wesz82 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ale coś obiło mi się o uszy ze w b5 nie było ruchu po wł światel :eusathink:
misiek95 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jest temat na forum o tym http://a4-klub.pl/index.php?/topic/222623-montaz-samopoziomowania-do-audi-a4-fotostory-update-do-dynamicznego/ tutaj zacytuje autora jak odpalasz to się ustawia i później np jak ktoś wsiądzie lub wysiądzie to koryguje ustawienialecz nie jest to na bierząco tylko z kilku sekundowym opóźnieniem, ale to ze względu na technologę (samopoziomowanie statyczne) na bierząco koryguje samopoziomowanie dynamiczne ale tam to już inne silniczki są w lampach i inny sterownik. Zderzak ze spryskami już na aucie, wszystko działa wlepy klubowe wpadły No i zakupiłem nowy felunek za śmieszną kase. Odmaluje go i albo pójdzie do mnie albo na handel. 17"
wesz82 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tez choruje na ten zderzak ale na razie brak funduszy bo trzeba szykowac kasiorke na nastepny setup mocy. Zderzaka nie zakupiles czasem na forum...? Felunek ori czy podjebka? Zostaw sobie calkiem przyzwoicie lezy on na awancie.
misiek95 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tez choruje na ten zderzak ale na razie brak funduszy bo trzeba szykowac kasiorke na nastepny setup mocy. Zderzaka nie zakupiles czasem na forum...? Felunek ori czy podjebka? Zostaw sobie calkiem przyzwoicie lezy on na awancie. zderzak kupiłem od Al@n'a. Mieszkam blisko niego, ale można powiedzieć, że na forum Felunek orginał. Jak sprzedam swoje 16" z oponkami to 17" idą do mnie
arre Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 eh nie wiem czy ktos da za gume tyle ile bys chcial... jak 16 chcesz gonic to tylko osobno raczej
DaveDaveDave Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 niezłe sztuki z tych 17, po renowacji powinny zrobić robotę. : D
misiek95 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 16" z oponami poooszły w świat, więc s-liny na bank latem wjeżdżają na pokład lista planów co do b5 trochę zmalała bo poszukuje intensywnie audi 80 b2
misiek95 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Auto robi kolejne kilometry Po drodze remont hebli na tyle włącznie z rozebraniem zacisków, wszystkie gumki nowe i na koniec nowe klocki. W ostatnim czasie kolejna wymiana oleju, tym razem Motul od Dzika Koła 16" dobrze sie sprzedały więc odmalowałem s liny. Całość w kolor zbliżony do ori, bez cudowania Do tego Nankangi Ns2 205 50 17, skręcane wentle i takie inne Dzie ta wiosna Panowie Edytowane 14 Lutego 2015 przez misiek95
michu10 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 zakładasz gwint ? profil 50 mm nie za duży balon ? dajesz dystans ?
misiek95 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Opublikowano 14 Lutego 2015 Czemu za duży? to niemal idealny odpowiednik 195/65/15 jeżeli chodzi o obwód a wygląd? no cóż do gwintu powoli dojrzewam, jak sie trafi coś ciekawego to pewnie wezme dystanse to ciężko mi powiedzieć bo jeszcze nawet nie przymierzałem jak to siądzie mam 4x10cm przelotowe ze śrubami w razie czego więc bede kombinował
xBladex Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 moim zdaniem najlepiej te koła pasuje do b5.. tez na nie jestem chętny..
Al@n Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 moim zdaniem najlepiej te koła pasuje do b5.. tez na nie jestem chętny.. to zabieraj moje pięknie ori niemalowane
Rekomendowane odpowiedzi