akjam Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Już gdzieś to widziałem... No co tu mówić? MEGA!
davidlive Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 pochwalisz sie ile taki felunek kosztuje , tak mniej więcej w E
wojtsen Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 pochwalisz sie ile taki felunek kosztuje , tak mniej więcej w E Takie koła w detalu kosztują dokładnie 8000 USD netto + wysyłka czyli jakieś 39k. Generalnie ADV się zaczynają od 25k netto w górę. Najdroższy set teraz zamówiłem do GTRa za równe 55 k brutto
andynl Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) :huh: :facepalm: czekaj sprzedam moją padake dobiorę kredytu i kupię te koła od Ciebie No i chyba będziesz je turlał z górki bo padaka bedzie sprzedana Swoja drogą idealnie by pasowały do trabanta i od razu wartość by podskoczyła Edytowane 25 Lutego 2015 przez andynl
czorny_07 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 pochwalisz sie ile taki felunek kosztuje , tak mniej więcej w E Takie koła w detalu kosztują dokładnie 8000 USD netto + wysyłka czyli jakieś 39k. Generalnie ADV się zaczynają od 25k netto w górę. Najdroższy set teraz zamówiłem do GTRa za równe 55 k brutto za te pieniądze osobiście szukałbym rs4 b5 no ale nie ma co ukrywać jak spasujesz to z body, to twoje auto minimum top 5 of the world, a na pewno numer 1 w polszy, nie widziałem w tym sezonie tak zaawansowanego projektu, pogratulować, pewnie nie ostatni raz w tym temacie
wojtsen Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 Body już prawie wyszejpowane, wymiary połapane, resztę kształtów będziemy ogarniać po zdjęciu z auta
wojtsen Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Czyzby Tomek ogarniał projekt ? Tak Tomek modeluje bryłę, o ile mówimy o tej samej osobie Edytowane 27 Lutego 2015 przez wojtsen
Gibons Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Tak Tomek modeluje bryłę, o ile mówimy o tej samej osobie Na pewno o tej samej
AMON Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Gdzieś na necie znalazłem,równie dobra wizja na 'wide body' http://fourtitude.com/news/Audi_News_1/sema-2014-allroad-outfitters-audi-s4/ Edytowane 1 Marca 2015 przez AMON
marcinch001 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 S Gdzieś na necie znalazłem,równie dobra wizja na 'wide body' http://fourtitude.com/news/Audi_News_1/sema-2014-allroad-outfitters-audi-s4/ Fajnie te dokładki w carbonie wyglądają i nie szpecą śruby które to trzymają .
wojtsen Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 ta to totalnie inny styl niż u mnie. Trochę za mocne canadrsy itd, no i niepełne nadkola, nie ma wrażenia spójności. Ale to hardkorowy pojazd i to ma jeździć a nie wyglądać. W przeciwieństwie do mojego ciapka 1
Rekomendowane odpowiedzi