anderllh Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 @ Grzegorz Kolego 2 zasadnicze pytanka 1) co z BEX'a w serii byłbyś w stanie wytargac i w jakich dolarach ? 2) po zaqłożeniu FMIC DP i Wydechu 2.5- 3" i zapewne DV jestes wstanie rzucić sie i pogryźć 250 ? jesli nie to co ewentualnie do zmiany jeszcze i jakie wtedy koszta za program ? i ile NM przewidujesz ? ( wiem ze to troche wróżenie z fusów xD) pytam gdyż chce przyjechac do ciebie juz skonfigurowany ale chce wiedizec czy bedzie sens w ogole grzebac czy zostawic to co jest i wpakowac tylko program Wysłałem PW.
mcemsi Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam również i proszę o informacje : B8 2.0 TFSI CDNB , teraz 179KM , 320Nm - ile bez szalenstw jest szansa wydoić (wystarczy dopełnienie do standardowych 211KM jak w mocniejszej wersji). Ile trwa zabieg na pacjencie ? No i najwazniejsze - ile na to trzeba gotówki w rękach ? pozdrawiam wszystkich...
Kon1981 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Takie cuda Grzegorz u mnie wyczarował Pzdr
Kon1981 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Dwa dni było mega zaj...., a teraz już nie czuję różnicy
seves Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 Dwa dni było mega zaj...., a teraz już nie czuję różnicy zawsze tak jest ze wszystkim:doh: spróbuj jeszcze poeksperymentować np. ciśnienie w kołach zwiększyć o 0,5 , ew umyć samochód, znowu po kilku nawoskować, szyby niewidzialną wycieraczką przelwcieć, itd. bo to wszystko pomaga w chwilowym podniesieniu odczuć z jazdy
zrywka Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Dwa dni było mega zaj...., a teraz już nie czuję różnicy zawsze tak jest ze wszystkim:doh: spróbuj jeszcze poeksperymentować np. ciśnienie w kołach zwiększyć o 0,5 , ew umyć samochód, znowu po kilku nawoskować, szyby niewidzialną wycieraczką przelwcieć, itd. bo to wszystko pomaga w chwilowym podniesieniu odczuć z jazdy dokladnie...po myciu idzie jak burza....bo nie ma oporow ;-)
Kon1981 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Dwa dni było mega zaj...., a teraz już nie czuję różnicy zawsze tak jest ze wszystkim:doh: spróbuj jeszcze poeksperymentować np. ciśnienie w kołach zwiększyć o 0,5 , ew umyć samochód, znowu po kilku nawoskować, szyby niewidzialną wycieraczką przelwcieć, itd. bo to wszystko pomaga w chwilowym podniesieniu odczuć z jazdy To chyba jeszcze nakleję RS na klapę sobie walnę, będzie rakieta
Kon1981 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 I stara dobra płyta CD na lusterko:kox:
Multis Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Piesek z kiwajaca głową. Barometr z termometrem na szybe.
afroo. Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Grzegorzu czarodzieju - jak wygląda na chwilę obecną sprawa tfsi? Jest szansa? : )
danielom Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Na jakich w koncu gratach ? Sprzeglo chyba w koncu zrobisz ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ---------- Troche dziwi mnie masa auta bo u mnie bylo 1530 a raczej wiecej graciarni to tam nie masz?
zib0l Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Przeglo jeszcze seria:p a waga bylismy zwazyc fure zemna 1630 chyba, waga jest dobrze dobrana:) Graty masz w moim watku w podpisie, pogrzebal cos w pompie i lepiej teraz idzie fura:p
danielom Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Turbo BRD widze duzo mocy dolozylo
zib0l Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No pieknie ciagnie do 5k obr:) byloby wiecej Nm ale seria sprzeglo:p
Rekomendowane odpowiedzi