Gibons Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wiesz jedni piszą że nie da się a drudzy jakoś potrafią więc nie jest to tak do końca poza tym wykupić ubezpieczenie na szyby i już sprawa załatwiona nowa szyba i sufit za jednym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 nie wiem jak w b8, ale w b5, jak wyjąłem fotele przednie, opuściłem podsufitke, postawiłem "na kant" i wyszła drzwiami bez problemu, zero zagiecia gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 nie wiem jak w b8, ale w b5, jak wyjąłem fotele przednie, opuściłem podsufitke, postawiłem "na kant" i wyszła drzwiami bez problemu, zero zagiecia gdziekolwiek potwierdzam, w b5 się da:decayed:, wyciągnąc i włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak się popieści to się zmieści:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 tak czy siak mi się nie chce tego robić w tym roku chciałbym tylko wrzucić B&O i wygłuszyć auto dobrze, ale to po sezonie pewnie na zimę. najbliższe zloty planuję być Oldschool Suicide 14-15.06 , Raceism 28-29.06, Vag Event 4-6.07 , Dub It 19-20. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 trafiłem kolor o którym marzyłem i model Recaro który mi pasuje. Dzięki Andrzejku za wszystkie instrukcje, miło było poznać i pamiętaj przy następnym aucie do kogo uderzać o części na fotkach nie ma zamontowanych boczków bo walczę z wiązkami ale to na dniach Recaro S4 B8, pełna elektryka, pamięć, grzanie, boczki w skórze z roletami, czerwona nić itd itd http://i57.tinypic.com/juv53p.jpg http://i60.tinypic.com/2d9ts0i.jpg http://i57.tinypic.com/sou5qr.jpg http://i60.tinypic.com/2z6cn04.jpg http://i60.tinypic.com/2drgs4h.jpg http://i59.tinypic.com/349auqx.jpg nawet nie będę komentował jest :slina::slina: Wojtek fajne i miło było poznać następnego świra na punkcie marki AUDI :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Stołki fajne ale z jasnym sufitem tracą na prezenci. Czekam na.dalszy rozwój sytuacji. Kiedy składałasz front? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 trudno nie muszą się prezentować front złożę w tym tygodniu po malowaniu, czekam jeszcze na dokładkę bo coś zamówić u niemca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Janusz - mumen montował u mnie na hali podsufitkę S-linową w sedanie i nie obyło się bez wycinania szyby a później i wymiany tejże szyby bo pan specjalista rozebał ją przy wycinaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zgadza się szyba poleciała, nie ma innej drogi chyba że ktoś ma 5 sufitów i chce testować ich giętkość heh. Ale ile było zabawy, to jest bezcenne ... i ta nowiutka szyba, może nie ma fabrycznego numeru i daty ale za to zero wypiaskowania, tak ze są też plusy. Spokojnie Wojtek na razie nie ma weny na sufit,ale pewnie się kiedyś doczeka . Czarny sufit według mnie na prawdę robi że wnętrze staje się bogatsze wizualnie, jedna z bardziej znaczących i zauważalnych modyfikacji, no może poza tymi fotelami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikszak Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ja w b6 wymieniłem podsufitkę bez wyciągania szyby. Więc jest szansa że w b8 też sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jeszcze z 15 osób napisze, że w b5, b6, b7, A5 i 80B4 wymieniało sufit bez wycięcia szyby, to musi się udać w B8... Auto znane i temat obserwowany na innym forum, fotele miodnie siadły we wnętrzu i dopełniły całości projektu, obejrzę na Raceismie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie wiem czy juz pomalowałes ale tu masz w kolor chyba BŁOTNIK PRAWY PRZÓD AUDI A4 B8 8K0 OD 08 ROK (4301230138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzięki Grzegorz ale już za późno wyszło nieźle, jeszcze tylko poskręcać dokładkę, zrobić od nowa korektę lakieru i może coś z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ty lepiej się przyznaj że celowo tę sarnę po szosie goniłeś żebyś miał co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 hehe stary uwierz mi że nie chciałem mieć malowanego auta a dobrać kolor do czerwonego - bezcenne emocje swoją drogą dalej czekam na kasę za sarenkę hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 hehe stary uwierz mi że nie chciałem mieć malowanego auta a dobrać kolor do czerwonego - bezcenne emocje swoją drogą dalej czekam na kasę za sarenkę hehe Arose na glebe posadz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Czerwony czy biały zawsze maja problem dobrać,u nas pół auta malowali drugi raz bo nie trafili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 do tego jeszcze dochodzi różnica materiałów, plastik, blacha, aluminium. Ale w końcu się udało i wygląda dobrze. Teraz czekam kilka dni, korekta i powłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zderzaki odkąd zaczęli automatem malować maja inny kolor nawet w prosiakach szczególnie po wosku to dobrze widać.ale wiem,ze to wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi