darek995 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) To ze tam spawać dziury trzeba to wiem wlasnie i ten front z tyłem, nawet mam schemat gdzies jak to podciąć moge ci podrzucić lub wygrzeb w wątku cymka 2 albo 3 strona. Gdybym miał taki próg na miejscu bym obczaił jak to wyglada od spodu by to inaczej zamontować. Bo 3-4 osoby maja zamontowane ale całe forum milczy jak to zrobic. Informacje szczątkowe:) Edytowane 7 Stycznia 2015 przez darek995
Michu B5 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) To ze tam spawać dziury trzeba to wiem wlasnie i ten front z tyłem, nawet mam schemat gdzies jak to podciąć moge ci podrzucić lub wygrzeb w wątku cymka 2 albo 3 strona. Gdybym miał taki próg na miejscu bym obczaił jak to wyglada od spodu by to inaczej zamontować. Bo 3-4 osoby maja zamontowane ale całe forum milczy jak to zrobic. Informacje szczątkowe:) Musze jeszcze go skrócic pod spodem wiosna bede myslał co i jak bo teraz warunki mnie powstrzymują Jednak progi z omegi OUT a wpadły z laminatu S4 Hallo do zderzaka S4 wpadły inne Edytowane 30 Marca 2015 przez Michu B5
quattro_1991 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pane skad masz progi z laminatu i ile dales ?
estek1988 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 rotor srebrny bardziej pasuje do tego auta gratki za włożoną pracę bo auto godnie się prezentuje i zdjęcie pod galerią nad jeziorem dla mnie najlepsze
szafa Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Zostaw jak jest, rotor w srebrze optycznie powieksza kolo, aktualny wyglada mocno do mnie przemawia! Duzo dobrych projektow ostatnio wyskakuje na forum!! Tak trzimac! Pzdr
Michu B5 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Zostaw jak jest, rotor w srebrze optycznie powieksza kolo, aktualny wyglada mocno do mnie przemawia! Duzo dobrych projektow ostatnio wyskakuje na forum!! Tak trzimac! Pzdr Dzieki Szefie za dobre słowa
andrzej3451 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 bardzo ładne auto co to za halogeny, pasują p&p i gdzie można takie dostać?
Michu B5 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 Kiedy zderzak od eski wpada ? Artur to polift zespawany z PDC nie ma czasu kiedy i pogoda bardzo ładne auto co to za halogeny, pasują p&p i gdzie można takie dostać? Hallo z aledrogo Zderzak i progi na pokładzie MAJÓWKA KGM I MOTO KONIN LOTNISKO KAZIMIERZ BISKUPI NEW FOTO
Xxwojtus123xX Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Można widzieć co to za nakładka na klapie z tyłu?
j4s2c2vr Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 może chcesz progi od omegi opchnąć
Michu B5 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Progi juz dawno poszły New Car tamten rozbity ;/ https://zapodaj.net/e3f497f3c838a.jpg.html>1.jpg</a> https://zapodaj.net/ae95b46dc05b4.jpg.html https://zapodaj.net/eecfe5c10d0df.jpg.html Wyposażenie ABS Elektryczne szyby przednie Poduszki powietrzne x8 Wspomaganie kierownicy Czujniki parkowania tylne Komputer pokładowy Podgrzewane przednie siedzenia Światła przeciwmgielne CD Elektrycznie ustawiane lusterka Poduszka powietrzna pasażera Alufelgi Elektryczne szyby tylne Kurtyny powietrzne Poduszki boczne przednie Wielofunkcyjna kierownica Centralny zamek Immobilizer Radio fabryczne ASR (kontrola trakcji) Klimatyzacja automatyczna Podgrzewane lusterka boczne Poduszki boczne tylne Edytowane 4 Października 2016 przez Michu B5
MARCIN607 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Dawaj nowy temat co by bylaganu nie było :- ))))
Rekomendowane odpowiedzi