arre Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 22.15 Jelenia góra Wolnosci w strone cieplic widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A to własnie jechałem z Częstochowy do domu na weekend weekend związany z lakierem lakier trochę zaniedbałem a powłoka ceramiczna opti coat była w nieciekawym stanie i rysowała się praktycznie od wszystkiego, w Auto Spa Jelenia kolega ogarnął mi pełną korektę i sprawdzony kwarc Gtechniqpolecam gościa - mega dobre ceny no i doświadczenie Ja w tym czasie ogarnąłem skóry i wnętrze - mało czasu wiecznie Koła sprzedane, moje nowe już na lotnisku się odprawiają ja tam sezonu nie kończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak myslalem ze mlody weekend w garazu ma bo bmki na cieplicach nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) tymczasem są już kółka, ciężko ustrzelić satynowy połysk ale ja tam się jaram. Już te moje CVT mi się przejadły na audi pora na zmiany na zimę Vossen VFS-2 Flow Form Satin Bronze 4x 10,5 / 20 Edytowane 1 Października 2014 przez wojtsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Nooo jaram sie , kiedy pakujesz na auto ciekaw jestem jak to zagra z czerwona buda, bo coś czuje ze będzie grubo Edytowane 1 Października 2014 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 na auto ? od razu w weekend już pierwsza sesja musi być o to czy się zgra to się nie boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 No to czekam na foto, będzie kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 tymczasem są już kółka, ciężko ustrzelić satynowy połysk ale ja tam się jaram. Już te moje CVT mi się przejadły na audi pora na zmiany na zimę Vossen VFS-2 Flow Form Satin Bronze 4x 10,5 / 20 wojtas a jaka gume na to nawijasz - jaka szerokosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) kolo miszcz i kolor tez wsuper, pewnie 245/30 . . pzdr Edytowane 1 Października 2014 przez kaFFFar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 On pyta o oponę i szerokość jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 245/30 na 10,5 J wszystkie coś na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jest klasa, nowy kolor siadł pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Znacznie bardziej podoba mi się ten model w porównaniu do poprzedniego (niekoniecznie kolor). Czekam na więcej zdjęć - z boku samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 245/30 na 10,5 J wszystkie coś na szybko. No pięknie to zestroilo ze sobą, kozak, po raz kolejny szacunek: hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 tymczasem są już kółka, ciężko ustrzelić satynowy połysk ale ja tam się jaram. Już te moje CVT mi się przejadły na audi pora na zmiany na zimę Vossen VFS-2 Flow Form Satin Bronze 4x 10,5 / 20 Fela ładniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 pięknie się wam to Wojek prezentuje. kolor i wzór moim zdaniem ładniejszy od poprzednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wojtek mam pytanko, siądzie bez problemów 245/30 na 11 calach? Masz zdjęcie od góry jak to wyszło na 10,5j? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarePB Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Auto przepiękne ! Felgi - bajka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 chyba będę pierwszy którego koło nie powala - do tej fury koło za spokojne a kolor jeszcze to potęguje Mam wrażenie że poprzednie bardziej robiło robotę - a już na pewno w czasie jazdy bo ten kolor zginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja widziałęm te koła na żywo na targach i powlajają a zdjęcie tego nie oddaje. Widziałem też na zlocie A6 oklejone w foli Arlona matt bond gold i wygladało niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi