hustlazz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Pytanie mam moze nie w tym temacie powinno byc ale z tej dziedziny. Znajde w opolskim kogos kto kto zajmuje sie przelozeniem i instalacja kierownicy np chcialbym zmienic w swojej b6 kierownice na ta z b8... Ja bym się podpiął pod post, z Mazowieckiego kogoś znajdę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ostatnio na spocie w Wawie w Arkadi kolega zmieniał Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Robero321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci89 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, posiadam A4 B7 2007r, kolorowy FIS oraz tempomat, radio Concert 3 oraz bluetooth no i kierownicę 4-ramienną zwykłą. Kupiłem teraz kierownicę 4-ramienną MF z A4 B8. Proszę o podpowiedzi co powinienem jeszcze kupić żeby to grało jak należy? Istnieje opcja, że mogę mieć taśmę 12Pinową? Auto posiadam nowe z salonu także wszelkie przeróbki można w 100% wyeleminować. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez arci89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 wszystko masz tutaj, ten watek poswiecony jest kierownicy podgrzewanej. pisalem Ci na Pw co potrzebne a Ty nadal zadajesz pytania... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/123904-all-b7-wymiana-kierownicy-czteroramiennej-na-czteroramienna-multifunkcyjna/?hl=multifunkcyjna http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-s3-r8-tt-a4-b7/?hl=multifunkcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci89 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Istnieje możliwość, że może być zamontowana seryjnie taśma albo wiązka pod MF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 takich gratisow audi raczej nie wypuszczalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offtopsa Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 to i ja się zapytam czy jest ktoś z Warszawy lub okolic kto mi powie co kupić i pomoże wymienić kierownicę ze zwykłej 4-ramiennej na MF grzaną i z łopatkami. Bo przeczytałem już ileś dyskusji i dalej nie wiem ktòry moduł (z końcòwką Q czy R) mam kupić. Może ktoś ma od razu coś takiego do sprzedania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) do grzanej + milti potrzebujesz modul R lub T. do samej multi moze byc Q Edytowane 3 Stycznia 2015 przez niestandardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piogorski Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam pytanko dołożyłem kierę z multi + taśma + wiązka+ wszystko ok, ale działa mi tylko głoś/ciszej i zmiana stacji góra/dół 2 przyciski mode i mute nie działają, wyskakuje na blacie - brak funkcji Można to jakoś zakodować każdy przycisk osobno, aby hulało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Musisz jeszcze mieć oryginalnego Bluetootha, wtedy będzie ci działać funkcja Mode . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To ... biale kruki. Napisz do siemiana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czy do A4 pasowałyby kierownice od najnowszych A6 C7? W konfiguratorze Audi zauważyłem, że dla tego modelu jest opcja grzania dla kiery trójramiennej, ETKA też to potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offtopsa Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 To ... biale kruki. Napisz do siemiana... No właśnie Siemian nie ma dlatego pytam na forum,bo może ktoś ma na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjankowi Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 to i ja się zapytam czy jest ktoś z Warszawy lub okolic kto mi powie co kupić i pomoże wymienić kierownicę ze zwykłej 4-ramiennej na MF grzaną i z łopatkami. Bo przeczytałem już ileś dyskusji i dalej nie wiem ktòry moduł (z końcòwką Q czy R) mam kupić. Może ktoś ma od razu coś takiego do sprzedania?? Moduł z końcówką R, taśma 4E0-953-541B i kodowaniew jestem z Radomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 nie wiem czy sa grzane z lopatkami, chyba ze lopatki przelozysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offtopsa Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Są bo już taką zakupiłem i teraz oprocz modulu, którego na razie nigdzie nie ma, musze kupić taśmę z końcówką B (już zamówiona) oraz jakies kabelki do poduszki i MF tylko nie wiem jaka ma być ta zwijka , tzn czy pod grzanie musi być inna niż bez grzania, czy to nie ma znaczenia i jaki ma symbol.Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 nie potrzebujesz innego okablowania do zmiany na grzana kierownice, kierownica ma juz wyjscie do polaczenia sie w taśme, sa kierownice z łopatkami grzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offtopsa Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dobra, wszystkie graty przez użytkownika marjankowi z Radomia założone i ...działa Taśma którą musiałem również u siebie zmienić to ta od poduszki bo w poprzedniej wersji miałem bez MF, więc brakowało kabelka do sterowania (chociaż chyba manetki też idą po tych pinach no bo innych nie ma oprócz grzania). Bardzo dziękuję raz jeszcze za pomoc marjankowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroziu22 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Z racji tego, że nie chciałem kolejny raz wymieniać modułu kierownicy i kupować nowego panelu klimatronika żeby załanczać kierownice trochę wieć wszystko przerobilem pod siebie. Podgrzewanie załącza się przyciskiem na kierownicy i można je wyłączyć tym przyciskiem ale również wyłączy się samo jak się nagrzeje. Fajny bajer i gorąco polecam taką kierownicę Waski jak to zrobiłeś? Po co kupować specjalnie moduł jak można grzać z przycisku Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez mroziu22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi505 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam, podepnę się pod temat, czy taśma z A6 C6 z multifunkcją podejdzie do A4 B7 - moż ktoś podpowie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi