
Armi Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 No nie wierze, pasta 3M u lakiernika. co malowales? Wszystko oprócz dachu. Przód był tragiczny już momencie kupna - maska, zderzak i błotniki całe w białych odpryskach od kamyczków. Tył był do malowania bo gość nie wyhamował. Trzeba było pomalować i przód i tył, więc żeby nie było łat to pomalowałem cały. Świeci się jak psu ... ahhh to koło... Dostanie jeszcze wosk na zimę od razu jak go odbiorę.
KoJ@K Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Po odbiorze i polerce lakiernikowej to w dobrym wypadku conajmniej pasowalobh auto finiszem chociaz przejechac.
Armi Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Ten samochód przestał większość sezonu ale żeby nie było, że nic się nie dzieje. Wykorzystując to, że stał wreszcie udało się ogarnąć lampy - nowe soczewki i parowanie. Oczywiście zrobił to Gwerty. Do długich kupiłem żarówki doświetlające o barwie 5k (nie ma już żółtej poświaty po włączeniu bix-ów) Wygląda to tak (zdjęcia w A3 ale w B6 jest identycznie): Zrobiłem kilka przymiarek dystansów, tył ma wyglądać mniej więcej tak: Dziś przyszły: 20mm na tył, 13mm na przód - idę montować, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Bielun22 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) dawaj cene na pw ile i gdzie kupiłeś dystanse ..ja też chyba zmienie na cool blue bo nightbreak jakieś lipne Edytowane 10 Listopada 2014 przez Bielun22
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Noi elegancja bedzie, od kogo w końcu brałeś dystanse?
Rekomendowane odpowiedzi