Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TorSen na tylną oś, robim terenufffkie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam kilka odcieni zielonego, najlepiej gdybym mial jakis element w tym kolorze w ręku. Czesto jest tak ze kolor zmienia się po położeniu na element.

Interesuje mnie tył od RS4 kompletny z oslonami i linkami. Dzisiaj jeden kupiłem ale Kolega szuka takiego samego zestawu. Sprawdz w jakim stanie są tarcze, stan klocków nie ważny bo i tak pójdą nowe DSy.

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Koszt przeróbki Torsena wrzucałem do tego tematu,

Strone lub dwie wstecz.

Opublikowano

a ja sobie dzisiaj testowałem przyspieszenie, w sumie to nawet chyba lepiej idzie:whistling: testuje sobie zawsze jak coś zrobie na tym samym odcinku, przewaznie osiagałem na nim 110km/h, teraz udało mi sie dobic do 120km/h tak wiec jest coś na rzeczy, no chyba ze to felgi 16":facepalm:

Opublikowano

malo powietrza w kolach ;d

Opublikowano
malo powietrza w kolach ;d

I do tego pewnie był na czczo :D

wysłane z one v :)

Opublikowano

i po sraniu :decayed:

Opublikowano

z wiatrem w plecy

Opublikowano

Widzę, że szykuje się drugi temat "Efekt wymiany FISa":facepalm::decayed:

Opublikowano

na battalionie sie spotkamy:spam:

któregos dnia nagram filmik

Opublikowano

I co, macie śnieg torsenowcy? :decayed:

Opublikowano

no ja już latałem:naughty: tylko jeszcze mało śniegu, ale jak już złapie boczek to ładnie ciagnie i na końcu nie ma kontry w drugą strone, auto wraca na tor jazdy(seryjnym rzucało na prawo lewo). Jeszcze jak troche sniegu spadnie to zobacze jak sie sprawuje na starcie z pedałem w podłodze:decayed:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
  • Autor
no ja już latałem:naughty: tylko jeszcze mało śniegu, ale jak już złapie boczek to ładnie ciagnie i na końcu nie ma kontry w drugą strone, auto wraca na tor jazdy(seryjnym rzucało na prawo lewo). Jeszcze jak troche sniegu spadnie to zobacze jak sie sprawuje na starcie z pedałem w podłodze:decayed:

Czyli jest tak jak mowilem, torsen pozwala na to aby kola krecily sie z rozna predkoscia i zawsze kazde kolo ma przenoszona moc

Opublikowano

chciałbym sie przejechać jakaś szperą 100% na tyle, albo nawet 80ką z blokadą by mieć jakieś odniesienie, ogólnie lajtowo sie bokami chodzi teraz, ale na sliskim:wink: jak auto wychodzi z zakretu i da sie mocniej po garach to jest według mnie lepsze przyspieszenie niz to co było wczesniej:whistling: no ale testów ciag dalszy czekam na sniegi i jade na jakieś lotnisko

Opublikowano

Szpera 100% zapewnia równą prędkość kół stąd auto lata bokiem bardziej (jeśli jest z tyłu) niż otwarty dyfer i torsen

Opublikowano
  • Autor

Żałujcie ze nie macie drugiego Torsena :naughty:

Ja teraz pakuje trzeciego :kox::kox:

Auto jezdzi nieporównywalnie lepiej :whistling:

Opublikowano

Jak sie na prostej przyśpiesza z pedałem w podłodze to idzie prosto teraz (dosłownie):kox:

Opublikowano
Żałujcie ze nie macie drugiego Torsena :naughty:

Ja teraz pakuje trzeciego :kox::kox:

Auto jezdzi nieporównywalnie lepiej :whistling:

Jak sie na prostej przyśpiesza z pedałem w podłodze to idzie prosto teraz (dosłownie):kox:

E tam, po co komu prosta jazda i same torseny. A gdzie zabawa i jazda lewo-prawo, lewo-prawo...

Opublikowano

bardzo łatwo go bokiem postawic, nawet moze za łatwo...

ale jak auto sie prostuje to fajnie idzie do przodu, czuć wyrażnie że to tył napędza:naughty:

Na lodzie jak zrobiłem oberka:decayed: to auto bardziej zachowuje sie jak tył naped, mozna na mniejszym promieniu wykrecić kółeczko niz na serii:whistling: ale jak w dobrym momencie nie skontrujesz to tył lubi wyprzedzic przód.. parokrotnie mnie obkręciło:whistling:

Opublikowano

Zawsze właściciele ośki żałowali, że nie mają Q.

Teraz właściciele quattro będą żałować, że nie mają drugiego torsena..

A Kowi87, że nie ma trzeciego :grin:

Opublikowano

narazie to czekam na bardziej ubity śnieg bo na lodzie to po huuuyu kontrola:whistling: