serfin Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2014 6 czerwiec 2014r i moja audi jest po pełnej wymianie rozrządu na oryginalnych częściach (dzieki Hammer) oraz napinacza i paska alternatora, wskoczyły też nowe końcówki drążków kierowniczych i była zrobiona zbieżność kół, od razu lepiej się prowadzi Ponadto w weekend wymodziłem przyciski do szyb w chromie z B8 i wskoczył panel do obsługi 4x elektryczne szyby czekam na troche wolnego czasu zdobędę klucz Spline m10 wykrece fotele i poloze wiązke pod tylna elektrykę
andr3i Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzialaj Daniel z tym tylem bo modzik dobry
serfin Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Moze w niedziele zabiore sie za to, choc bede po weselu no i pogoda ma byc ujowa, ale mam garaż jakby co szybki z tylu beda w elektryce bo poprostu jest obciachem, ze takie audi ma korbki z tylu, na co zwrocilo mi uwage juz kilka osob ogladajac auto na zywo. ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wymienilem tez w weekend ramiona wycieraczek na te z B7, ale piora cos chyba sa wyeksploatowane bo w niektorych miejscach slabo zbieraja. Teraz odczekam na lipiec i wyplate to zmienie oslony i odboje na tylnych amortyzatorach bo mam od jesieni w garazu a te na aucie odboje pourywaly sie.
krzysiekvtec Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ładnie pomodziłeś bude gtaruluje efektu jest pozytywnie
serfin Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak ktoś będzie zainteresowany modem na zmianę przycisków ster szyb na te z B8 to mogę poradzić co i jak, efekt widoczny na 1 stronie wątku
ŁukaszA4 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ładnie tam lecisz z rezaniem, pozytywnie!
serfin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2014 taka mini sesja z nudów ( w oczekiwaniu na wiązke Bose i puszczenia tylu w elektrykę
Marynarz____ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Bardzo ładne autko jedna rzecz mi nie pasuje- czarny znaczek w grillu do reszty chromów, moim zdaniem lepiej by chromowany wyglądał
serfin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 No w srode powinna byc juz u mnie pelna wiazka Bose i biore sie za rozbebeszanie autka i w koncu bede mial swiety spokoj hm... Chodzilo mi po glowie zerwac plastidipa z tego znaczka OOOO na przodzie ale wacham sie wciaz czy bedzie lepiej ;P no i wkoncu zamontuje te schowki pod fotele od Ciebie Marynarzu ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- Dostalem ostatnio cyne, ze na naszym forum działa/ła persona o nicku ROGAL co w Wawie urzeduje i sporo naszych forumowych audiczek z chipowal. bo wiem, że pieknie ponoc 1.8T AVJ w B6 zawirusowal na 187KM wiec praktycznie BEX wyszedl i to bez zmiany osprzetu na mocniejszy
Marynarz____ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 wejdź sobie w chip tuning tam jest lista tunerów ja mam całego czarnucha, lakier, znaczki, grile, felgi itp, ale u ciebie jak masz chromy wokół grila to lepiej będzie wyglądał chromowany
serfin Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 Okey dzis lub jutro przywroce fabryczny stan 4 pierscieni i zobaczymy jak to bedzie komponowalo sie w chromie taki grill dostalem kiedys z czarnym znaczkiem w plastidipie ---------- Post dopisany 25-06-2014 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 12:14 ---------- Dzis przyszla paczuszka z wiazka Bose
serfin Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 No bede sie zabieral za to ale nie wiem czy juz dzis. A no i usunalem z przedniego znaczka ringow plastidipa przywracajac chrom. Faktycznie wyglada lepiej
andr3i Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Morda ladnie wyglada ale ten znaczek na grillu srednio mi sie widzi
serfin Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 znaczek sline na grilu? taki juz nabylem. iii czy tylko S4 mialo zarezerwowane dla siebie tego typu znaczek?
tomcrack27 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Daniel widze ze masz wiazke bose na wierzchu:decayed:to wez ja zmierz i mi napisz ile ma bo musze sobie sklecic a nie wiem na jaka dlugosc
Marynarz____ Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 No bede sie zabieral za to ale nie wiem czy juz dzis. A no i usunalem z przedniego znaczka ringow plastidipa przywracajac chrom. Faktycznie wyglada lepiej http://img.tapatalk.com/d/14/06/25/vunyre3a.jpg No i bosko:thumbup1: dla mnie dużo lepiej Co innego jakbyś miał ramki w macie, lampy bez chromów to wtedy i znaczek w macie fajnie by wyglądał
Rekomendowane odpowiedzi