Opublikowano 3 Grudnia 201312 l Autor Mam kilka odcieni zielonego, najlepiej gdybym mial jakis element w tym kolorze w ręku. Czesto jest tak ze kolor zmienia się po położeniu na element. Interesuje mnie tył od RS4 kompletny z oslonami i linkami. Dzisiaj jeden kupiłem ale Kolega szuka takiego samego zestawu. Sprawdz w jakim stanie są tarcze, stan klocków nie ważny bo i tak pójdą nowe DSy. ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Koszt przeróbki Torsena wrzucałem do tego tematu, Strone lub dwie wstecz.
Opublikowano 3 Grudnia 201312 l a ja sobie dzisiaj testowałem przyspieszenie, w sumie to nawet chyba lepiej idzie:whistling: testuje sobie zawsze jak coś zrobie na tym samym odcinku, przewaznie osiagałem na nim 110km/h, teraz udało mi sie dobic do 120km/h tak wiec jest coś na rzeczy, no chyba ze to felgi 16":facepalm:
Opublikowano 4 Grudnia 201312 l malo powietrza w kolach ;d I do tego pewnie był na czczo wysłane z one v
Opublikowano 6 Grudnia 201312 l no ja już latałem:naughty: tylko jeszcze mało śniegu, ale jak już złapie boczek to ładnie ciagnie i na końcu nie ma kontry w drugą strone, auto wraca na tor jazdy(seryjnym rzucało na prawo lewo). Jeszcze jak troche sniegu spadnie to zobacze jak sie sprawuje na starcie z pedałem w podłodze:decayed:
Opublikowano 6 Grudnia 201312 l Autor no ja już latałem:naughty: tylko jeszcze mało śniegu, ale jak już złapie boczek to ładnie ciagnie i na końcu nie ma kontry w drugą strone, auto wraca na tor jazdy(seryjnym rzucało na prawo lewo). Jeszcze jak troche sniegu spadnie to zobacze jak sie sprawuje na starcie z pedałem w podłodze:decayed: Czyli jest tak jak mowilem, torsen pozwala na to aby kola krecily sie z rozna predkoscia i zawsze kazde kolo ma przenoszona moc
Opublikowano 6 Grudnia 201312 l chciałbym sie przejechać jakaś szperą 100% na tyle, albo nawet 80ką z blokadą by mieć jakieś odniesienie, ogólnie lajtowo sie bokami chodzi teraz, ale na sliskim:wink: jak auto wychodzi z zakretu i da sie mocniej po garach to jest według mnie lepsze przyspieszenie niz to co było wczesniej:whistling: no ale testów ciag dalszy czekam na sniegi i jade na jakieś lotnisko
Opublikowano 6 Grudnia 201312 l Szpera 100% zapewnia równą prędkość kół stąd auto lata bokiem bardziej (jeśli jest z tyłu) niż otwarty dyfer i torsen
Opublikowano 7 Grudnia 201312 l Autor Żałujcie ze nie macie drugiego Torsena Ja teraz pakuje trzeciego :kox: Auto jezdzi nieporównywalnie lepiej
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Jak sie na prostej przyśpiesza z pedałem w podłodze to idzie prosto teraz (dosłownie)
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Żałujcie ze nie macie drugiego Torsena Ja teraz pakuje trzeciego :kox: Auto jezdzi nieporównywalnie lepiej Jak sie na prostej przyśpiesza z pedałem w podłodze to idzie prosto teraz (dosłownie) E tam, po co komu prosta jazda i same torseny. A gdzie zabawa i jazda lewo-prawo, lewo-prawo...
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l bardzo łatwo go bokiem postawic, nawet moze za łatwo... ale jak auto sie prostuje to fajnie idzie do przodu, czuć wyrażnie że to tył napędza:naughty: Na lodzie jak zrobiłem oberka:decayed: to auto bardziej zachowuje sie jak tył naped, mozna na mniejszym promieniu wykrecić kółeczko niz na serii:whistling: ale jak w dobrym momencie nie skontrujesz to tył lubi wyprzedzic przód.. parokrotnie mnie obkręciło:whistling:
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Zawsze właściciele ośki żałowali, że nie mają Q. Teraz właściciele quattro będą żałować, że nie mają drugiego torsena.. A Kowi87, że nie ma trzeciego
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l narazie to czekam na bardziej ubity śnieg bo na lodzie to po huuuyu kontrola:whistling: